Şimdi Ara

Kızların kasa bakmadığı gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam size katılmadığım tek yön zayıflar hafif göbeklililer götürüyor diyorsunuz da zaten erkeklerin yüzde 95 i zayıf ya da göbekli kaslı olanlar çok az, kaslı olmak tek başına yetmez zaten özgüven lazım konuşkan olmak lazım, bir de şöyle de bir gerçek var kas yapanların çoğu gençliğinde özgüvensiz asosyal olduğu için falan başlıyor o yüzden kas yapınca da kızları düşüremiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE39D2262 -- 1 Kasım 2021; 12:52:23 >

aslında olmak istedigi kisi o Kızların kasa bakmadığı gerçeği 

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • kol daha parçalı değil.

aynen parçalı kol hedefim yok zaten büyük olsun yeter, 42-43 cm yapsam sonra parçalarız

Birçok.

Ona bakarsanız çok zayıf erkek yada çok hafif göbekli erkek var ama hepsi kız götüremiyor burda kilit nokta kendini sevme özgüven kızlara karşı aç olmama.

Düşün mesela sen güzel bir kızsın yeni erkeklerle tanışıyorsun.Tanıştığın erkeklerin %90nı sana direk kendi beğendirmeye çalışıyor,yavşıyor. Kızlar böyle detatlara çok dikkat eder biz erkekler bu konularda çok detay düşünmeyiz ama onlar öyle değil.

Sen bu kıza herkese davrandığın gibi davranıp aynı zamanda özgüvenli olup ona karşı yavşamazsan. Bunun direk radarına giriyorsun bu çocuk niye bana normal davrandı diye düşünmeye başlıyorlar acaba sevgilisi mi var niye böyle yaptı vs böyle böyle sana ilgi duymaya başlıyorlar.

İmla için kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.