Şimdi Ara

KKTC Internet Ne Kullanmalı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
63.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NER0

KKTC Internet Ne Kullanmalı ?

21:28 yani demin yaptigim speed test im nethouse wirelles kullniyorum ayrica laptada kaliyorum

distance 550 gorunmus onun sebebi modeme reset atinca nedense beni ermenista civarlarinda biyerde gordu

genel olarak 100kb ile download yapiyorum

güzel gibi 1024 mü kullanıyorsun? Birde istanbul izmir ve eskişehir serverlarına da test yaparmısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orjinalden alıntı: NER0

21:28 yani demin yaptigim speed test im nethouse wirelles kullniyorum ayrica laptada kaliyorum

distance 550 gorunmus onun sebebi modeme reset atinca nedense beni ermenista civarlarinda biyerde gordu

genel olarak 100kb ile download yapiyorum

güzel gibi 1024 mü kullanıyorsun? Birde istanbul izmir ve eskişehir serverlarına da test yaparmısın?

evet 1024

ping genel olarak 40 civarinda arada 70-80 oluyor ama oda 5-10 saniyelik filan
    genel olarakta download hizim 100-130 sadece nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde agustosun sonlarinda 200 gormustum bir 10 dk filan oyle indirmisitm herhalde bir hata vardi

neyse 2 yildir nethouse kullaniyorum ve gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 18 Kasım 2008; 23:56:03 >

• wirelessde o pingler gayet normal bence adslde kktcde o pingler imkansız ama laptada santralın yanında kalsanda fark etmez ama wireless başka oluyor :)
  • 3g ile bir bilgi paylaşim toplam bandwith 200mbmış 3g kullanıcısı arttıkca bandwith arttırımlarına gidilecekmiş... 7.2 mb tada gelince ben inanmıyorum 7.2yi alacağına kktcellde 6mb gördük dediler ama sistem test aşamasında ve kimse kullanmıyorken...
  • dalgamı geçiyorsunuz ? yada mesajlarımı okumuyorsunuz?! ben görünmez adamım şuan sanki..!..... kimse kullanmanzken test aşamsında resmide var 12mbit gördüler veben şuan 6 mbitten bağlınıyorum 7/24 .. okmi???
    quote:

Orjinalden alıntı: imhotep

3g ile bir bilgi paylaşim toplam bandwith 200mbmış 3g kullanıcısı arttıkca bandwith arttırımlarına gidilecekmiş... 7.2 mb tada gelince ben inanmıyorum 7.2yi alacağına kktcellde 6mb gördük dediler ama sistem test aşamasında ve kimse kullanmıyorken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Kasım 2008; 17:22:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-FI

dalgamı geçiyorsunuz ? yada mesajlarımı okumuyorsunuz?! ben görünmez adamım şuan sanki..!..... kimse kullanmanzken test aşamsında resmide var 12mbit gördüler veben şuan 6 mbitten bağlınıyorum 7/24 .. okmi???
    quote:

Orjinalden alıntı: imhotep

3g ile bir bilgi paylaşim toplam bandwith 200mbmış 3g kullanıcısı arttıkca bandwith arttırımlarına gidilecekmiş... 7.2 mb tada gelince ben inanmıyorum 7.2yi alacağına kktcellde 6mb gördük dediler ama sistem test aşamasında ve kimse kullanmıyorken...

tamam da 200 mbps gayet yeterli zaten sorunun büyük kısmı RadioLink ve istasyon başına düşen 3G kullanıcılarından kaynaklı
  • vallahi ben hala deneyemedim ama ayın 25 inde alıcam 3g yi. bizim ordaki kktcell bayine gidip orda bi bilgisayarlarında bakıcam sonra alıcam.. bıktım bu extend den.. 10 dk var 3 saat internet yok..
  • internet cafede hız testi yaptım nethouse wireless ti intert 4 mbitt i ama her pc 1.5 mbite sınırlandırılmış ve ping 19 ms çıktı .. inanamadım wireless kullanalrın pingi hep 40-50 çıkıyor bunda 19 ms çıktı benimde eskiden nethouseum vardı 2 mb dedicated wireless ve pingim 30 civarıydı :D

10 ms çıktı bugünkü testte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Kasım 2008; 14:35:37 >
  • şimdi 105 mbdı 6.2 mbits ile (775 kb/sn) 2.48 dk da indirmiş bulunmaktayım ( iki buçuk dakikada )

aletin desteklediği ise 7.2 mbits (900 kb/sn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 20 Kasım 2008; 21:28:13 >
  •  KKTC Internet Ne Kullanmalı ?
  • VARMI DAHA HIZLI 3G GÖREN. ARKADAŞLAR 3G İYİ TAVSİYE EDERİM
  • Ping süpeeer 137 ms
  • ping süper evet ... de OHA bu hızı nerde aldın sen ben direkt merkezden 6.2 mbps çekiyom sen 12.5 mbiti nerden alıyon ??? hem alet 7.2 mbps destekliyor.... nerde oturuyorsun lütfen açıklarmısın?

700 kb/sn PING : 85 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Kasım 2008; 19:17:49 >
  • hala mı alıyorsun o hızı?

Magusada 3g çökmüş durumda 10kb/s görsem bayram yapacam. Görsem dediğim Download falan da değil, sayfa açamıyor. Ettiğim küfürün, okuduğum lanetin haddi hesabı yoktur. Nethouse wirelessa geçecem mecbur yan taraftaki yurttan.

Yalan dolan çıktı.

Var Nethouse 25mb baglantı
  • alparse sizin gibi bir insan gormedim hayatimda bir onceki konuda nethousenetworks de sistem yoneticiligi yapiyorum dediniz ve 25 mbit ile hiz testi koyuyorsunuz, Benim burdan anladigim nethousenetworks un bu saatte bile duzgun kullanicisi olmamasi demek. nethousenetworksun sadece 25 mbit cikisi oldugunu gosterir.
  • 1.si sistem yoneticis/operatorlugu dedim (yani benimde ustlerim var)
    2.zaten şirket içinde de sınırlamalar vardır benim sınırda 25mb malesef zaten iletide de belirttim
    ilgili olarak soyle soyliyeyim size firewall(mikrotik) que olusturulmustur bana da verdikleri 25mb heralde bi isp nin internet cıkısını 25mb oldugunu dusunmuyorsunuz eger oyle olsaydı sizce nasıl mumkun olurdu bi isp olmak ????
    eger diyorsanız 25mb senin gibi adama yetmez bende patrona diyorum ama kızıyor napayım?
  • ayrıyetten şöyle söyliyeyim şu an nethouse buyuk bi atılım için de yakında adsl de yapıldıgı gibi wdsl dede buyuk atılımlar olacak kıbrıstaki arkadaslara tavsiyem 3g ye bakmadan 1-2 hafta beklesinler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.