Şimdi Ara

Kızdan dolayı aklıma ders girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saattir masada mal gibi oturuyorum. aklımdan çıkmıyor, platonik sevdiğim biri var. ulan hiç böyle bir şey olmamıştı yav. ben günde 7-8 saat rutin olarak ders çalışan bir adamdım.

• Bir günde nasıl 7-8 saat ders çalışabiliyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi gezip dolaşmıyorsunuz? Hiç mi hobiniz yok?

Ben 8 saat uyanık zor kalıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aptalsın ozaman bu kadar basit hiç kusura bak çok istiyorsan git konuş olmaz ve ya olur desin. Saçma sapan şeylerle kafa yorma boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transskek -- 25 Eylül 2017; 22:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Bir günde nasıl 7-8 saat ders çalışabiliyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi gezip dolaşmıyorsunuz? Hiç mi hobiniz yok?

Ben 8 saat uyanık zor kalıyorum.

aklına gelebilecek her sınavda derecem var 7 yaşından beri böyleyim.

7-8 saat sadece bireysel çalışmam, okulda da ders kaçırmıyorum. bu aralar anca 3-4 saat çalışabiliyorum. zaman yönetimi çok önemli. gereksiz vakit kaybetmiyorum. o zaman ilgilendiğin şeylere de vakit ayırabilirsin. ama benim hobim falan yok. zaten okuduğum bölüm hobim gibi bir şey (elektronik müh). bir de galatasaray var

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

aptalsın ozaman bu kadar basit hiç kusura bak çok istiyorsan git konuş olmaz ve ya olur desin. Saçma sapan şeylerle kafa yorma boşuna

olmazsa çok üzülürüm qnq
  • Seviyosan git konuş bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını lisedeki kankama 100 kere dedim o da platonikti. konuştu red yiyip geldi. ben de dayak yemiştim gaz verdim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOTSx -- 25 Eylül 2017; 22:31:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.