Şimdi Ara

Kızla Erkek Kanka Olamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kızla bi erkeğin çok yakın arkadaş olamayacağını düşünüyorum. İleriki bir zamanda mutlaka sevgiye dönecektir. Kızlarla arkadaş olun ama fazla yakınlaşmayın. Fazla yakınlaşmanız, okulda beraber görülmeniz kısmetinizi kapatır benden demesi. Benim aşırı samimi olduğum 4 arkadaş var. Çok pişmanım şimdi, ama kıramıyorum da. Sizler öyle bir hataya düşmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cirkin olursa olabilir.

• Çok haklısın kardeşim, kıza yakınlaşim dedim kanka olduk nasıl olduysa. Şimdi onu çok seviyorum ama açılamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Bi kızla bi erkeğin çok yakın arkadaş olamayacağını düşünüyorum. İleriki bir zamanda mutlaka sevgiye dönecektir. Kızlarla arkadaş olun ama fazla yakınlaşmayın. Fazla yakınlaşmanız, okulda beraber görülmeniz kısmetinizi kapatır benden demesi. Benim aşırı samimi olduğum 4 arkadaş var. Çok pişmanım şimdi, ama kıramıyorum da. Sizler öyle bir hataya düşmeyin.

Kesinlikle haklısın, arkadaş belki ama kanka diye birşey olamaz anca yavsaklık etmek için kanka kardeş ayağına yatarlar. Burası şimdi cinselliğe ve kızların kölesi olmaya bayılanlarla dolar.

• Çok yakın arkadaşım var öyle ve umrumda değil ayrıca kendisine asla o gözle bakmam.

• neden olmasın ki.kızla illa sevgili olacan diye birşey yok.arkadaş da olabilirsin.

• Kızdan arkadaş da olmaz bence. Bu benim düşüncem tabi, mesela yanında öküz gibi yemek yiyemeyeceksem yada rahat hareketler yapamayacaksam bu tarz kişilerle arkadaş olmak saçma geliyor. Yani benim fikrim bayanlarla evlenilir ömür boyu hayat geçirilir ama dost olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam.

• Hiç alakası yok liseden arkadaşımla hala görüşürüz ona o gözle bakmadım o da bana ve kısmette kapanmadı

• Bizim okulda var oyleler cocuk kanka ayagina kizi bi pikmedigi kaldi.Isirmalar,emmeler gommeler ..

• Arkadaş olamayanın bahanesi kız erkek ilerde mutlaka sevgili olur.
    Kız ve erkek ilişkisi sadece aşk ve seks üstüne kurulu değil.
  • gayet olabiliniyor size her yakın davranan kıza gönlünüz kaymassa sorun olmaz

• Erkeklerle takılmaktansa kızlarla knk olurum daha iyi en azından bi Kızdan hoşlanırsam gönderirim kızı gider arkadaş olur sonra bn girerim devreye

• arkadaş olabilirsin basit bir arkadaş kanka şu bu yemez

• Beyler bu konu çok derin

• Okulda hoca beni bi kizla yanyana oturttu.Kizla pek konusmazdim sonra iyi bi kiz dedim simdi hoslaniyorum lanet olasi :-C Bide konuscak bissuru konu var olum ortak noktada fazla ayni oyunu oynuyoruz ayni muzik grubunu seviyoruz neden neden neden!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 25 Mart 2015; 22:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Liseden arkadaşın mı yoksa liseden çok yakın arkadaşın mı? Hani her şeyi beraber yaptığınız yakın arkadaşınız mıydı? Beraber yiyip içtiğiniz, sürekli mesajlaştığınız vs?

6.sınıftan beri çok yakın arkadaşım ve kesinlikle hakkında sevmekle alakalı hiçbişey düşünmedim.Sırlarımızı paylaşırız,mesajlaşırız,buluşuruz gören sevgili sanır ama kesinlikle aramızda o tür hiçbişey yok.
    İstersen kızlarla da arkadaş olabilirsin yani.
  • 5yıllık çok yakın bi kız arkadaşım var ikimizinde sevgilisi var okuldada birlikte dolaşıyoruz kişiden kişiye değişir

• paso kızlarla takılan adam sap kalmaya muhtaçtır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bugün bacım yarın ihtiyacım."

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.