Şimdi Ara

Kızla ister istemez göz göze gelmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, okulda bir kızla sürekli göz göze geliyoruz. Bu her gün oluyor, olmadığı gün yok resmen. Mesela dün bahçede dolaşırken kız arkadaşlarıyla durmuş arada bir bana doğru bakıyordu, ben bakınca da 1-2 saniye bakıp yüzünü çeviriyor. Ardından yukarı çıktık, ben kapının önünde bekliyorum. Kendisi de çıktı dışarı, biraz baktı ben yüzümü hocaya doğru çevirdim, sonra içeri girirken kızlar bi şey söyledi ona, işte içeri girdi kızlar güldü falan. Gelelim bilgiler bölümüne ; kız okulda popüler, keko seven bir tip. Yani öyle romantik,sanatsever,bilgili erkek aramıyor. Oldukça da güzel tip bakımından,Anna Hathaway'e benziyor. Bana gelirsek ; okulda popülerlik sıfır sadece göz aşinaları var insanların, bir de ingilizcem ve resmim oldukça iyi diye adım yaygın. Tip bakımıdan ''tipimiz yerinde hamdolsun''. Dhdeki oylamalardan 7 falan alırım herhalde. Hocaların sevdiği,terbiyeli,çalışkan,efendi kişi benim. Kızlarla aram fena sayılmaz, konudan konuya baya muhabbet edebilirim ama bu kızı görünce bi acayip oluyorum. Ayrıca kızın eski sevgilisi tam bir 'keko'. Yani kızla sevgili olma durumumuz yok. O daha çok arabesk rap dinleyen, hummel+air max giyen, saçlarını acayip şekle sokan kısacası 'badboy' kişilerden hoşlanıyor. Ben ise ortalıkta ingiliz beyefendisi gibi dolaşıyorum. Evet durum nedir sizce, gözgöze gelme muhabbetinden sıkıldım. kızla daha önce konuşmuşluğum var ama çok kısa. Sizce atağa geçeyim mi, yoksa hiç bulaşmayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 4 Mayıs 2015; 12:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızla Sürekli Göz Göze Gelmek

Bir kızla sürekli göz göze gelmek, hem heyecan verici hem de rahatsız edici bir deneyim olabilir. Bu durum özellikle okulda veya bir sosyal ortamda gerçekleştiğinde, kişinin kendini bilinçli hissetmesine neden olabilir.

Sürekli göz göze gelmenin farklı anlamları olabilir. Bazı durumlarda, bu durum karşılıklı bir çekimin işareti olabilir. Kişiler, ilgilendikleri kişilere daha sık bakma eğilimindedirler. Ancak, diğer durumlarda göz göze gelme, rahatsızlık veya hatta korku gibi olumsuz duygulara yol açabilir.

Bir kızla sürekli göz göze geliyorsanız, bu durumun nedenini anlamaya çalışmak önemlidir. Eğer hoşlandığınız birisiyle göz göze geliyorsanız, bu durumun bir ilgi işareti olabileceğini düşünebilirsiniz. Ancak, tanımadığınız birisiyle göz göze geliyorsanız, bu durumun sizi rahatsız etmesi veya korkutması mümkündür.

Sürekli göz göze gelmeyle başa çıkmanın en iyi yolu, bağlama ve duruma bağlı olarak değişir. Eğer hoşlandığınız birisiyle göz göze geliyorsanız, gülümseyebilir veya selam verebilirsiniz. Ancak, tanımadığınız birisiyle göz göze geliyorsanız, bakışlarınızı kaçırabilir veya doğrudan gözlerine bakmaktan kaçınabilirsiniz.

Sürekli göz göze gelme konusunda endişeleriniz varsa veya sizi rahatsız ediyorsa, güvendiğiniz bir arkadaşınızla, aile üyenizle veya danışmanla konuşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yavaştan Yavaştan Atağa Geç Kardeş ( Eski Sevgilisine Çaktırmadan ) Kızın Yeni Sevgilisi Olursun Belki Ha Bu Arada Kızın Eski Sevgilisini Dövebilecek Gibiysen Kızın Önünde Kavga Et Döversen Kızın Gözüne Girersin Zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.erce

Yavaştan Yavaştan Atağa Geç Kardeş ( Eski Sevgilisine Çaktırmadan ) Kızın Yeni Sevgilisi Olursun Belki Ha Bu Arada Kızın Eski Sevgilisini Dövebilecek Gibiysen Kızın Önünde Kavga Et Döversen Kızın Gözüne Girersin Zaten.

