Şimdi Ara

Kizlar ve hayat hakkinda yardimci olabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
33
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özel ders veriyor musunuz?
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    Eger birgun yeterince iyi olursam paraya neden cevirmiyim ben suan uyguladigim ve %100 ise yarayan seyleri paylasiyorum
    Sorulari sorarsaniz yavas yavas gidicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SCWS S kullanıcısına yanıt
    Ilk durusumu ve konusmami degistirirdim
    Kimin karsisinda olursam olayim dik dururdum egik
    Durdugumda unutup ki uzun zamandie olmuyor dik otururdum
    Dislerime ve temizligime dikkat ederdim benzer seyler
    Ayakkabi parfum kiyafete ozen yavas hareket etmek vs seyler
    Spora yazilablirsin bunlarin sadece birkacini yapsan sendeki degisimi farkederler
    Ve en onemlisi neler yasadin bilemem ama suan mutlu olmak zorundasin ki pozitif olursan insanlar seninle gorusmek isteyecektir konuda sana degil diger arkadaslara yazilanlarada bakmani oneririm
    Olumlu tarafindan baksan hayata bircok sey toparlar

• Sevgilimden yeni ayrildim. Hic kiz arkadasim yok suan eski sevgilimden dolayi sosyal agda yok. Sadece arkadas olmak adina kizlarla nasil iletisime gecebilirim. Tanimadigim birini eklemek vs sacma geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dynamic222 D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sosyal ortamds olmalisin bunun icin bu kurs olabilir bir kafe sinema vs surekli gittigin bir yer (diger arkadaslara anlatmaya calistigim ozellkleri uygula kendinde sakayla karisik kiza satas ve sonra arkadas ol)
    Dki direk arkadasim olsun diyorsan az cok konustuktsn sonra eski erkek arkadsslari hakkinda sohbet et zaten sevgili olma imkaniniz kalmaz kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: claderan

Herhangi bir sosyal ortamds olmalisin bunun icin bu kurs olabilir bir kafe sinema vs surekli gittigin bir yer (diger arkadaslara anlatmaya calistigim ozellkleri uygula kendinde sakayla karisik kiza satas ve sonra arkadas ol)
    Dki direk arkadasim olsun diyorsan az cok konustuktsn sonra eski erkek arkadsslari hakkinda sohbet et zaten sevgili olma imkaniniz kalmaz kolay gelsin

Boyle face gibi ortamlarda tanimadigini ekleyip tanismak hakkinda ne dusunuyorsunuz

• Cool olmak iyimi kötümü sence ? Cool olursan havalı olabilirsin ama bu seferde kız gelmez sen gitmez, uzaktan havalı havalı takılırsın elde var sıfır. Kıza yürümeye kalksan ilk adımı atsan bu seferde kız kendini ağırdan satar bir tarafı kalkar yine elde var sıfır.
  • SCWS S kullanıcısına yanıt
    Surekli kacamazsin rezil ol erkegiz biz dostum en fazla dayak yersin ki ye tecrube olur atmayi ogrenirsin

Ezik izlenimi verir eger cok tecrubeli degilsen ama konusma taktigini cozduysen ne ala onerim yuz yuze

• quote:

Ezik izlenimi verir eger cok tecrubeli degilsen ama konusma taktigini cozduysen ne ala onerim yuz yuze

Konusma taktigi dediginiz girişmi . Oysa örnek verirmisin kisadan tecrube varda dogrumu onu bilemiyorum cok kiside tecrube etmedim

• panpa bir sey danisacam sana ben universite okuyorum bi arkadas grubumuz vardi bir arkadasin sebebsiz yere dışladım ben oyle ice kapanik da degilim karsindakini samimi bulirsam iyi konusurum ama bu dislanma baya zoruma gitti 2. sinifa gectim koskoca 4 yil daha var kendime yeni bir arkadas grubu mu bulamliyim,ama gene darbe almaktan korkuyorum ne yapayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

hocam bizim aradığımız cevapta o zaten konuşma taktiğini nasıl çözeriz ne yapsak eğitsek kendimizi.

