Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
20.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smee

ben paralı kadın istiyorum anasını satayım. baksın bana, jakuzide sırtımı sabunlasın kuştüyü liflerle.

Nefes alsın parası olsun yeter yani ? :D

Orijinalden alıntı: Mister No

Bence önemli olan boşluğa düşmüş kızları kapabilmek baktın kız ailesiyle,arkadaşlarıyla sorun yaşıyo yada erkek arkadaşından ayrıldı hemen kızın elinden tutcaksın,sonra onu öyle bi yerde bırakcaksınki senin elini tutmaktan başka çaresi kalmıcak

İçkisine ilaç at hamile bırak daha kolay yolu

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Bence önemli olan boşluğa düşmüş kızları kapabilmek baktın kız ailesiyle,arkadaşlarıyla sorun yaşıyo yada erkek arkadaşından ayrıldı hemen kızın elinden tutcaksın,sonra onu öyle bi yerde bırakcaksınki senin elini tutmaktan başka çaresi kalmıcak

İçkisine ilaç at hamile bırak daha kolay yolu

• vallaha dostum bende çözemedim
  • quote:

• quote:

İşe yarar kesinlikle.

• mutlulugu ve acıyı bır arada yasat paranoyak olsun.sonra nereye ıstersen oraya çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Para pul diyenler kendilerini kandırıyorlar söyleyeyim. Yok öyle bir şey, çıkın bi milleti izleyin, otobüslere minibüslere binin. Her yanında sevgilisi olanın katır yüküyle parası, altında arabası mı var ? Kedi ciğer yapmayın şu meseleyi bu kadar.

Katılıyorum. Bir bayan olarak yorum yapayım; para vs bunlar kesinlikle boş şeyler. İnsanoğlu kadın-erkek farketmez, kendisinde olmayanı arar genelde. Para gelir ve gider; üstelik bu devirde kadını erkeği herkes bir miktar para kazanabiliyor ki kazanmak zorunda. Ben gidip de birini sadece parası var diye kesinlikle istemem... Çene demişler, bir sürü arkadaşım var, çoğu da erkek. Çok güzel muhabbetim, dostluklarım var. Bana daha ötesi lazım; anlayış, dürüstlük, kibarlık, ilgi... Bunlar varsa o erkek bir anda çekici olur benim için. Tip elbette ilk planda önemli gibi ama çok yakışıklı olup da bana ilgi göstermeyen, kaba bir adam hiç ilgilendirmez beni.

Bir arkadaşımın arabası olmayan erkekle çıkmayacağını iddia ettiğini duydum, ama gelin görün ki o arkadaşım hiç bekar kalmayan bir tip. Bense yanında gerçekten sevdiğin biri olduktan sonra heryere yürüyerek bile gitmeye razı olduğunu söyleyen biriyim. Ama erkeklere maddi şeyleri sağlamak her zaman daha kolay geldiği için bu kısır döngü böyle sürüp gidecektir. Hiç kimse şikayet etmesin. Türkiye'de bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız ne yazık ki para yeterli, çünkü kızların geneli böyle. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

Yanlış anlama ama ben bir tane kız görmedim para yeterli diyen, hepsinin düşüncesi seninkiyle aynı.. Ama nasıl oluyorsa uygulamada senin yazdığın gibi
    bir kız da görmedim.. Bunlara benim hısım akrabalarım da dahil.. Şaşılacak iş değil mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay In Love -- 8 Haziran 2010; 15:52:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orijinalden alıntı: buzin
    bunu bulayım hemen evlenicem
    hayal gücünü çok geniş olsun,
    ben saçma sapan hayaller kurarken bana eşlik edebilsin,
    çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    saçma sapan rekor denemeleri yapıp eğlenelim,
    her harekette mantık ya da sebep aramasın,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    herşeyden sıkılsın ama benden sıkılmasın,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    bazen çok ciddi efendi bazen de çocuk gibi olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

daha aklıma geldikçe eklerim

Ahahaha süpersin... güzel,tatlı ,şirin istekler ama çok ütopik... yaş kaç ? dicem ama şaka bi yana yaşını az çok biliyorum ama isteklerin harbi enteresan.. tam tutmasam da yakınlaşıyorum isteklerine .... ama hepsini karşılaman için harem kurman lazım senin

ütopik falan ama ben acayip kısmetliyimdir, bulmakta zorlanmama ihtimalim yüksek

•  Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor?

