Bu Güne Kadar Benden Uzun 1 Sevgilim Oldu Oda 1.95 Boyunda Voleybol İle Uğraşıyordu.
Keşke Olsa ..
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Bu Güne Kadar Benden Uzun 1 Sevgilim Oldu Oda 1.95 Boyunda Voleybol İle Uğraşıyordu.
Keşke Olsa ..
Evet o da voleybolla uğraşıyor.
yatakta boy farketmez
ama uzun boylu kızlar çekici olmuyor hep kazulet bakın kısa kızlara hepsi güzel şebnem ferah şakira madonna salma hayek nil kara ibrahimgil hep kısa
quote:
Orijinalden alıntı: skip_60
yatakta boy farketmez
ama uzun boylu kızlar çekici olmuyor hep kazulet bakın kısa kızlara hepsi güzel şebnem ferah şakira madonna salma hayek nil kara ibrahimgil hep kısa
Ya öyle kazulet değil ama herşeyin iyisi var kötüsü var.
Mesela bugün kızla dışarı çıktık özellikle otobüste millet tip tip bize baktı bu yüzden bu konuyu açıp siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettim.
Doğa kanunudur erkeğin daha uzun olması, ters bir durum rahatsız eder elbette. Zaten kalça ve bacak yapılarından dolayı 1.70 boy fazlasıyla yetiyor kadınlara.
o zaman sorun yok milletin bakmasını boşver, bizim millet herşeye açıkta bişey görmüş gibi bakar kıskançlıklarındandır, önemli olan anlaşmak ve sevgi anlaşıyorsanız hiç sorun değil, cm lerin önemi yok yani, boşverin bunları hayatınızı yaşayın
2-3 cm var aramızda.Bir ben daha uzun oluyorum bir o.Halen ergenlik uzamalarımız bitmedi.
Not:Ne ilginç ne değişik cümlecikler oldu ya alala.
Garip
quote:
o zaman sorun yok milletin bakmasını boşver, bizim millet herşeye açıkta bişey görmüş gibi bakar kıskançlıklarındandır, önemli olan anlaşmak ve sevgi anlaşıyorsanız hiç sorun değil, cm lerin önemi yok yani, boşverin bunları hayatınızı yaşayın
nick şahane
günahsız geri dönmüş sınırsız çizilmemişmiydin sen dostum
quote:
Güzel yazıydı sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Dead
Aslında arayı kapatacağın bir şey var; herkes biliyor ama 4 gün çizerler.
Çirkinleşmeyelim, ben ders çalışmaya gidiyorum.
uzun boylu kadınların vücut ölçüleri iyi değil göze hoş gelmiyo 1.65-1.70 alır
garip bence. benden 15 cm uzun sevgilim vardı. elele tutuşurken benim elim havada kalıyordu.
kız arkadaşım 160 ben 180 o kaldırmda yürüyo ben yolda ama hala ben uzun gözüküyom
uzun sokakta kısa yatakta makbüldür
quote:
Orijinalden alıntı: trials_musti
kız arkadaşım 160 ben 180 o kaldırmda yürüyo ben yolda ama hala ben uzun gözüküyom
quote:
Orijinalden alıntı: pedrox
uzun sokakta kısa yatakta makbüldür
Bu erkekler için değil miydi
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
boy 1.95 öyle bi problem yaşamadım şimdiye kadar
Travesti ile felan çıkman lazım öyle bir problem yaşaman için.