Bildirim
Kızın teki asılıyor (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
Orijinalden alıntı: BlackSaruman
Hem de asgari ücretle çalışıyor nedir? Nasıl bir mantık?
yani kızın hiçbir albenisi yok. hem fakir hem çirkin.
Çok açık oldu. -
Turkiyenin en buyuk geyik platformunda takiliyorum. Yani dh da. 35 yasindayim diye felsefeyle edebiyatla falan mi ilgilenmem gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
yani kızın hiçbir albenisi yok. hem fakir hem çirkin.
Sıçtın üstünede tüyü dikme bari -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
3000 lira maaş alıp kendini zengin sananlar. Çok seviyorum bu tipleri ya
Neyse.
Kız sana asılıyor. Yüz vermiyorsun. Sonra eve gidip evde asılıyorsun. Asıldığın da sana yüz vermiyor
Yaw kamuda mühendis...kıyasladığı kşmseye bak, 4 kat filan...özelde işini iyi yapan mühendis de senin üç katını alıyor...3000 tl ile , istanbul daki bir aile kıt kannat geçinir...sen hava atmaya çalışıyorsun...kedi şeyini görmüş, amma büyükmüş demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 7 Ekim 2013; 1:32:22 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GainerGs
Yarın '' ...yı sileceksin meseneden'' diyebilir dikkatli ol
-
Ne mühendisisin bi de kaç yıldır çalışıyosun ? -
Bir de kamuda mühendismiş!!! demek ki büyük bir özel şirkette müdür filan olsa..10 bin TL filan alsa, dünyaları ben yarattım modunda, kasıla kasıla gezecek...ne adamlar var şu dünyada. -
quote:
Çalıştığım yerin kantininde bir kız var, hem güzel değil hem de asgari ücretle çalışıyor. Kız çok pis yapıştı bana, rahatsız olmaya başladım. Kalbini kırmak istemiyorum ama umut vermedim zaten ona.
Şimdi bu böyle mi söylenir? Hani trollemek için iyi konu ama üslubun insanı yaralayacak türden. Açıklamaların dürüst ama üslup yine yanlış.
edit; yukarıdaki basit penis muhabbetinden sonra gözümden düştün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Ekim 2013; 2:03:45 > -
Bir insanin degeri cebindeki parayla belli olacak oylemi hayir onu gectim konusmalarindan sonradan gorme oldugun ezildigin belli oluyor maasini cat diye aciklaman cabasi. Ben birisi hakkinda boyle konussam sana yemin ederim uyuyamam. Yatcak yerin yok kibir dolu pislik torbasi kamuda muhendismis okumussun ama adam olamammissin bilader
Gercekten eglendim yorumlari okuyunca. Liseli ergenler duygusal takilmis.
Maasimla ovunmuyorum. Zaten cok buyuk para degil.
siz tamamen olayi kaciriyorsunuz. Hayattan haberiniz yok.
Kariyerli insanlara bir bakin genelde esleri calisiyordur. Calismasa bile universite mezunudur kulturludur.
Kisacasi davul bile dengi dengine. Koc ailesinden biri icin benim maas bir yemek parasi ona bakarsan.
Ha bu sinif ayrimini ve bu lanet kapitalist sistemi ben kurmadim
Ya harbi bu kadar ciddiye alacak ne var. Alti ustu geyik yaptigimiz bir forum. Burda kizi ifsa mi ettim adini mi verdim. Rezil mi ettim.
Icimden gecenleri yazdim.
beni insanlari siniflandirmakla sucluyorsunuz.
herkes boyle. Kizlar para tip boy pos istiyorlar.
ben issiz biri olsam bu kiz bana asilir miydi.
oyle ruh guzelligi falan tras
quote:
Ya harbi bu kadar ciddiye alacak ne var. Alti ustu geyik yaptigimiz bir forum. Burda kizi ifsa mi ettim adini mi verdim. Rezil mi ettim.
Icimden gecenleri yazdim.
beni insanlari siniflandirmakla sucluyorsunuz.
herkes boyle. Kizlar para tip boy pos istiyorlar.
ben issiz biri olsam bu kiz bana asilir miydi.
oyle ruh guzelligi falan tras
Kardes muhendis adamsin saat 3 olmus nede olsa kamuda calisiyosun gec kalirsan koyarlar tekmeyi
3000 lira alıyorsun ve zengin sanıyorsun kendini ha?3000 lira ile? -
quote:
kızların geneli sanki önce erkeğin işine tipine bakmıyor mu ne var gayet doğal bir şey kendi statüsüne uymadığını söylemiş ne var bunda.
(gerci asgari ücret demek hoşta olmamış ama arkadasın nıyeti kotu değil ) -
Sen mühendis isen çevrende de mühendis hatunlar vardır, onlara yanaşmaya çalış. Böyle "değersiz" insanlar için burda konu açıp değerli vaktinizi boşa harcamaya değmez.
quote:
Çalıştığım yerin kantininde bir kız var, hem güzel değil hem de asgari ücretle çalışıyor. Kız çok pis yapıştı bana, rahatsız olmaya başladım. Kalbini kırmak istemiyorum ama umut vermedim zaten ona.
Bana görede sen fakirsin kardeş. 3 bin ₺ maaş mı olur
quote:
Orijinalden alıntı: Roccoti
quote:
Bana görede sen fakirsin kardeş. 3 bin ₺ maaş mı olur
Turkiye ortalamasinin 2 kati. Bence fena degil. Cok iyi degil kabul.
quote:
Orijinalden alıntı: swearer
quote:
Orijinalden alıntı: statükocu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaTil13
mühendis olmuşsun ama adam olamamışsın. Çirkin bayan değersiz ne demek sen kim oluyorsunda insanları tiplerine göre değerlendiriyosun!!!
ben hayır kurumu muyum sebil miyim? Sırf hayrına mı evleneyim hiçbir özelliği olmayan birisiyle.
merak ettim ne özelliği olacak? senin 3000 TL maaş dışında ne özelliğin var?
çok iyi ya helal hocam. başkasını beğenmiyorda kendi neyi var acaba bi kuru maaşla kendini dünyanın zengini sanan bi paragöz. @Nicotinell 3000 tl maaşın olunca adam olduğunu sanmışsın. sen parayı değil para seni yönetiyor. paran kadar konuş ve sonra sus ok ?
+ yan 8 çok doğru diyorsun bro.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X