Şimdi Ara

' Kızları anlayabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İç dünyasını, düşüncelerini, fikirlerini.. anlayabilen oldu mu aranızda? eğer olduysa kızla konuşmanızı falan atar mısınız.

Ama şahsen ben hiç anlayamadım. Şunu bir kesinlik haline getirmiştim ki; tam doğru mu bilmiyorum.. Bi kız bir çocukla çıkarken hayatına bir erkek girerse direk ona yöneliyor. Yani çirkin olsa da yakışıklı olsa da bu farketmiyor. Onlara bir öncelik veriyorlar. Çoğu böyle çevremdeki.

• 4S
  • Senin cevre sakat o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

İç dünyasını, düşüncelerini, fikirlerini.. anlayabilen oldu mu aranızda? eğer olduysa kızla konuşmanızı falan atar mısınız.

Ama şahsen ben hiç anlayamadım. Şunu bir kesinlik haline getirmiştim ki; tam doğru mu bilmiyorum.. Bi kız bir çocukla çıkarken hayatına bir erkek girerse direk ona yöneliyor. Yani çirkin olsa da yakışıklı olsa da bu farketmiyor. Onlara bir öncelik veriyorlar. Çoğu böyle çevremdeki.

senin çevre harbi sakatmış

kızları anlamak ince ayrıntıda saklı hacı

anladıgım bi kız var fazlası hafıza kaybı gibi yan etkilere sebep olabilir
  • kız beni anlasın çokta tın
  • Evet belkide sorun bendedir. Ben çok büyütüyorum gözümde bu kızları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

4S

iphone?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seviyorsan git konuş bence
  • anlamak için kız olman gerekiyor, kızma sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

4S

Bunu yazacaktım. Ana kural bu
  • Ya daha biraz önce conneted2.me den platonik sevdiğim kızla konuştum (basit bir sevgi değil benimki cidden) bakın muhabbet başta çok güzel gitti sonra kız facedeki bağlantısının üstüne yazmış zaten kafa dağıtalım moralim bozuk anlamında ilk sordum neden diye (tabi bu arada kendimden biraz bassettim yaz geldi psikolojik olarak garip oldu falan diye) kız sanarım söylemek istemedi tamam eyvallah başka konular açmaya çalıştım zaten adam akıllı bir muhabbet edilmiyor Türk kızıyla yok ülke nereye gidiyor desem zaten baştan biter .Neyse biraz ders konuştum karne falan not muhabbeti baydı dedi (cidden 2-3 şey söyledim çok değil notla ilgili).Şu yaz şenliğine bu yaz şenliğine geliyor musun dedim evet falan dedi bakıyorum konuşmak istemiyor,muhabbet ilerlemiyor.Derdini sordum önemli değil dedi.Sonra sordum yazın ne yapıyorsun diye falan (maksat konu konuyu açsın).Cevap yok.Sonra birkaç şey daha yazdım.Kapatmış...Aşırı heyecan yapmadan gayet güzel muhabbet ettim kapattı yüzüme ya.Üzüldüm baya hala etkisindeyim.

Hayır madem derdini anlatmayacan beni ekranın başında 5 dakka mal gibi baktırıcan hiç yazma kafa dağıtalım diye değil mi?Üzüldüm kafaya taktım hala nerede yanlış yaptım diye.Ben biraz kızlarla muhabbet konusunda özürlüyüm yavaş yavaş okuldan tanımadığım kızlarla konuşmaya çalışıyorum.Ama bu sefer gayet iyiydim.Kafayı yedirtçek bana bu kız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 4 Haziran 2012; 23:09:29 >

• İç dünyasını geç bizim sınıfta bir kız var düz konuştuğunu bile anlayamıyorum.
  • Kadınlar anlamak için değil, sadece sevmek içindir...

Bu lafı bir yere yazın arkadşlar.
  • Maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

İç dünyasını geç bizim sınıfta bir kız var düz konuştuğunu bile anlayamıyorum.

•  ' Kızları anlayabilen var mı?
  • Şaka maka biraz dikkatli gözlemleyince hiç de zor değil zira ben çevremdeki kızın ne mok olduğunu bilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.