Eski sevgilisinin tahtalar sağlam değil hocam. Yani sağı solu belli olmuyor, küçüklüğünden beri tanıyorum kafasında biraz problem var normal davranamıyor. Yani kafasına esti mi bıçağı takabilir. Atağa geçeceğim ama vakit olmuyor, sürekli kız arkadaşlarıyla birlikte. Haftasonları okulda etüt gibi bi şey yapıyorlar galiba ona gidiyor arada bir görüyorum ama o zamanlarda bile yanında mutlaka biri var. Kız işleriyle uğraşamam ama bu kız o kadar güzel ki, ciddi söylüyorum Anna Hathaway'in kopyası resmen. Boyu falan da baya uzun 1.76 var herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işin sonu nereye varacak merak ediyrum
  • Ben de. kız güzel hoş ama nedense badboylardan hoşlanıyor(her kız gibi.). Badboy diye bahsettiğim herifler öyle aksiyonlu falan yaşamıyorlar ha yanlış anlamayın. Bildiğiniz sınıfta dersi kaynatan,hocayla dalga geçen, güçsüz olana diklenen tipler. Yani aklınıza şu aşağıdaki gibi herifler gelmesin.
     Kızla ister istemez göz göze gelmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 4 Mayıs 2015; 13:27:15 >

• ''Kız benim ligimde deği'' gibi lafları bırak ve konuşmaya başla.kendi tipini karakterini yorumlamaya başkalarıyla karşılaştırmaya son vermelisin. Gerçekten bakıyorsa sen olduğun için bakıyor. Ama tabll sırf bakıyor diye de yürüme bence eski sevgilileri belli diyorsun. Kızın karakteri de belli o zaman az buçuk. Tipe bakarak yardımamak gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Yürüme fikri var aklımda ama işte kızın karakteri az çok belli. Serseri tiplerden hoşlandığı için bence şansım yok. Olaya bilgi birikimi ve tip bakımından bakarsak her türlü öndeyim. Arkadaşlarlayken espri falan yaparım, eğlenceli biri olduğumu söylerler ama işte bu kızda geri teper diye çekiniyorum. Ama bu duygumun aşk olmadığının sadece kızın güzelliğine aldandığımın farkındayım. İçimden bazen keşke efendi olacağıma serseri biri olsaydım diyorum. 20 Yaşına kadar kız işlerini onlar yürütüyor. Sonrasında biz devreye giriyoruz resmen. Yine de kızla karşılaşırsam konu açmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basit bir göz göze gelme olayını ne uzun anlatmıssın. Dene şansını
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    basit değil hacı, bu olay 1 aydır oluyor. yani 1-2 gündür olan bir şey değil. şansımı deneyecem bakalım. konuyu güncellerim denedikten sonra.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    ezme arkadaşı hemen duygusal konuşu o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

ezme arkadaşı hemen duygusal konuşu o :)

Ezme ha? Duygusal falan konuştugum yok kardeş. Beni şu aşk acısı çeken romantik gençlerden sandın herhal. Neyse uzun geldiyse okumayabilirsin.
  • hocam sen değil arkadaş duygusal konuyo yanlış anlamışsın yorumumu
  • kardeş benim konuma ithafen yazmadın mı yorumu
  • yazmaz olaydım

aga arkadaşı ezme diye sana dedim şakasına ''duygusal konuşuyo o'' diyede konuyu açan kişiye dedim niye kızıyon anlamadımki
  • hacı nickleri şaşırdın herhalde, konuyu açan kişi benim zaten. her neyse.
  • aga kusura bakma :) açlıktan beynim sulanmış şimdi yemek yemeye gidiyom :)))
  • np. afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 4 Mayıs 2015; 19:05:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.