Şimdi Ara

Kizin abisi beni dovecek ssli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okulburak

quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

quote:

Orijinalden alıntı: okulburak

-Oldu mu knk?
    Oldu knk.

Arti almak icin ne zirvaliyip duruyon sen

Sen kafayı bana takmışsın başka işin gücün yok mu senin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağzın burnun kırılır
    Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

İlk vuran sen olursan ama işler değişir.

Ben sanmıyorum badyciler o kolu seri hareket ettiremez özellikle sağ kolunu tutarsa sıkıntı olabilir ama ben birebir kavgaya şahit oldum bir yumrukla bayıldı şampiyon geliştirmeci

Steroid kürüne girmemiş bi vücut geliştirmecinin kolu en fazla kaç cm olacak ki yumrugu seri sallayamasın? neye dayanarak söylüyosun onu sen, 50cm kol olmayacak bodycide merak etme ki öyle olup oturtsa çenesine komaya sokarda yani çokta güzel sallar o yumruğu sana denk gelen bodyci salaksa biz ne yapalım kesin 6 aydır dövüş sanatları sporuna gidip vg yi kötüleyen ortamın içinde takılıyosun, 2 sene muay thai yaptım şuan 5 aydır vg yle ilgileniyorum yanlış düşünüyosun

• Konu yalan
    Asil amac vucudum nasil ssli

Kanka vucudun cok guzel kiz olsam ilk senle sevisirdim ama kiz degilim ve sevisemiyorum
    Acisi cok buyuk seni kacirmanin

• Fake diyenler icin wpden yazdiydi konusmadan once hem inanmayan okumayabilir kardesim yardimci olacaklar yazsin daha once fazla kavga tecrubem yok
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kizin abisi beni dovecek ssli

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

İlk vuran sen olursan ama işler değişir.

Ben sanmıyorum badyciler o kolu seri hareket ettiremez özellikle sağ kolunu tutarsa sıkıntı olabilir ama ben birebir kavgaya şahit oldum bir yumrukla bayıldı şampiyon geliştirmeci

Steroid kürüne girmemiş bi vücut geliştirmecinin kolu en fazla kaç cm olacak ki yumrugu seri sallayamasın? neye dayanarak söylüyosun onu sen, 50cm kol olmayacak bodycide merak etme ki öyle olup oturtsa çenesine komaya sokarda yani çokta güzel sallar o yumruğu sana denk gelen bodyci salaksa biz ne yapalım kesin 6 aydır dövüş sanatları sporuna gidip vg yi kötüleyen ortamın içinde takılıyosun, 2 sene muay thai yaptım şuan 5 aydır vg yle ilgileniyorum yanlış düşünüyosun

ben sadece fikrimi söyledim belki yanlış olabilir niye bu kadar sert çıkıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skeptical chemist

Fake diyenler icin wpden yazdiydi konusmadan once hem inanmayan okumayabilir kardesim yardimci olacaklar yazsin daha once fazla kavga tecrubem yok

Fistikli mi yaptirayim findikli mi

• Body yapan her kez kendini serbest stil dövüş ustası sanıyor. İlla dank etmesi için ağzınızın yüzünüzün dağılması mı lazım kafayı kullanın az boş taşımayın.
  • Kardeşim youtebeden bir kaç vuruş tekniği öğrende öyle git

• Sherlock mode on

Ss de yazdıkların okunmamış daha. Okunmadan ss alıyorsun konu açacaksın ya. Kızın yazdıklarını görüp abisine söylemesi, abisinin seni arayıp tehdit etmesi, seninde ss alıp konuyu açman değil mi olay? Çoluk cocuk csb yazmasın

Sherlock mode off

• Guzel kardesim olay dun gerceklesti arkadasa aticagim icin cektim ss i hala csb diyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: skeptical chemist

Fake diyenler icin wpden yazdiydi konusmadan once hem inanmayan okumayabilir kardesim yardimci olacaklar yazsin daha once fazla kavga tecrubem yok

abisi diyor ki

sana sıkıntıyı yarın göstericem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.