Şimdi Ara

Kizlarla Nerde Tanisabilirim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cool boy styl gezeceksin.dershaneye git ve tipine önem ver. saç , saat , ayakkabı , varsa gözlük , telefon , parfüm , t-shirt , pantolon vs. ben bi kere 18 yasındayken yazın calısmıstım bütün paramı üst başa harcadım dershaneye ilk defa gidiyordum sınavı ilk sene kazanadm başka dershaneye gidiyordum. bi girdim iceri hoca bile aşşadan yukarı bi baktı şöyle. her önüne gelene cvp verme. kısa cevaplar ver. ben doydum zaten bunlara der gibi bakıcaksın , konuscaksın. dershnaede ben cok takılmıstım ama bi yerden sonra gidiyor zaten hepsi. bi anlık heves oldugunu anlıyorsun zaten.
  • Bayan kuaforunde işe gir, üstüne para kazanip meslek ogrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 2 Temmuz 2013; 2:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • connected2.me akar,bir uğrayayım,tatilken bol kız vardır şimdi..Hiç olmadı kızlardan tavsiye toplarım

quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

Bayan kuaforunde işe gir, üstüne para kazanip meslek ogrenirsin

Çok pis abaza gözüyle bakıyorlar,ayriyetten karılar orda harbi çok pisleşiyorlar.Bazıları çok yılışık her özelini sana anlatıyor,bazıları ağdasını sana anlatıyor içeri geçiyor(orada soyunulup yapılacak işler yapılıyordu) sen patrona anlatıyorsun oda kadın..Öteki geliyor kocasını anlatıyor,dakika başı kahve al.Ve hiçbir kadınla karşılıklı diyaloğa giremiyorsun sadece dinleyeceksin..Ama çok fena bahşiş veriyorlar,çantaya koymuş birkere 200 300 kağıt o parayı gözden çıkarmış kuafore gidecek,arttan para sana kalıyor 50 TL vereni bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Karga -- 2 Temmuz 2013; 3:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

Ben abazayım, kızların bacaklarına bakmayı çok severim ama kilolu olduğumdan kızlar bana bakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

yüzyüze kızlarla tanışma oranı çok düşük. Bence yapacağı en güzel şey sosyal medyadan kız kaldırmak. yüzyüze olunca konuşmak ve tanışmak zor olur ama internet ortamında istediğin kadar kızla tanışıp buluşabilirsin

onu nasıl yapıcaz anlatabılırmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

quote:

Tipin çok kötü değilse dershanede rahat bulursun

Hocam dershanede kızlarla nasıl tanışamıyorum , nasıl desem çekiniyorum konuşcak konu bulamıyorum.

Arkadaş grubun yok mu erkek kız farketmez kantinde takılın toplu şekilde 2-3 kişi olur yani çekinmeyin biz böyle yapıyorduk en azından

Dershanede yok hocam arkadaş grubu asosyalimdir zaten biraz.

o zaman yapman lazım hocam tek başına zor zaten kendini kızların yerine koy tek başına birini görüp yanına gider miydin

benim işim zor o zaman

• Başlıkta öyle bi sormuşsunki , konuda kızları nereye götürüp tanışayım? Nerde daha verimli olur? Tarzında sorular soracağını sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

Ben abazayım, kızların bacaklarına bakmayı çok severim ama kilolu olduğumdan kızlar bana bakmıyor.

DOK
  • Ben bugün duyduklarım karşısında bu yazılanların tamamen yalan olabildiğini gördüm.Her düşüncede tek gerçek biraz şansın olmalı ve o şansı kullanmayı bilmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.