Şimdi Ara

Kızla nasıl zaman geçirilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kızla buluşacağım yalnız sevgili olma potansiyeli yok sadece arkadaş ben bu kızla ne yaparak zaman geçirebilirim izmir de ?

• niye sevgili olamıyorsun yoksa yooooo
  • kahvaltı yapın 10-11 gibi cıkın caddede gezin magazalara felan gidin bi kafeye bişeyler için tavla atın, cinemaya gidin cıkın dondurma yiyin gene gezin caddede yada avmde bunlar olabilir yada park gibi bi yer varsa akşama dogru oralarada gidebilirsin

edit yemekde yiyin la aksama dogru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRPAN -- 15 Nisan 2013; 14:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar54

kahvaltı yapın 10-11 gibi cıkın caddede gezin magazalara felan gidin bi kafeye bişeyler için tavla atın, cinemaya gidin cıkın dondurma yiyin gene gezin caddede yada avmde bunlar olabilir yada park gibi bi yer varsa akşama dogru oralarada gidebilirsin

edit yemekde yiyin la aksama dogru

hemşerim açıklamış :d arada değişiklik olsun pikniğe gidin felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

niye sevgili olamıyorsun yoksa yooooo

kızın sevgilisi var ve sevgilisini çok seviyor.bu durumda yapabileceğim tek şey arkadaş olarak takılmak gelecekte neler olacak bilemeyiz belki ayrılırlar yaşı da daha 18 benim de 18 yani bu yaşta çıktığı biriyle ne kadar uzun süreli bir ilişkisi olabilir ki di mi ? neyse ayrılmasalar bile ben arkadaş olarak takılmaktan mutluyum tam kafa dengi biri çok uyumluyuz.
  • 95
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

95

aslında 94 kasım doğumluyum daha 19 yaşına girmiş sayılamam o yüzden 18 diyorum :) forumun yaş ortalaması göz önüne alındığında yaşım o kadar küçük sayılmaz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

niye sevgili olamıyorsun yoksa yooooo

kızın sevgilisi var ve sevgilisini çok seviyor.bu durumda yapabileceğim tek şey arkadaş olarak takılmak gelecekte neler olacak bilemeyiz belki ayrılırlar yaşı da daha 18 benim de 18 yani bu yaşta çıktığı biriyle ne kadar uzun süreli bir ilişkisi olabilir ki di mi ? neyse ayrılmasalar bile ben arkadaş olarak takılmaktan mutluyum tam kafa dengi biri çok uyumluyuz.

Once normal arkadaşın sandım ama sen bayaa kızla hayaller kurmuşun sanki hocam. Ayrılmasını bekliyon gibi geldi.
    Yapılacak Şey olarak da arkadaş iyi ozetlemis yukarda. Sinema bowling de olabilir. Lunaparka filan giderim diyorsan o da olur. Kız da fikir verir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu-imza uyumsuzluğu
    Asosyalsen ona göre davran ne gezmesi
  • Kızı tetikle .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.