Aynen bir giriş dimi

• delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Bak sen cool ne istedigini bilen neseli lider guzel gorunumlu (bak yakisikli demiyorum )
    Gulumseyen hayatindan memnun olursan kezban degilse ki kezbanlar dahil ilgi gosterir zaten kizlar
    Gelicektir
    (Bir ara kafede calistim dedigim seyleri yapiyorum telefon numarami isteyen cok kiz oldu birsey yapmaniza gerek yok hayatinizdan memnun olun eglencenize bakin

Yukardaki basketci arkadasa anlattigim sey farkli esprili gizemli birseyler de
    bugun cok guzelsin vs yazma bunu zaten yazan cok
    Salliyorum kiz twitte leonun revenant filmiyle ilgili gider yapmistir
    Sende bunun tersi olan birseyi soyle direk eglen kizla acikcasi ve bozulma kiza laf soylerse
    (Diger arkadaslara yazdikkarimida oku konu kendini tekrarlamasin)

• quote:

Bak sen cool ne istedigini bilen neseli lider guzel gorunumlu (bak yakisikli demiyorum )
    Gulumseyen hayatindan memnun olursan kezban degilse ki kezbanlar dahil ilgi gosterir zaten kizlar
    Gelicektir
    (Bir ara kafede calistim dedigim seyleri yapiyorum telefon numarami isteyen cok kiz oldu birsey yapmaniza gerek yok hayatinizdan memnun olun eglencenize bakin

En büyük sorun spontane konuşmak. Yani akıcı anlık konusmalarda tıkanmak o nasıl aşılır
    mümkün olduğunca çok kişiyle sürekli bir şeyler konuşmak hehalde kapalı çarşı esnafı nasıl. tabi genel kültür lazım her konudan az da olsa bir şeyler bilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 4 Eylül 2016; 0:48:18 >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Simdi hacim kendini gelistir
    Dik yuru canavarlar gibi ozgur hisset
    Diger arkadaslara dedigim saglik temizlik konularina dikkat et
    Kimseye onlara muhtac oldugunu hissettirme ki en buyuk sorun bu aslinda
    Mutlu ol haci merak etsinler ulan biz bu cocugu disladik ne ayak diye senle tekrar sohbet bile edebilirler
    Kimsenin senden mutlulugunu almasina izin verme zaten arkadaslar seni bulucaktir
    Kisacik omrunun tadini cikar
    50 sene sonra mezardayiz kolay gelsin

Arkadaslara anlatmaya calistigim gulumsemek vs yaparsan zaten insanlarda cekim yaratirsin ozellikle kizlarda bundan sonra ciddi konular harici anlat dur haci duydugun bilmedigini dusundugun bir konuyu sen yasamissin gibi anlat vs anlat dur ne dediginin pek onemi yok kiz iyi vakit gecirin yeter (ozellikle kiz icin )

• Hocam bir kızdan hoşlanırsak onun hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlıycaz, eğer hoşlanmadığını anlarsak ne yapabiliriz? Nasıl etkili çıkma teklifi edebiliriz? Teklife gelicek cevabı nasıl önceden tahmin edebiliriz?

• ben de bazı tecrübeler aktarayım müsadenizle

- platonik aşkınız olacaktır, bu platonik aşk genelde en güzel kız değil de, tatlı sevimli çekingen ama havalı bir kız olur. platonik aşk genelde teklifinizi reddeder, boşuna teklifle uğraşmayın. kabul etse bile onun yanında saçmalayacağınız için bir süre sonra biter o ilişki

- giyim, kuşam, parfüm, ayakkabı vs bunlar önemlidir. ama abartıya kaçmadan.

- ağzın laf yapması önemlidir. kızlar suskun erkeği hiç sevmezler. bunda da abartı olmayacak

- illa sevgili yapacam diye uğraşmayın, önce bi kızlı erkekli ortama girin, orada biraz laf yapmayı öğrenin. kızlara arkadaş gözüyle bakın, onlar da sizi arkadaş dost olarak görsün, gerekirse sevgili konularında yardımcı olurlar

- evet kızlar ossurur, mıçar, çatır çatır mıçar, bu dışkıyı bu kız mı bıraktı diye kendinizi dışkıya bakarken bulursunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.