Şimdi Ara

kızla dışarda buluşma tecrübeliler yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Dudak ve pes

playstation kafelerinde pese gitmek iki senedir kızlar arasında normal bir durum.
    dudaktan bahsetmedim hiç..

pardon yanak olacaktı o düzenliyorum

• Anladım hocam dudak dedim nasıl ya

• Sinemaya götür

• _ManSlayer_ _ kullanıcısına yanıt
    Sinema çok muhabbet ilepgplesinde hem cafeye sohbet için djüşünüyorum

• sinema değil. cafe vb yerler. Yani konuşabileceğiniz mekanlar olmalı. Kızlar iyi yerlerde gezdirilmeyi seveler. Güzel bir mekan bul oraya götür. Sadece tek bir yerle yetinme. Ayrıca ilk buluşmada golu atma. Başka buluşmalarda ayarla.
  • Kafeye gitmeyin. Kiz kabul etmisse arkadaslarina coktan soylemistir. Gitceginiz kafede gorursunuz onlari ve kiz arkadasin utanmaya baslar. İs yalan olur

• insan. kullanıcısına yanıt
    evet hoacam ilk seferde olmaz hem kabul edermi o bile belli değilde
  • kız zaten kabul etsede arkadaşça düşünürmüş gibime geliyor
  • Sinemayı 2. sefere atarım ben hep. aradaki bir hafta kendime ısındırırım sinemaya götürür el tutma taktikleri birde sarılırsın(çıkmıyor ama yinede buluşuyorsanız) onun haricinde sinemada allah aşkına ergenler gibi sadece el tutup durmayın(adı konmuşsa)

buluşmayı ayarladıysan yeri soyleme surada buluşalım de yürürken bir kafeye gidelim ne dersin de götür.önceden ayarlıysa buluşulacak yer dedigi gibi bir anda arkadaşları karşiniza çıkabilir. ceneleri tutamazlar çünkü

• el tutmayı yapamam herhalde ama cafe falan muhabbet ilerleyişi ile sinema yani aşama aşama düşünüyorum ama tabi başarı umudum kadar başarısızlık ihtimalimde yüksek
  • 1. bulusma arkadaşça olur. ikinci bulusmaya kadar olan süre zarfında kendine ısındırırsın(konuşma yetenegine baglı) 2. buluşda el tutulur, bunun en kolayı sinemaya gitmek ki 2.de el tutulmazsa arkadaştan öteye çok 'zor' geçersin
    tecrübeyle sabit

• anladım hocam haklısınız hayırlısı olsun bakalım çok teşşekkür ederim ilgilendiniz duruma göre belki yine konu açarım
  • quote:

kız zaten kabul etsede arkadaşça düşünürmüş gibime geliyor

Eski sevgilimle ilk bulusmamda arkadastik tam olarak 4 gun sonra 1 yil olucak.ilk bulusmamda normalde birseyler yapicaktik gittim yanina arkadaslari vardi sevgilimle aramda 5 metre vardi baktim ve gulumsedim beni gordu arkadaslariyla selamlasti yanima geldi. Merhaba dedi tabi o anki adrenalin ile bende selam dedim yuz yuze bakistik dedim tram opiyim bunu yanaktan kiz bekliyo bildugin cesart edemedim nasilsin dedim iyiyim sen dedi bende daha iyiyim suan dedim gulumsedim oda gulumsedi oyy dedi 25 metre yuruduk bana markete gidiyoruz biliyosun dimi dedi hayatimin en zor dakikalarini yasadim konusurken farkettim sesim titriyordu bi hayli gerildim. Neyse markete gittik filan sonra az yuruduk evine biraktim. Arada elini tutmaya calisiyodum :) bana anahtarini verirken onumdeydi anahtarimi turar misin dedi bende aldim anahtarini elini birakmadim bana dogru arkasini dondu tam anlamiyla elini tutuyodum anahtar sende kalsin dedi yardirdi markete :D neyse buda boyle bir anim. Hicbirsey beklendigi gibi olmuyor.

• Güzelmiş hayat ne gösterir belli olmaz yani

• Ne zaman söyleceksin?
  • samado159 kullanıcısına yanıt
    Sevdimi mi bilmiyorum hiç bilmiyorum

• quote:

Sevdimi mi bilmiyorum hiç bilmiyorum

Cafeye ne zaman çağıracaksın demek istemiştim.
  • samado159 kullanıcısına yanıt
    Şusıralar face den konuşmaya devam biraz daha samimileşince davet edicem 2 sefer konuştuk gece

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.