Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sinifta müdür hoca felan vardı.
    Konusuyodu azarliyodu felan. Kafama birden yukardaki florasan tutan demir parcasi düştü. Hoca oglum eve gidince bi banyo yap felan dedi.herkes gülmüştü. Bir arkadaş da hocam o doğuştan cenabet ona islemez demişti (cok sakarim en ters seyler beni bulur). Kel mudur bile haykirmisti *** kendimi yerin dibinde hissettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Lan herkes okul hikayesi yazmış 3 4 5 6.siniflarimi özledim off kaç sene geçti br simit oynrdik vitamin oynrdik oyunda sesi kesilene tekme tokat

• quote:

Orijinalden alıntı: c N w r

quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

süper konu aynen devam

lise 3'deyken ingilizce dersindeyiz. hoca bizi pek sıkmaz zaten, adam kafasına göre 5-10 dk ders işleyip sonra biri serbest bırakıyor.
    neyse hoca girdi derse, ilk 10dk normal ders işledi, ses çıkaran yok tabi. dersi bitirdi adam, tamam şimdi serbestsiniz, gidin test falan çözün dedi.
    ben de başladım tabi çözmeye, tüm sınıf çözüyor zaten, çözmeyenleri de hoca uyarıyor sert bi dille açtım fizik soru bankamı, rastgele gelen bi testi çözdüm. yan sırada da diğer arkadaşlar matematik-kimya falan çözüyorlar. neyse aradan 15 dakika falan geçti, ve sınıfın sessizliği bi anda bozuldu...
    yan sıradaki kız çözemediği matematik sorusu için beni yanına çağırdı. ne yaparsın, seve seve gittim tabi yanına. "bak, bu soruyu yapamadım, çözüp bana anlatabilir misin" acaba gibi şeyler söyledi. tamam dedim ben de. aldım soruyu, 2-3 dakika baktım. yok arkadaş çıkmıyor. soru dünyanın en kazık sorusuydu bana göre.
    ve en sonunda pes edip bıraktım kitabı... sonra kitabı alıp kızın yanına gittim ve ona soruyu çözemediğimi söyledim. o an cidden bunu nasıl söyleyeceğimi bilemedim, ellerim titriyodu. fakat sonunda başardım. kız da fazla tepki vermedi nedense, iyi tamam başkasına sorarım falan dedi. tamam dedim ben de ve sırama geçip fizik çözmeye devam ettim

Her birine ayrı güldüm ama bunda inceyi yakalayamayanlar olmuş . Ben sizin için inceyi belirttim .

bir şey anladıysam arap olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: LodosBreeze

eski sevgilimle ilk buluşmamzda kafa tokuşturmştum kız eve gitmişti

• Beden dersindeyiz. Hoca ile biraz basketbol çalıştıktan sonra sınıfça eğlenceli bir oyun oynayacağız. Oyunun içeriği şu şekilde; sınıf iki gruba ayrılacak ve daha sonra gruptaki her bir oyuncu sırayla topu alıp yere koyacak. Yere koyduktan sonra eğilip topu sağ el ile yerde 10 saniye boyunca çevirip başını kaldıracak ve potaya topu atmaya çalışacak. Tabi ilk hareketten sonra insanın başı çok fazla döndüğü için topu potadan geçirmek neredeyse imkansız. Neyse ilk arkadaş attı başarısız ikincisi yaptı başarısız sıra bana geldi. Ben 1.88 boyunda bir adamım zaten benim için eğilmek başlı başına bir sorun. Neyse aldım topu eğilip dönmeye başladım. 10 saniye sonra başımı kaldırıp potaya doğru koşarken başım bir döndü kendimi 2 saniye sonra yerde buldum. Arka tarafta müthiş bir kahkaha koptu. Gözlerimi bir açtım herkes ayakta bana bakıyor. Bazıları benimle beraber yere yatmış ama gülmekten. Sadece kızlara değil tüm sınıfa rezil olmuştum. O an hocaya içimden bir insanın aklına gelmeyecek küfürler ettim. Ayağa kalktım hala başım dönüyor. Geçip tribüne oturdum. Bu da böyle bir anımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde [size=5]çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

• Kızın bana rezil olduğu bir an vardı. Baya eskiden 5-6 sene kadar önce, kızın abisi tanınan biri olduğu için mekanlara gidemiyorduk ve dışarda oturuyorduk. 1 saat betonda oturunca haliyle kız gaz kaçırdı. Rüyalarımdan çıkmayan kızdan bir anda iğrenmiştim. Valla psikolojim sağlam olmasa cinsel hayatıma yön verebilecek bir osuruktu.
  • ilk okul 5 te sağdaki binadaydık 6 ya geçince soldaki binaya geçtik bina yapıları aynıydı
    tuvaletler okulun koridorların en sonlarında sağda ve solda olmak üzereydi
    kalktığımda hemen hazırladım o arada servis geldi servise doğru koşarken acayip çişim vardı
    neyse oturdum geçti falan 2 tenefüse girmeden herkes yemek yiyor bende meyve suyumu içerken
    tekrardan çişim geldi hocadan izin aldım koridorun sonuna doğru koşmaya başladım
    sağdaki erkekler tuvaletiydi elim kemerim de açma çabasıyla girdim 2 tane kız görmemle arkamı dönüp diğer tuvalete girmem bir oldu
    diğer tuvalette de bayan türkçe öğretmenini gördüm 2 sn göz göze geldik bu sefer hiç bozuntuya vermeden girdim hoca ellerini yıkarken şarıl şarıl işedim
    kapıda hocaya durumu anlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: baxu

