Şimdi Ara

Kızın Bu Davranışları Neyin Göstergesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psdsisyagghcao

Sana zarf atıyor işte güzel kardeşim. Sen " acaba benden mi hoşlanıyor " diye kendi kendine sor diye yapıyor o hareketleri.

Hocam dediklerinize diyecek bir sey bulamadim.InsAllah olaylar bu sekil gerceklesmez.Oyleyse yaptigi yanlismTesekkurler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elf Doğan E kullanıcısına yanıt
    Temennim kalbinin kırılmaması duygularının incinmemesi yönünde. İnşallah hayallerin yıkılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psdsisyagghcao

Temennim kalbinin kırılmaması duygularının incinmemesi yönünde. İnşallah hayallerin yıkılmaz.

InsAllah hocam :) Guzel dileklerinize tesekkurler.Zaman her seyi gosterecek.Yapacak en iyi sey beklemek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Doğan -- 2 Ekim 2016; 1:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

"Ben Yanına Oturabilir Miyim Diye Sorunca; Tabi Buyur Dedi "

Evlenmek istiyor, buradan anlayabilirsiniz.

Hastayım bu foruma
  • kardeşim dikkatli ol bence bu kız çok tehlikeli. sana ilgi gösterip gösterip seni kendisine çektikten sonra senden uzaklaşıp peşinden koşturabilir bu tuzaga düşme klasik kız taktiklerinden birisidir.yanlış anlamadıysam sınıfta birileriyle tartışmış seni yanına çekmeye çalışıp koz olarak kullanabilir hani benim yanımda bu var diyip diger arkadaşlarını sana doldurtabilir. seni onlardan sogutabilir ve sonra senden uzaklaşır ortada kalırsın. sana tavsiyem çok yaklaşma kıza diger arkadaşlarınla aranı iyi tut kız seni kendine baglamakla ugraşırken sana baglansın.

NOT: kızın karakterini ve zeka seviyesinin ne kadar yüksek oldugunu neler yapabilecegini bilmiyorum sadece tahmini söylüyorum.

NOT: tekrar söylüyorum dikkatli ol agırdan sat kendini hızlı ilerlemeye çalışma seni oynatmasına izin verme.
  • Sen sormadinmi ona peki sen en cok kimi seviyosun flan diye..

• Şu kız davranislari cidden cok alengirli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rui Costa -- 2 Ekim 2016; 1:50:19 >
  • akın90 kullanıcısına yanıt
    Hocam Öncelikle Bu Kadar Uzun Cevap Yazdığınız İçin Teşekkür Ediyorum.Hocam O Tartışma Olayı; Öğretmenin Yanı Başında Olan Bir Olay.Benimle Zerre Kadar Alakası Yok Anlayacağınız.Bende Onu Sakinleştirmek Amaçlı Gitmiştim.Tekrardan İlginize Teşekkürler..
  • Bir kızın sana gülmesi halini hatırını sorması senden hoşlandığı anlamına gelmiyor inan bana. Söylersin hayal kırıklığına uğrarsın en iyisi bırak kızın söyleyeceği bişey varsa o söylesin(senden hoşlanıyorum vs.)

• Mercan dede geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick bulamadım ki kullanıcısına yanıt
    Kiz cesaret edip soyleyebilir mi ki hocam?

• Ohooo onlarda hepimizden çok cesaret var bakma sen onların böyle davrandığına istese anında söyler de uğraştrımak istiyorlar peşimden koşsun istiyorlar

Hocam bide bana saniyorum 'canim' diyor.Bunu iki kere soyledigi icin ne dedigini tam hatirlayamadim.Hocam aslinda kizda o tip var.

• Canım vs kelimeleri kullanırlar. Bi de kız da o tip var demişsin onu anlayamadım ne var? . Bir de şunu sorayım ilk defa mı bir kız sana böyle davranıyor ?

Hocam ne bileyim yani :D Biraz odun erkegiz galiba.

• Bırak odun olmaya devam et sana ilgisi varsa kendisi gelir zaten Eğer ilk defa başına böyle bişey geliyorsa kendi kendine gelin güvey olman(yanlış anlama) gayet doğal

Zaten eger oyle bir sey varsa zaten meydana cikar hocam.Haklisiniz.

• Az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam

• Baskasindan sevgilisi var mi diye öğrenin hemen teklif etmeyin sevgilisi olabilir ve bu yaptiklari da ilgisizlikten olabilir, bunlari yaptigi halde seni arkadas olarak goruyorum diyebilir.

Sevgilisi yok ise direkt teklif etmeyin aradan 1-2 ay mutlaka gecmeli aksine abaza damgasi yiyebilirsiniz ki burada kiz haklidir. Bu seyler yuzunden hoslanmak olabilir ancak gercek sevgi kesinlikte tanidiktan sonra olur. Pisman olmamak icin bu ikisine dikkat edin

• Güldü, verecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.