Şimdi Ara

Kızarıklıklar için krem: Effaclar Duo !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hassas ciltlerde alerjik reaksiyon yapabilecek bir madde olan nikel üründe yer almaz. Nikel testinden geçtiği için nikel alerjisi olan kişilerin cilt tedavilerinde de güvenle kullanılabilir. La Roche Posay Effaclar Duo jel şeklindeki krem dokusuyla cildinize nemli, nefes alan, mat bir görünüm sağlamaktadır.
    Paraben içermeyen doğal formüllü bir ürün olan La Roche Posay cilde zarar vermeden sivilce, akne ve siyah noktalarla savaşmak için formüle edilmiştir. Cildi temizleyerek tıkalı gözenekleri açar, nefes almasını sağlar. Ciltte görülen fazla yağlanma ve yağlı görünüm sorununu dengeler. Nemlenen ve nefes alan cilt yenilenip tazelenir.
    La Roche Posay Effaclar Duo Siyah Nokta ve Akne Sorunlarında Yardımcı Bakım Kremi ile sivilcelerle ve siyah noktalarla savaşmak daha da kolaylaşır. Birbiriyle uyumlu, cilde olumlu etki eden farklı maddelerin kombinasyonuyla üretilmiştir. Özel formüle edilmiş içeriğinde mikronize edilmiş Benzol Peroksit yer almaktadır.
    Ciltte gözeneklere dolan kirler yağların da etkisiyle zaman zaman siyah renk almaya başlar. Ciltte özellikle burun bölgesinde görülen siyah noktaları ciltten uzaklaştırmak oldukça zordur. Ciltte yer eden siyah noktalar yağ salgılarının yüzeye çıkmasını engellediği için sivilce oluşumu ortaya çıkar. La Roche Posay Effaclar Duo siyah noktaların uzaklaşıp cildin hava almasında yardımcı bir üründür.
    Kızarıklıklar için krem: Effaclar Duo !







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.