Bildirim
Kızdan dolayı aklıma ders girmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir günde nasıl 7-8 saat ders çalışabiliyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi gezip dolaşmıyorsunuz? Hiç mi hobiniz yok?
Ben 8 saat uyanık zor kalıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aptalsın ozaman bu kadar basit hiç kusura bak çok istiyorsan git konuş olmaz ve ya olur desin. Saçma sapan şeylerle kafa yorma boşuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transskek -- 25 Eylül 2017; 22:24:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Storm
Bir günde nasıl 7-8 saat ders çalışabiliyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi gezip dolaşmıyorsunuz? Hiç mi hobiniz yok?
Ben 8 saat uyanık zor kalıyorum.
aklına gelebilecek her sınavda derecem var7 yaşından beri böyleyim.
7-8 saat sadece bireysel çalışmam, okulda da ders kaçırmıyorum. bu aralar anca 3-4 saat çalışabiliyorum. zaman yönetimi çok önemli. gereksiz vakit kaybetmiyorum. o zaman ilgilendiğin şeylere de vakit ayırabilirsin. ama benim hobim falan yok. zaten okuduğum bölüm hobim gibi bir şey (elektronik müh). bir de galatasaray var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Transskek
aptalsın ozaman bu kadar basit hiç kusura bak çok istiyorsan git konuş olmaz ve ya olur desin. Saçma sapan şeylerle kafa yorma boşuna
olmazsa çok üzülürüm qnq -
Seviyosan git konuş bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynısını lisedeki kankama 100 kere dedim o da platonikti. konuştu red yiyip geldi. ben de dayak yemiştim gaz verdim diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOTSx -- 25 Eylül 2017; 22:31:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X