Şimdi Ara

Kızların itici özellikleri..... (Neler olabilir ?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
2
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama ben en çok da kıllı kızlara gıcık oluyorum euehue (hadi beyler kızlar dağattı toparlayalım konuyu)
  • tamam ya geyiğe sarıyosanız sorun yoktoparlayın bakalım
  • yazılarını okuyup öyle genel bi yargıya vardım
  • Sizde o halde arzu ettiğini ölçülerde, zeka seviyesinde ve özellikte olanları bulun beyler .Allah kolaylık versin bu memnuniyetsizlikle işiniz çok zor
    unutmayınki her kadın sizin yaptıklarınızdan haberdar oluyoer insiyatif sahibi olmak nedir biliyorsanız işte o yüzden ses çıkarmayız biz
  • bana göre kadın erkek eşittir ayrım yapmak bile düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyor -- 7 Ocak 2005, 13:48:59 >
  • bu konu hakkında her sey söylenebilir.unutmayalım annemizde,kızkardeslerimizde BAYAN...
  • Arkadaşlar lütfen konu başlığına uygun mesajlar yazın, Başka bir konuda yazmak istiyorsanız yeni bir topic acın.

Üçbeş tane yalaka abazan tarafından kötü kaldırılıan kızlar da itici gelir bana. Güzellikle pek ilgisi olmadan havalı edalarla ortalıkta dolaşan tiplere sıksık gülerim ve acırım onlara.

Bu arada forumdaki kızlar: Madem aynaya hergün bakıp mükemmelim diyosunuz, peki neden sevgilinizin yanınında değilsiniz. Ya da en azından nicin arkadaşlarınızın yanında (erkek ya da kız farketmez) değilde bu forum köşesindesiziniz.
  • Madem aynaya hergün bakıp mükemmelim diyosunuz, peki neden sevgilinizin yanınında değilsiniz.

mükemmeliz diyen hanım çok azdır bu birincisi
    çalışmak ne ifade ediyor acaba ? sen 24 saat sevgilinin yanında mısın ?
    mesai saatleri içinde kim sevgilisi ile olabiliyor sence ? buda ikincisi
    Fziği güzel olmayan milyonlarca insan var ama kalbidir önemli olan
    siz beyler herşeyi nesnel olarak algıladığınız için bu yorum çok normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: freudian perspective
    Bu arada forumdaki kızlar: Madem aynaya hergün bakıp mükemmelim diyosunuz, peki neden sevgilinizin yanınında değilsiniz. Ya da en azından nicin arkadaşlarınızın yanında (erkek ya da kız farketmez) değilde bu forum köşesindesiziniz.

(forumdaki kızlar adına konuşuorum)bunun forumla alakasını anlayabilmiş deilim açıkçası
    her zaman erkek arkadaşımla mı olucam yani??
  • burda kızlara çok büyük haksızlık ediliyor bence...
    Sonuçta erkeklerin nerdeyse hepsi kızları suçlayıp duruyo buna bi dur demek lazım artık...
    Hoops Beyler Kendinize gelin!!!
  • Aynaya hergün bakım mükemmelim diyen birisi (eğer gerçekten mükemmel değilse) egoizm sorunu yaşamaktadır. Kendini mükemmel sanmak, dünyanın merkezindeymiş gibi hissetmek 4-7 yaş grubu çocuklara has bir durumdur.

Ergenlik döneminde de böyla saplantılara kapılmak mümkündür. Bunun başka bir sebebide, hayatında kız görmemiş tiplerin, normal kızlara "çok güzelsin" "mükemmelsin" demeleri sonucunda, kızın da gaza gelip kendi çapında kendisini mükemmel olarak algılamasıdır.

Ancak gerçekler acıdır ve er yada geç kızın yüzüne bir tokat gibi patlayacaktır. Kıza "çok güzelsin vs." diye hitap eden abazan arkadaş gün gelir ve istediğini alır birgün ve kızdan ayrılır. O zaman da kız bütün erkeklerin aynı olduğu gibi çocukça bir yorum yapar ve erkek düşmanı kesilir. ve artık aynaya baktığında kendini o kadar da güzel hissetmez.

• Farklı bir yaklaşımın var ama kimse senin zannettiğin kadar saf değil kız milletinde hataya düşen olduğu kadar bunu gören ve uzak durandaç ok neyse ben daha fazla uzatmayacğaım bu gereksiz tartışmayı eşit değiliz diye bağırıyorsunuz çünkü
  • Doğrusu ben de anlayamadım, ne alakası var
    quote:

Orjinalden alıntı: roswell

quote:

Orjinalden alıntı: freudian perspective

(forumdaki kızlar adına konuşuorum)bunun forumla alakasını anlayabilmiş deilim açıkçası
    her zaman erkek arkadaşımla mı olucam yani??
  • kızlarla problemi olanların cinsel tercihlerinden şüphe ediyor insan...
  • sormazlarmı adama madem kızlar bu kadar iğrenç niye onlar için her türlü şekle girip maymun gibi dolaşıyosunuz etraftra kı..larının dibinden ayrılmıyosunuz?
  • kızların terkokuları niye erkeklerinden daha kötü kokar bilimsel açıklama bekliyorum ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDRA -- 7 Ocak 2005, 14:01:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhngs

sormazlarmı adama madem kızlar bu kadar iğrenç niye onlar için her türlü şekle girip maymun gibi dolaşıyosunuz etraftra kı..larının dibinden ayrılmıyosunuz?

çOK HAKLISIN.PEKİ NEDEN KİMSE BUNUN CEVABINI VERMEYİPTE KIZLARA SATAŞIYOR? SÖYLEYİN BAKALIM!!!
    HERŞEYDE BİR YERE KADAR AMA...
  • şunu açıkça söyleyim bi erkek bi kıza notmal şartlarda yaranması mümkün değil
    Aşağıdaki alıntı bence kadınların ruh hallerini özetliyor

Öperseniz beyefendi degilsinizdir,

Öpmezseniz adam degilsiniz.

Iltifat edersiniz yalan der

Etmezseniz birakir gider.

Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz

Karsi çikarsaniz anlayissiz.

Çok yanina giderseniz sıkıldım der

Az giderseniz küser.

Iyi giyinirseniz çapkinsin der

Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.

Kıskanırsınız huyun kötü der

Kıskanmazsınız sevmiyorsun der.

Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar

Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var.

Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur

O bulusur "Bizim kizlar" olur.

Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur

Baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.

Konustugunuz anda dinlemenizi ister

Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der

Kisacasi...

Sade ama çok karışık.

Zayif gibi ama çok güçlü.

Akil karıştıran ama hayranlık uyandıran.

Insani çıldırtan ama mükemmel!

Bu arada tercümelerin de kadın gibi oldugunu belirtmek isterim...

Çok güzelse nadiren sadıktır.

Çok sadıksa da nadiren güzel

• Aloooo!!!!!Abi noluyo burda ya???Bu yaptığınız kesinlikle terbiyesizlik (birkaç kişi dışında).Hiçbir bayanı bu kadar ağır eleştiremezsiniz.Bunu yapan erkek zaten kişiliksizdir.Bu tip erkeklerle de hiçbir kızın işi olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.