Şimdi Ara

Kızlar Neden Beğendikleri Erkeklerin Peşinden Koşmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela şöyle bir örnek vereyim bugün annemle çarşıda geziyorduk dondurma sırasına girdik bi tane kız feci bir şekilde beni kesiyormuş annemin söylediğine göre, doğru olduğunu varsayarsak neden hiç konuşmaya gelmiyolar illa bizden bekliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kiz ilk kez seni kesiyor heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • annen de kızı kesiyormus demek ki

• Gelmiyorlar kardesim ancak cok hayran kalırlarsa gelip konusurlar onun dısında her zaman ilk adımı erkek atar. Doğru olan olan da erkeğin atmasıdır.

• Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Öyle saçmalık mı var hocam hangi çağda yaşıyoz

• Yakışıklı olunca geliyorlar

• Benim koşuyorlar bıktım ama

https://forum.donanimhaber.com/bana-gelen-kizi-ben-istemiyorum-benim-istedigim-bana-gelmiyor-ss--126218545

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak bunu herkes iyi bilsin kızların yüzde 90 ni kestiği erkeğe açılamaz doğasında yok. İlk adın her zaman erkek atar.

Yine bir durum ise kızlar çoğu erkeği egolarini tatmin etmek için keserler hoşlanmazlar m

Yanına giderken emin olun gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Öyle saçmalık mı var hocam hangi çağda yaşıyoz

Kızlar daha cekingen olur, sevgisini belli eder ama dile dökemez. Bu yüzden erkeğin atması daha doğru olur

• Yani fake mi atmış oluyolar bize?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Yani fake mi atmış oluyolar bize?

duruma bağlı. eğer bir kız göz göze gelince utanıyorsa başka tarafa bakıyorsa sonra tekrar kesme filan oluyorsa sendede tip varsa kesiyordur. eğeribrahim tatlısese benziyorsan fake atıyordur.
  • Yok ya en azından normal bir tipim var da iş yok bende yeteneksizin önde gideniyim, zaten gözlerimi ben kaçırdığım için göremedim kızın ne yaptığını. Refleks gibi birşey oldu bu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 14 Mayıs 2017; 0:54:46 >
  • Atsaydın dondurmayı kafasına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    O da benim kafama atardı

• Beyler kızlar cidden sıkıntı ondan direk atlamayın mesela ben anlatayım bi anımı, normalde samimi söylüyorum hiç hatun beğenmem genelde kızlar kendileri kontak kurarlar veya ortak arkadaşlar vasıtasıyla iletişim olurdu ancak bi kaç ay önce bi kız gördüm resmen vuruldum

Kızda sürekli beni kesiyor ama en az 10, 15 kere bakışmışızdır yani eminim emin olmasam asla gitmeyi düşünmezdim.

Neyse abi dedim ben bunla konuşucam arkadaş diyor ben seni kaç senedir tanıyorum sen hayatta kız ayağına gitmezsin falan filan dedim bekle neyse uygun bi zamanda gittim çağırdım normalde ağzım iyi laf yapar ama ilk kez gittiğim için midir kızdan etkilendiğim için midir bilinmez biraz daha sakin konuştum iyidi ama pek cool olmadı daha havalı giriş yapmak isterdim, adımı söyledim falan memnun oldum dedim sonra da uzatmadan hoşlanıyorum senden dedim

neyse kız dedi hayatımda biri var falan şaşırdım tabi ama belli etmedim, çok memnun oldum tanıştığıma falan dedi bende teşekkür ettim bitti mevzu ama kız konuşurken bile sanki daha erken tanışsaydık der gibiydi gerçi bende epey uzattım gitmeyi neyse ama sürekli bakıyordu özetle

Yani sonuç olarak bakmalarına çok aldanmayın eğer çok eminseniz gidin tabi denemekten hiç bişey olmaz ama önce bi tesadüf vasıtasıyla arkadaş olarak tanışmaya çalışın bazı kızlar çekingen de olabiliyor çünkü biraz tanıştıktan sonra mevzuya girin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Beyler kızlar cidden sıkıntı ondan direk atlamayın mesela ben anlatayım bi anımı, normalde samimi söylüyorum hiç hatun beğenmem genelde kızlar kendileri kontak kurarlar veya ortak arkadaşlar vasıtasıyla iletişim olurdu ancak bi kaç ay önce bi kız gördüm resmen vuruldum

Kızda sürekli beni kesiyor ama en az 10, 15 kere bakışmışızdır yani eminim emin olmasam asla gitmeyi düşünmezdim.

Neyse abi dedim ben bunla konuşucam arkadaş diyor ben seni kaç senedir tanıyorum sen hayatta kız ayağına gitmezsin falan filan dedim bekle neyse uygun bi zamanda gittim çağırdım normalde ağzım iyi laf yapar ama ilk kez gittiğim için midir kızdan etkilendiğim için midir bilinmez biraz daha sakin konuştum iyidi ama pek cool olmadı daha havalı giriş yapmak isterdim, adımı söyledim falan memnun oldum dedim sonra da uzatmadan hoşlanıyorum senden dedim

neyse kız dedi hayatımda biri var falan şaşırdım tabi ama belli etmedim, çok memnun oldum tanıştığıma falan dedi bende teşekkür ettim bitti mevzu ama kız konuşurken bile sanki daha erken tanışsaydık der gibiydi gerçi bende epey uzattım gitmeyi neyse ama sürekli bakıyordu özetle

Yani sonuç olarak bakmalarına çok aldanmayın eğer çok eminseniz gidin tabi denemekten hiç bişey olmaz ama önce bi tesadüf vasıtasıyla arkadaş olarak tanışmaya çalışın bazı kızlar çekingen de olabiliyor çünkü biraz tanıştıktan sonra mevzuya girin

Sen ölmemiş miydin reyiz

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Benle öyle de kontak kurmuyolar, bugüne kadar ben de hiçbir kızın ayağına gitmedim, nedense hep konuşmaya gitsem terslenicekmişim gibi hissediyorum o yüzden uğraşmıyorum

• dogukans13524 D kullanıcısına yanıt
    Ölmemiştimte o kızdan o cevabı alınca ölmüşe döndüm dostum

• Hangisi hareket eder,hangisi sabit kalır ?

Kızlar Neden Beğendikleri Erkeklerin Peşinden Koşmaz
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Nickinize hitaben söyledim bay reese

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.