lise 1 deyiz, ingilizce okuma dersi. sınıfta çıt yok. benim kefal zorladığından yellenme ihtiyacı duydum. bir sıra yanımda da çok hoşlandığım bi kız var. neyse ben bu osuruk büyük ihtimal yusufçuk diye düşünüp, hafif salmaya başladım, ama yusufçuk yerine tam helikopter sesi çıkmaya başladı, arada da artık kesmeyim dedim. bütün kafalar tabii benim tarafa döndü, ben de uyanıklık yapıp arkaya döndüm, hani kim yaptı havasında. arkadaki arkadaş demez mi- ulan ne saldın be gözlüklerim buğulandı diye...
    tabii benim kız bana mavi gözleriyle boş boş baka kaldı. o zamana kadar aramız iyiydi-neredeyse çıkacaktık falan. hoca dahil 35 kişi kahkahalarla gülerken arkadaki arkadaş 2.kez bombaladı- hocam gözlüğüm sadece buğulanmamış, çatlamış diye. dersin son 15 dakikasında ders yapılamadı. bi de nasıl hızla yayıldıysa teneffüse çıkınca başka sınıflardaki kızlar bile eliyle beni gösteriyolardı...

kardeş Allah da seni güldürsün

• İngilizce dersiydi. Biri bana kalem kutusunu fırlatmıştı. Bende nasıl olduysa yanlışlıkla tam hocanın kafasına atmıştım .
  • up
  • Okulumu değiştirmiştim.Kantinden icetea aldım içerek sınıfa gidiyorum.İçerken kafamı kıza çevireyim dedim icetea ağzımdan salya gibi döküldü rezil oldum

• 7.sınıftaydım dershanede arkadaş bir espri yapmıştı, ben de öyle bi güldüm ki ağzımdan salyalar fışkırdı sonra hemen etrafa baktım tabi 2 kız çoktan olup biteni görmüştü

• Kıbrısta rus hatunlara hava atayım derken bisikletle denize uçmam :( girne kalesınin orda olmuştu olay hatunlarda bastı kahkayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2013 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2014 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2015 hala gülüyoruz be bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 4 Ocak 2015; 19:07:24 >

• Lise 1 yine geç kaldığım bir gündü ayakkabılarımı bile bağlamamıştım okulun merdivenlerinde bağlarken yan tarafta nöbetçi kız vardı dedim bu niye bakıp duruyor tip tip.Neyse sonra sınıfa girdim hoca ders anlatıyor felan.30-35 kişilik sınıftan en önden arkadaş direk dedi ''dükkanlar açık kalmış'' diye dedim ne dükkanısonra farkettim herkes gülmeye başladı neyseki boxer vardı.Çok utanmıştım.
  • ortaokul. arka bahçede maç yapıyoruz bi tane top geçmiş elimiz ilk defa futbol topu fakirlik nerden bulduysak. Müdür yardımcısı kadın bizi şamarladı top oynanmaz falan diye. Topu bi diktim 100 kişilik bahçeden nokta atışı kadıın kafaya iniş.. Ordan sonra naptım kimse beni sattı mı dayak yedimmi orada bi anı eksikliği var işte :D

ilkokul. sınıf 2ye ayrıldı beden dersinde herkes yanlara açılarak el ele tutuştu koşarak o ellerini çözerek geçmemiz gerekiyomuş. İlk sırada ben dinlemeyen de bi tek ben umurumda değildi. Neyse ben koşarak geçmeyi koşarak atlamak olarak anladım. Koştum koştum boyum kadar elemanların ellerinin üzerinden atladım. iniş çok acı oldu. Vücut şoku yaşadım nefesim falan kesildi yere indiğimde. Çok acımıştı lan şimdi hatırladım. Tabii kızlar falan o andan sonra adımız nelre çıktı ben de bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 4 Ocak 2015; 11:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2013 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2014 hala gülüyoruz be bro

Yıl 2015 oldu hala gülüyoruz be bro

bu anı mı bekliyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackV

küçükken derste çok sıkışmıştım. zil çalar çalmaz tuvalete koştum.bide benim kankam vardı oda peşimden geldi beni beklemeye tenefüz azya ben işimi görünce hemen tenefüse çıkcaz neyse ben koşturuyorum. erkekler tuvaleti diye girdim tam girerken birden kızlarmıki bura dedim sonra sağıma baktım
    pisuvar var. erkekler dedim başladım işemeye ama nasıl işiyorum. o arada bizim sınıftan 3-4 tane grupla dolaşan kızlardan girdi. onlar bana baktı ben
    onlara baktım tam yarısında kesemedimde bi 2 dk işedim sonra koşarak kaçtım kızlarda bana bakıyodu çok utanmıştım. kankama gidince sordum.lan sen
    nereye gittin dedim. senle girdim az bişey durunca kızlar olduğunu anladım kaçtım hemen dedi. kızlar tuvaletine pisuvarı koyan o müdüre sesleniyorum amacın ne lan

hangi okul la o ?

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.