Şimdi Ara

Kızlardan Numara İsteyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler otobüste, salonda falan kızlarla bakışıyorum ama hiçbiriyle gidip konuşmadım. Bundan sonra gidip tanışacağım, hem gerçekten hoşlanıyorlar mı yoksa başka bi şey için mi bakıyorlar öğrenmiş olurum hem de şu ygs/lys stresi arasında hayatıma renk katacak bir şeyler olur Her konuştuğum kız için buraya rapor vereceğim. Allah utandırmasın

Konu trollenirse buraya yazmaktan vazgeçicem beyler, bence düzgün muhabbet olsun hep beraber eğlenelim. Komik olaylar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 13 Kasım 2015; 0:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez alayım da güzel taktik çıkarsa kullanırım

• sonra ağlamada
  • Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 13 Kasım 2015; 0:58:30 >
  • Duhan sandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana numara yapmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Duhan sandım

O muhabbet ne ben bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iste hocam

• Yarın geçmesin hevesin

• 98
  • bence yapamayacaksın dostum. o özgüvene sahip birisi burada konu açıp oyalanmaz sanırım

• Hadi koçum

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

bence yapamayacaksın dostum. o özgüvene sahip birisi burada konu açıp oyalanmaz sanırım

Düşüncen doğru ama 2012'den beri bu forumdayım, benimki pek oyalanmak değil paylaşmak diyelim. Zaten sıkılıyorum arkafaşlarım ygs kasmaktan whatsapp'a bile bakmıyor

• hadi bakalım
  • Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Başarılar.

Eyvallah Editten öncekini okudum komikmiş ama ven rastgele tanışmayacağım o kadar özgüven yok Sadece bakıştıklarımla

Ayrıca adamın mesajını neden eksilediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 13 Kasım 2015; 3:41:03 >
  • Hadi bakalim merak ettim

• Hocam ben bunu 2 aydır falan yapıyorum. İnci'de bir yazarın tecrübelerini okumuştum ve eksikliğini çektiğim bu konuda beni baya motive etmişti. %80 belki daha negatif bir oranda sonuç olumsuz oluyor ama o heyecanı tatmak başlı başına yetiyor zaten. Üstüne herhangi bir ortamda uzunca süre göz teması kurduğun, kafanda acaba sorusu uyandıran kızlara karşı bir keşke kalmıyor insanın içinde.

Fikrini eyleme dökersen konuyu güncellediğinde haber ver hocam okurum, başarılar.
  • Takip
  • Rez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.