Kızaklı telefonlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz ben çabuk bozulur diye biliyorum aslında hoşuma gidiyor ama bozulur elimde kalır diye içimde şüphe oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Regeditx7 Kızaklı telefonlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz ben çabuk bozulur diye biliyorum aslında hoşuma gidiyor ama bozulur elimde kalır diye içimde şüphe oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim.
Tereddüt etmeyin. Kızaklı n95,n96,n86 kullandım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Tabii biraz kullanıma da bağlı...
ortalama kaç sene kullanabilirim ?
normal bi telefonu kaç sene kullanıyosan kızaklıyıda o kadar kullanırsın derdim ama yalan olur 2-3 yıl geçince kızaklar ya çok sertleşebiliyo yada çok gevşiyebiliyorlar tabi bunlar ihtimaller. Ama şunu da belirtliyim bende N96 kullanıyorum kızaklı iyi kullanırsan bişi olmaz
3,5 sene e900 kullandım.Kullanım esnasında hiçbir sorunla karşılaşmadım.Nokia da en az samsung kadar dayanıklı cihazlar yaptığına göre gönül rahatlığı ile kızaklı model tercih edebilirsiniz.Ancak bu tip modellerde bana göre samsung daha başarılı.E900,d900i sınıfının bir numaralarıydı bir zamanlar.Ki halen evde d900i aktif olarak kullanılmaktadır.(yaklaşık 4 sene oldu)