Şimdi Ara

Kızlara karşı erkeklerin yapması gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
18
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT: BU KONUYU AÇMA SEBEBİM BU KONUDUR.http://forum.donanimhaber.com/m_66235055/tm.htm

Bildiğiniz gibi, maalesef ki güzel ülkemdeki erkeklerin çoğu, ilişkide maskülenliğin verdiği yetenekler ile yöneten olması gerekirken yönetilen oluyor. Bunu önlemek ve bir nebze katkı sağlamak için ben de bu konuyu açıyorum. Verdiğim konu ile paralel gidebilirsek çok güzel şeyler çıkabilir.

Ben başlayayım.

Kızlara asla istediklerini vermeyin.
    Gizemli olun.
    Oyunlarına, testlerine gelmeyin.
    Özel olmadıklarını gösterin, aynı ilgiyi, hatta daha fazlasını diğer kızlara da gösterin. (yukarıda verilenleri de uygularsanız daha iyi olur, kıç yalayan olmayın )
    Önemsemediğinizi belli edin. Örneğin attığınız mesajı unutun, cevap gelmezse onun keyfi, o kaybeden olacaktır.

Haydi rastgele

NOT 2: KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR.

--

edit: yanlış konuyu kopyalamışım

--------------------------------------

SİZLERDEN GELENLER

Seni istemeyeni sende istemeyeceksin. (~Chuckie~)

Ayrılmak istediğinde tamam de geç ona daha çok koyar xdxd (~Chuckie~)

Herşeyi sen yapma, oda yapsın (~Chuckie~)

Fazla mesaj atma o atsın. (~Chuckie~)

Ara sıra kıskandır. Hatta o kıskandırmaya çalıştığında umursama g.t gibi kalsın :) (~Chuckie~)

Ağzına s.carsan sevilirsin! Bunu unutmayın :) (~Chuckie~)

Sakın ama sakın ikiz kızlardan biri ile çıkmayın. Allah korusun. Ben çıktım pişmanım. (Baldız Baldan tatlıdır xdxd)
    (~Chuckie~)

Gerekmedikçe iltifat etmeyin, şımartmayın, asla yüz vermeyin, g.tunu kaldırmayın.
    (~Chuckie~)

Iyiki varsın, hayatım, herşeyim gibi şeyler söylerseniz ilişki bitti demektir. (~Chuckie~)

Her zaman bi yedeğiniz olsun, biri bitince direk diğerine gidin ve eskisinin karşısında yiyisin bakın nasıl kuduruyo :) (~Chuckie~)

Bağlanmayın, değer vermeyin. Öyle bir davranın ki bittiğinde ortada kalmayın. (~Chuckie~)

Her zaman peşlerinden koşmayın başka kızlarlada ilgilenin bu onu deli edecek ve sizi elde etme hırsı artacaktır. (Üsküdarı Geçen Atlı)

Kaçan kovalanır. (Erwin Rommel)

Fark yaratan olun. (Erwin Rommel)

Friendzone olduktan sonra boşu boşuna uğraşmayın. Lan kız sizin gururunuzla oynamış siz birde utanmadan hala kıza ilgi gösteriyorsunuz. Mümkünse arkadaşlığınızı dahi kesin. (Jason Becker)

Beden diliyle ilgili bir kitabı okurken görmüştüm. Eğer bir kız size aşıksa ya da sizden hoşlanıyorsa gözlerinizin içine derin derin bakar , gözlerini kaçırma olayı erkekler için geçerlidir. (Shotzdown)

Her zaman centilmen ol. -bir yere girerken onceligi kiza ver- (anfield0)

Ortamda tum kizlara ayni degeri ver. -mesela cicekci geciyor kiz erkek takiliyorsunuz 3kiz 2erkek 3 cicek alin 3unede verin o kizlardan birisi sevgilin olsa dahi yap bunu- (anfield0)

Topluluk icerisinde az konus. -basa basta konusmalisin tabi- (anfield0)

Onları küçümseyin, onları yerı geldiğinde nasıl bır erkeğı yerden yere vurursanız sözlerınızle öyle vurun, söyledıklerını fazla cıddıye almayın vb vb
    lakın dıkkat edın aşırı kaçarsanız gay sanabılırler. (Castiel)

NOT: YAZIM HATALARI KİŞİNİN KENDİSİNİ BAĞLAR, BEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 7 Haziran 2013; 14:24:16 >

• Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler... (sanalkorsan88)

Sevdikleri erkekler dışında tüm erkeklerle çok rahat konuşurlar. (Zenci Forvet)

Kızlar sevdikleri erkeklerle çok konuşmazlar. Sadece onları uzaktan kontrol ederler. (Cool Storm)

Burada bir sürü doğru şey yazılmış, özellikle sonuncu olan gerçekten çok sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANQUIS

Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler... (sanalkorsan88)

Sevdikleri erkekler dışında tüm erkeklerle çok rahat konuşurlar. (Zenci Forvet)

Kızlar sevdikleri erkeklerle çok konuşmazlar. Sadece onları uzaktan kontrol ederler. (Cool Storm)

