Şimdi Ara

Kizlar neden mini giyer ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
2
Favori
22.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim mesajımı kim hangi hakla ve gerekçeyle sildi? Hakaret yok küfür yok tamamen bilimsel dile dayalı bir yorumu silenler dini vaaz verenleri es geçmiş? Hayırdır şeriat mi geldi foruma?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skbdyı S kullanıcısına yanıt
    Erkekler niye diz üst şort giyiyorsa ondan. ülkemizde erkeklerimizin yüksek oranı abaza olduğu için bu konuda yargılanıyorlar. gereksiz gürültü yapmakla yani rahatsızlık vermekle aynı kefeye konulmamalı ama mesleki kas harici kas yapmayı ben de anlamıyorum😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbarisx -- 22 Kasım 2019; 19:45:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kizlarin cogu birbirini kiskandirmak icin boyle giyiniyo ! Nasil bir kafa yapilari var anlamak gercekten cok zor !

• Çünkü güzel görünüyor? Ama bacakları güzel olmayanlar giymesinler lütfen.
    Ben dar tshirt giyiyor muyum hiç?

• Lan dogru düzgün bir konu acsak bir allahin kulu gelip mesaj atmaz ama konu 250 gram olunca butun forum freud kesilmiş analiz falan kasıyorlar kahkaha atıyorum evde

• Çünkü seksi duruyor. Açık kıyafetlerin hepsinin tek amacı seksi gözükmektir. Tayt falan demiyorum onu rahat diye giyebilirsin. Dekolteler, işte süper mini etekler falan tamamen seksi gözükme amaçlı.

Bunu kadınlara eleştiri yapmak için söylüyorum diye anlaşılmasın sakın biz de nasıl güzel giyinip, kas yapıp bilmem ne yapıyorsak onlar da onu yapıyor işte güzel görünmek, çekici olmak.

Ortada sıkıntı bir durum yok ama gidip şimdi "ne seksi görünmesi ya ben seviyorum rahat oluyorum o yüzden" falan diyenlerle sabaha kadar tartışırım.
  • Senin için giymedikleri kesin .d

• Birisi Allah kitaptan bahsetmiş, birisi cennet ile cehennemden bahsetmiş, birisi çıkmış din kültürü ve ahlak dersi vermiş, bir diğeri hadis kopyalayıp yapıştırmış, öbürü de hani bana hani bana demiş

Ne isterse onu giysin, ahlak bekçisi misiniz ? Kız mini etek giydi diye cehenneme mi gidiyor otomatik ? Ha cennet cehennem diye sanal alemlerin olduğunu ve giydikleri için cezalandırılanları gösterin inanayım masalınıza. Dışında ne olduğuna değil içinde ne beslediğine bakmak gerek. Ha biri de doğru şudur demiş, çünkü 1500 yıl evvel biri öyle demiş veya yapmış ki şimdi de öyle olmalıymış. O yıllardaki gerçeklerle, bilgilerle doğrularla şimdikiler bir değil. Mini etek giyen kızları savunmuyorum, ha yolda görünce gözüm takılır mı, takılır. Ama aklımda hemen onunla alakalı sapıkça fikirler oluşmaz. Ha her kimde oluşuyorsa zaten o şahsın etik ve ahlakı yeteri kadar gelişmemiştir. Giydikleriyle insanları yargılamayı bırakın artık. Bu zihniyet hakim olduğu sürece de bu toplum yerinde saymaya, kadınlara tecavüz edip öldürmeye, küçük çocuklara topluca tecavüz edip üstünü örtmeler çok görürüz.

• O kadar zavallisiniz ki her gün bilgisayar başında kızlarla ilgili konular acip yorumluyorsunuz, sadece hayallerle yaşayıp sürekli 31 çekiyorsunuz. Güzel bir kızla iletişiminiz bile yok ve asla olmayacak, forumda her hafta bakirelikle ilgili aptal aptal konular açılıyor, bu kişilere bakın hepsi hayatında bir defa bile kızı eli tutamamış asosyal çirkin ve fakir kişilerdir. Nefretinizi ancak internetten bu şekilde dokersiniz.

Eğer kızlarla kolay iletişime geçebilen, yakışıklı ve cinsel hayatı olan birisi olsaydınız asla kızlar hakkında internetten böyle atıp tutmazdiniz (din falan demeyin bana, en dindar kişi bile eline cinsellik fırsatı geçince neler yapıyor çok iyi biliyorum).

Ek olarak konuya gelirsek, kızlar sizin gibi abazalar baksın diye değil yakışıklı ve zengin erkekler beğensin diye ve kendilerini güzel hissettikleri için etek giyer. Bir erkek nasıl dikkat çekmek için vücut yapıyorsa kızlar da ona göre makyaj yapar veya giyinir, tüm canlıların doğasında dikkat çekme ve beğenilme isteği vardır. Tabi Ortadoğulu primatlar olduğunuz için anlamazsınız bunları. Ahlâk bekçiliği yapmayı bırakın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 22 Kasım 2019; 20:43:40 >

• ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    incici ddetected
  • Ağzının tadını biliyorsun

• Kadınlar erkekler için değil yine kadınlar için süslenirler giyinirler çünkü asıl duygu diğer kadınlardan daha güzel olma isteğidir

• Ülkenin derdine bak bizimkilerin derdine bak peh

• quote:

Orijinalden alıntı: cronus75

Ahlak mini etekle mi oluyor cahil herif. İnsanları dış görünüşlerine göre sınıflandırmak müslümanlık mıdır?

Alıntıları Göster
    mehmet akifin çok güzel bir lafı var "medeniyet dediğin açmaksa bedeni, o zaman hayvanlar sizden daha medeni."
    ben bu insanları anlayamıyorum sokağa çırılçıplak çık desen çıkmaz ama üstlerine bir karış kumaş parçası giyince kendilerini giyinmiş sanıyorlar.
    iyide kardeşim o giydiğin şeyin çıplaklıktan farkı yok ki.
    insan olan giyim kuşamına dikkat eder. çıplaklık hayvanlara mahsustur.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim isteyen istediğini giyer . Sıkıntı görüyorsan sende sorun vardır .

• Vermek için.

• Tahrik olmak ve tahrik etmek için

• Salakları tasmalamak için mini giyer 🤣🤣🤣

• ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Kizlar neden mini giyer ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.