Şimdi Ara

Kızların Benim Yanımda Başka Erkeklerden Konuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • size de oluyor mu? arkadaşındır ya da değildir farketmez bi ortama girersin belki etrafındaki kızların muhabbetine istemeden kulak misafiri olursun belkide tanıdığın kızlardan oluşan bir ortamdır en güzel kıyafetlerini giymişindir dışarı çıkmadan önce 1 saat saçınla uğraşmışsındır aynaya bakıp işte bu çok yakışıklı oldum demişsindir ve o an gelir dibindeki kız sanki sen orada yokmuşsun gibi diğer kızlarla erkek muhabbeti açar örnek aa berke çok yakışıklı ya bi bakışı var off görmelisin böyle sürmeli sürmeli der ve o an kendine sorarsın ben burdayken neden başka erkeklerin yakışıklılığından, boyundan posundan konuşuluyor? o ana kadar kendin hakkında düşündüğün bütün pozitif düşüncelerin bir anda duvara toslayışını izlersin herşeyi yakıp yıkmak istersin o seni .iklemeden başka erkekler hakkında ağzından sular aka aka konuşan kızların hepsini kazığa oturtup yavaş yavaş ölümlerini izleyerek sormak istersin şimdi beni umursuyor musun?

• Kız olan masaya oturmuş hala laf söz ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların bi özelliği var. Şöyleki:
    Sen bir çocuğu sevmiyorum hareketlerine uyuz oluyorum uzak dur dersin. Kız der ben onu arkadaş olarak görüyorum. Bil bakalım kızın senden sonraki sevgilisi kim ?
    Senin irite olduğun çocuk
    Baskı yapma ters etki alırsın.
  • Kızlar yanına gelince başka erkeklerin yanına git
  • okumaya üşendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.