Şimdi Ara

kızla yaşadığım olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler lise 2yim ben bi kızı seviyodum bu olay 2 ay önce oldu ben kıza 1 seneye yakın platoniktim kız bi süre sonra anladı sürekli baktığım için neyse ben kızın numarayı buldum ama 2-3 ay yazmadım sonra cesaretimi toplayıp yazdım tabi kız konusunda yetenekli kişilerden yardım aldım 2-3 gün arayla yazıyordum kız benim olduğumu anladı bu süreç içersinde hep bakıştık ama kız dalga geçtiğimi zannediyordu sonra adamakıllı konuştum kız anladı niyetimi ertesi gün benim sınıfın kapısında benim okula gelmemi bekledi tabi yanında kuyruğuda vardı ben görmemezlikten gelip sınıfa girdim çünkü utandım korkaklık ettim cesur değildim sonra kantinde dibime girdi gel konuş diyodu resmen ama ben yine görmemezlikten geldim 2 gün geçti mesaj attım konuşmak istemiyorum dedi benim amacım belliymiş öyle bişey istemiyormuş bende kendine iyi bak dedim şimdi 2 aydır apti gibi kıza bakıp duruyorum ama çok pişmanım keşke orda konuşsaydım diye salağım ben..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memleket neresi?
  • Kars??

• Ulan bizim dh halki kiz bulsa ustune atlicak bu eleman ohoohoo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick mesaj uyumsuz

• bu vakitten sonra olmaz mı artık aşığım ben bu yaz hiç göremiycem yüzünü unutucam diye korkuyorum

• Lise 3 de başka bir hatuna saracaksın lise 1 lerden

Takam kafana

Üniye gidiceksiniz o kız boşluğa düşüp seni aldatıp sana 1 ay sonra ayrılcaksınız , sende boş durmıyacaksın tabi , unide başkalarına saracaksın . Bu hikaye böyle devam edecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    3 hafta önce açıldı
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.