%90 mutlulugu parada arıyor. %10 luk kısım ise daha hiç karşılaşmadım.

Galatasaray TÜRKİYE'dir
  • @buzin

İsteklerin kendine göre bir haklılığı vardır. Yani geçmişte yaşadıklarından sonra belkide böyle düşünmüşsündür ki, zor şeylerde arada var tabi.. Ama ne olursa olsun biz böyleyiz kabul edene eyvallah etmeyene goodbye deriz diyorsun.

Ama yinede güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ahahaha süpersin... güzel,tatlı ,şirin istekler ama çok ütopik... yaş kaç ? dicem ama şaka bi yana yaşını az çok biliyorum ama isteklerin harbi enteresan.. tam tutmasam da yakınlaşıyorum isteklerine .... ama hepsini karşılaman için harem kurman lazım senin

ütopik falan ama ben acayip kısmetliyimdir, bulmakta zorlanmama ihtimalim yüksek

Kısmetliyimdir dedi ya... :)) Toplama bilgisayar gibi toplama erkek istiyosun resmen... :D

Bak.. Şöle bi söz var "ana bahtı kıza yadigardır" diye... annen babandan memnunsa genel olarak, senin de bahtın açıktır o zaman diyim... :)) geyikle konuyu kapatiyim :P

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Dostum nasıl "kızlar" diye bir genelleme yapabiliyorsun ki.Hepsi ayrı bir insan,hepsinin kişiliği, aradığı erkek, kriterleri farklı.

+

kaşarlar paraya bakar

ortam kızları para ve tipe bakarlar

iyi kızlar biraz tipe,karaktere biraz da paraya bakarlar,ki bence paraya bakmayan bırakın kızı,insan yok,olmamalı da kimse istemez bi baltaya sap olamayan kişiyi.

Arkadaşım gördüğüm konularda takip ediyorum yazılarını hep konuya cuk oturan yazıyı yazıyorsun , daha çok konulara yorum yapman dileğiyle.

Kendi görüşüme gelirsek para olayına aşırı takan kızlar var kendi kız arkadaşlarımın görüşlerinden bizzat şahit oldum. Özellikle üni de araba faktörü kızları bitiriyor , kaşarıda hanımıda araba yada parayı görürse diğerlerinden önde görüyor seni bu gerçektir ve şahitte oldum.

Ama sen asosyal - bakımsız - konuşmasını bilmeyen - kaba biriysen bence olayın paraylada alakası yok ama tekrar diyorum para çok önemli ama 10/1 bile olsa sadece belki senin yüreğine bakan kızlarda vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 8 Haziran 2010; 16:39:50 >

• bayılıyorum bu konulara moral yükseltici etkileri var

KİM NE DERSE DESİN PARA YOKSA ER YADA GEÇ MUTLAKA SORUN ÇIKACAKTIR.

Herneyse genel olarak bazı kişiler paran varsa kız var demiş bazısı paraya bakmazlar demiş bana görede paraya bakmıyolar ben lise öğrenciyim ve bir lise öğrencisinin cebinde hayal bile edemeyeceği kadar param var yinede durum aynı paraya bakan zaten kaşar'dır olay çene espri ve popülerlikte bitiyo en azından lisede böyle reis denilen insanlar mesela kızların hep gözdesi olmuştur tipine baksanız yolda görseniz dilenci sanarsınız ama öyle...

Orijinalden alıntı: Tovori

@buzin

İsteklerin kendine göre bir haklılığı vardır. Yani geçmişte yaşadıklarından sonra belkide böyle düşünmüşsündür ki, zor şeylerde arada var tabi.. Ama ne olursa olsun biz böyleyiz kabul edene eyvallah etmeyene goodbye deriz diyorsun.

Ama yinede güzel olmuş.

Buzinin bu istekleri yaşı 30 a yaklaştıkça azalmaya ve mantıklı olmaya başlicak....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.