Şimdi Ara

Kızla Yarın Konuşacağım.Bi bakıp akıl verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Olayı kısaca özetliyim,Birgün teneffüs arasındayız sınıf arkadaşım geldi dediki..X.. hoca seni çağıtıyor,tamam geliyorum dedim 5 dakika sonra gittim.Ne kadar öğrencisi varsa (8-9 kişi) ordaydı tabure alınacakmış para lazım dedi (sanki oturuyoruzda tabureye bi kaydım ben o sırada içimden)neyse tamam dedik veririz dedik.Sonra işte hocanın pasta böreği vardı,Dedi alın yiyin o sırada büyük sınıflardan 2 tane tıfıl sanki hiç görmemiş gibi bi üşüştü saten hepsine ellediler iştahım kaçtı dedim yemiyom ben oturdum köşeye,herkez bi yere oturdu,konuşuyoruz ben hocaya bakıyom karşımdada bir kız var durmadan bakıyor.İnsan hissediyor tam kafamı çeviricekmiş gibi yapıyorum kaçırıyor gözlerini,tekrar hocaya bakıyom bu gene bana dönüyor.En sonunda kafam attı(arkdaşlarım kendi arasında bana ODUN derler,Harbiden öylemiyimdir bilemiyorum)bende baktım yakaladım bunun bakışını bu sefer ben bakmaya başladım ama hiç gözümü ayırmıyorum(sırf gıcıklığına)buda durmadan bana bakarken yakalanıyor haliyle o gün geçirdik hayırlısıyla.Aradan 2 ay geçti bende buna karşı bişeyler hissediyorum artık.Gerçekten vuruldum tam tabiri ile.Aylardır içime atıyorum,derslerim hazır düzelmişken şimdi bununla uğraşırsam adım gibi eminim dersler düşücek.Artık umrumda bile değil düşerse düşsün 2 aydır arabesk camiası ile içli dışlı oldum.İçim bunaldı artık.Gidicem yarın o herzamanki gibi odada tek başına çalışıyor olacak giricem odaya başlıyacam.Vermek istediğiniz son taktik falan varsa verin bence çok geç olmadan.

Birde bir sorum var.-O'na(sevigiline/kız arkadaşına)fazla şımartırsan tepene çıkar azına eder diyorlar bunu yapıpda demeyen tanımıyorum neredeyse.Acaba doğru mudur?

• evet kardeşim o doğru ben bizzat yaşadım onu değeri çok verirsen bırakır gider
  • Kendin gibi ol ve öyle davran. Sahte hareket ve konuşmalarla onu etkileyebilirsin ancak ilerleyen zamanlarda içindeki seni mutlaka tanıyacak ve o zaman asıl hayal kırıklığına uğrayacaksın.
    Ha bu arada yanında badem yağı götür. Kızın içinden kezban falan çıkarsa verirsin bıyıklarına sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: katilkatip

Kendin gibi ol ve öyle davran. Sahte hareket ve konuşmalarla onu etkileyebilirsin ancak ilerleyen zamanlarda içindeki seni mutlaka tanıyacak ve o zaman asıl hayal kırıklığına uğrayacaksın.
    Ha bu arada yanında badem yağı götür. Kızın içinden kezban falan çıkarsa verirsin bıyıklarına sürer

Eyw yorum için teşekkür ederim.Kezban olsa anlardım ben.Görünüşe göre %90 Kezban Değil...
  • Seviyosan gidip konuşmalısın bence kaybedecek bişeyin yok. Aslında çok şey var en başta O. Evet doğrudur şımartırsın sonra o senin tepene çıkar sonra sen onu indirmeye çalışırken o başka birinin tepesine atlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrillrex

Seviyosan gidip konuşmalısın bence kaybedecek bişeyin yok. Aslında çok şey var en başta O. Evet doğrudur şımartırsın sonra o senin tepene çıkar sonra sen onu indirmeye çalışırken o başka birinin tepesine atlar.

Yorum için saol,Teşekkür ederim.Seviyorum gidicem konuşcam,Red edeceğini pek sanmıyorum.O bakışları ben değil kim yese bu sonuca varabilir.Sevdiğimize hediye demi almayalım?Güzel sözde mi söylemeyelim?Bunlarda şımartıyor o zaman...Aklım karıştı benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.