Şimdi Ara

Kızlar için bu kadar üzülmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boşu boşuna üzülüyoruz. Bizim bazı nefes alsa yeter tayfa ve diziler sayesinde saçma bi havalara giriyorlar. Ve Türkiye deki erkek ve kızlara bakınca çoğu erkeğin belli bir gideri var. Kızlarda böyle değil. En kıytırık kızlar burnu havada geziyor. Çoğu hayatın zorluğunu bilmiyor. Parayı sınırsız bi kaynak sanıyor. Böyle olmayanları var eyv. Ama genel kızlara bakınca bu son birkaç yıldır çok saçma bir değişiklik var. Hepsi bir tek bende var havasında geziyor. Bunlara bunu böyle hissettiren kim işte hep o diziler filmler ve bu zihni gelişmemiş ergen tayfa. Bu yüzden bu tarz Türk dizilerinin izletilmesine karşıyım abi. Geçen otobusteyim 14 yaşlarında bir çocuk liseli sanırım. Normalde yapacağım sey degil birinin özel konuşmasını okumak ama tam baktığım anda dikkatimi çekti. Çocuk böyle kıza yazıyor yok aşkım bisey olmaz geçer bunlar ben seninle birlikteyim çok üzülüyorum aşkım nolur üzülme sen üzülünce ben de üzülüyorum.. Aşkım? Abi aşkım ne:D Ben aşka inanmıyorum hadi inanan vardır ama yaş kaç abim? 14. Bu ne abim? Peki bu yavrucakların ilişkisi tamamen menfaat ve hormonlar üzerine kurulu değil mi? Öyle. Peki bunların bu birlikteliği bittiğinde o kız hangi kafada olcak bu çocuktan dolayı? Ya peşimden koşsun böyle hepsi demeyecek mi? Bu Türk kızlarındaki özgüvene hayranım hatta takdir ediyorum. Ama işte konu dışında bu konuları gördüğümde kınıyorum hepimizi bu kızları bu kadar el üstünde tuttuğumuz için. 2 sevgilim oldu ikisi de benden yaşça büyüktü ama zihinsel olgunluk? Olmamıştı abi onlar zihinsel olarak gelişmemişti. Üstune üstlük bende sıkıntı var gibi davranıyorlardı. Biraz düşününce aydınlandım, ufkum 10 kat arttı bu kızların niye böyle olduğu konusunda. Erkeklere gelelim. Beyler bunlar kız. Kendi menfaatlerini düşünürler aşırı yüzsüzleri sizi bırakıp yedekte tutar. Bunların iki cilvesine, tatlı sözlerine kanmayın. Bunlar için en yakın arkadaşlarınızı satmayın üzmeyin. Karşınızdakinin size uygun olup olmadığını anlayın, hormonlarınız sizi yönlendirmesin. Sevgilisi olmayanlara da: Bu yokluktan sizi çıkaracak bi kız karşınıza geldiğinde çok şey beklemeyin. O kızı tartın anlayın kişiliğini. Uzun süredir beklemişsiniz biraz daha bekleyin ama emin kişiyi bulun. Benim yaptığım hataları yapmayın. Tüm yazımda yazdığım şeylere karşı istisnalar elbette vardır ama bu benim kafamda oturttuğum düşüncem. Ve kendinizi böyle eziklemeyin beyler hepinizin gideri olduğuna inanıyorum belki en iyi tarzınızı şeklinizi o an bulamadığınız için kendinizi yeterli bulmuyor olabilirsiniz ama eninde sonunda size oturan şeyi bulursunuz. Eski sevgilim ve ayrılışımız aklıma geldi ve böyle bir yazı yazmak istedim bu kadar fazla konuyu görünce.

TL;DR: Beyler kızları boşverin arayışa girmeyin doğru olan sizi bulur büyük ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok haklısın dostum!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama bence de haklisindir

• okudum ve haksızsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PurofösörGenç

okudum ve haksızsın

Haksız bulduğun nokta neresidir hocam?

• Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    2 sevgilin olmuş ama genelleme yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PurofösörGenç

2 sevgilin olmuş ama genelleme yapmışsın

Bunları anlayabilmem için 10 sevgilim olması gerekmedi. Az ve öz oldu. Yaşadıklarım ve çevremdeki ilişkileri gözlemleyip bu fikri oturttum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki yinede saygı duyarım senin görüşün

• 'Emin kişiyi bulun'

Dostum iyi demişsin, güzel demişsin ama şimdi ben o kendime uygun kişiyi buldum eminim yani öyle 1-2 hafta veya 1 ay konuşma sonucu değil; bunu uzun süreler (aylar) sonucunda diyorum.

Söylüyorsun red yiyorsun her şeyiyle çok iyi anlaştığın insan, olmaz diyor. Azcık farklı düşünse oda anlayacak ama yok olmuyor.

Biz napalim bi durum da ? Bana bunu bi diyin, uzun sayılabilecek zamandır tanıdığım birine diyeceğim böyle böyle senden hoşlanıyorum vs. Ne var sonuç az önce dediğim gibi olucak, bana bi diyin şimdi napalim

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Kızlar için bu kadar üzülmeyin

Kizlar icin bu kadar yaziyi okumam

İyi dedin Bana da boş anımda bir istek geldi yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

'Emin kişiyi bulun'

Dostum iyi demişsin, güzel demişsin ama şimdi ben o kendime uygun kişiyi buldum eminim yani öyle 1-2 hafta veya 1 ay konuşma sonucu değil; bunu uzun süreler (aylar) sonucunda diyorum.

Söylüyorsun red yiyorsun her şeyiyle çok iyi anlaştığın insan, olmaz diyor. Azcık farklı düşünse oda anlayacak ama yok olmuyor.

Biz napalim bi durum da ? Bana bunu bi diyin, uzun sayılabilecek zamandır tanıdığım birine diyeceğim böyle böyle senden hoşlanıyorum vs. Ne var sonuç az önce dediğim gibi olucak, bana bi diyin şimdi napalim

Buldun da sen ona kendini ne olarak gösterdin, yani sen kendini o kızın yerine koyduğunda kendini potansiyel sevgili mi yoksa yakın arkadaş, dost gibi mi görünüyorsun? Ben de belli bir süre (6 ay) kadar konuştuğum bi kıza karşı böyle düşünüyordum ama kızla aramız iyi olmasına, benim amacımı anlamış olmasına rağmen açılmadım çünkü eminim sandım ama o kız bu duyguyu vermedi. Belki de yanlış yaptım bilmiyorum açılmalıydım ama pişman mıyım? Pek sayılmaz pişman olacağım şeyleri yapmamaya özen gösteririm. Şimdi senin yerine koysam kendimi bir kızla bu aylar süren konuşmadan sonra onun amacını belli etmesini beklerim sabırla (Kelime eksikliği düzeltme*)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırın Sütlaç -- 29 Ekim 2016; 16:3:52 >

• Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    Hocam kızla bi 4-5 aydır yoğunluk vs gibi sorunlardan aramız açıldı pek konuşma vs. olmadı malesef. Bundan önce ama ben fazla fazla yürüdüm yani anlamıştır anlamamıştır bilemem.

Şu konuşamadığımız zamanlar olmasa idi biraz daha umut ederdim ama su anda hic umudum yok büyük ihtimal red edicek

• Kardeşim çok doğru yazmışsın özellikle su lanet medya araçları

İzninle konunu, konumun altına editliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121342348

• Uzuluyom aga arada goruyom kizi ama tanismaya cesaret edemiyorum off platonik cok kotu ya

• Haklisinda hicbi erkek uygulamioki anasini oyle olsa kizlar muhtac kalacak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Kardeşim çok doğru yazmışsın özellikle su lanet medya araçları

İzninle konunu, konumun altına editliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121342348

Tabiki editleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

Haklisinda hicbi erkek uygulamioki anasini oyle olsa kizlar muhtac kalacak :D

Burdan ne kadar çok kişiyi etkileyebilirsek gelişme olur çünkü surekli bu tarz konuları görünce bunun böyle gitmeyeceğini anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.