Burada bir sürü doğru şey yazılmış, özellikle sonuncu olan gerçekten çok sinir bozucu.

oyle olacak tabii

biz de kontra ataga gececegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi

Arkanızı iyi kollayın kızlar erkeklerin popolarına çok bakarlar yuvarlak ve şekilli bir poponuz varsa kızın hayallerini süslüyorsunuz demektir. (ANTİ BUG )
  • Her zaman peşlerinden koşmayın başka kızlarlada ilgilenin bu onu deli edecek ve sizi elde etme hırsı artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdarı Geçen Atlı

Her zaman peşlerinden koşmayın başka kızlarlada ilgilenin bu onu deli edecek ve sizi elde etme hırsı artacaktır.

kesinlikle

hadi bakalim

• Bkz: Kaçan kovalanır.
    Bkz: Fark yaratan olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uplayalim.

yarin bilgisayara gecince duzenlemeleri yapacagim.

• Friend zone olduktan sonra boşu boşuna uğraşmayın. Lan kız sizin gururunuzla oynamış siz birde utanmadan hala kıza ilgi gösteriyorsunuz. Mümkünse arkadaşlığınızı dahi kesin.
  • quote:

Özel olmadıklarını gösterin, aynı ilgiyi, hatta daha fazlasını diğer kızlara da gösterin. (yukarıda verilenleri de uygularsanız daha iyi olur, kıç yalayan olmayın )
    Önemsemediğinizi belli edin. Örneğin attığınız mesajı unutun, cevap gelmezse onun keyfi, o kaybeden olacaktır.

kızın umrumda yine olmaz ilk yavşayan kişiylede çıkar

not sevgilim mevgilim yok yavşayan tipte değilim
  • Buna benzer bir konuyu yarın açacaktım bundan daha kapsamlı bir şekilde, ertelesem mi bir süre ne yapsam. Yazdıklarınız, yazacaklarımla eş değer.
  • özgüven olmadıktan sonra bunların hepsi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

kızın umrumda yine olmaz ilk yavşayan kişiylede çıkar

not sevgilim mevgilim yok yavşayan tipte değilim

ilk gordugune yavsayan kizlarla en azindan ben ilgilenmem.

• Aynen hele kıskandırmak çok işe yarıyor. Başka kızlarla konuşunca yanıp tutuşuyo benimki
  • Bir sevgiliniz varsa bunlari uygulamayin diye not duselim bence

• Seni istemeyeni sende istemeyeceksin. (~Chuckie~)

Ayrılmak istediğinde tamam de geç ona daha çok koyar xdxd (~Chuckie~)

Herşeyi sen yapma, oda yapsın (~Chuckie~)

Fazla mesaj atma o atsın. (~Chuckie~)

Ara sıra kıskandır. Hatta o kıskandırmaya çalıştığında umursama g.t gibi kalsın :) (~Chuckie~)

Ağzına s.carsan sevilirsin! Bunu unutmayın :) (~Chuckie~)

Sakın ama sakın ikiz kızlardan biri ile çıkmayın. Allah korusun. Ben çıktım pişmanım. (Baldız Baldan tatlıdır xdxd)
    (~Chuckie~)

Gerekmedikçe iltifat etmeyin, şımartmayın, asla yüz vermeyin, g.tunu kaldırmayın.
    (~Chuckie~)

Iyiki varsın, hayatım, herşeyim gibi şeyler söylerseniz ilişki bitti demektir. (~Chuckie~)

Her zaman bi yedeğiniz olsun, biri bitince direk diğerine gidin ve eskisinin karşısında yiyisin bakın nasıl kuduruyo :) (~Chuckie~)

Bağlanmayın, değer vermeyin. Öyle bir davranın ki bittiğinde ortada kalmayın. (~Chuckie~)

Eklerim sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoLdOut -- 7 Haziran 2013; 0:20:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SANQUIS

Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler... (sanalkorsan88) BENİMLE KONUŞUR İKEN GÜLEN BİR SÜRÜ KIZ VAR.

Sevdikleri erkekler dışında tüm erkeklerle çok rahat konuşurlar. (Zenci Forvet) ÇEVREMDE Kİ KIZLAR PEK FAZLA RAHAT KONUŞAMAZLAR BENİMLE, GENELDE BEN KONUŞTURMAYA ÇALIŞIR VE BAŞARILI OLURUM.

Kızlar sevdikleri erkeklerle çok konuşmazlar. Sadece onları uzaktan kontrol ederler. (Cool Storm) UZAKTAN BENİ GÖZ UCU İLE KESEN KIZLARDA VAR.

Bundan nasıl bir sonuç çıkartabiliriz peki

• Beden diliyle ilgili bir kitabı okurken görmüştüm. Eğer bir kız size aşıksa ya da sizden hoşlanıyorsa gözlerinizin içine derin derin bakar , gözlerini kaçırma olayı erkekler için geçerlidir
  • [size=3]Teorik Bilgi %100,Ya Pratik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelDust! -- 7 Haziran 2013; 0:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

[size=3]Teorik Bilgi %100,Ya Pratik?

o da hallolur

up

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.