Şimdi Ara

Kıza onu sevdiğimi nasıl hissettiririm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
17.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir kız var çok seviyorum ben bunu bu kıza onu sevdiğimi nasıl hissettiririm direk söylemeye gerek yok başlarda hissetsin yeter birde nasıl onun hoşuna gidebilirim.

Not:Kitap okumayı çok seviyor
    Not 2:Lise 2

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kıza Onu Sevdiğini Nasıl Hissettirirsin?

Bir kıza sevgini ifade etmek, onu mutlu etmek ve ilişkinizi güçlendirmek için önemli bir adımdır. İşte bunu etkili bir şekilde nasıl yapacağına dair bazı ipuçları:

• Açık ve Dürüst Ol: Duygularını doğrudan ve net bir şekilde ifade et. Kızın kendisini özel ve sevildiğini hissetmesi için "Seni seviyorum" demekten çekinme.

• Zaman Ayır: Kaliteli zaman geçirerek ona öncelik verdiğini göster. Birlikte keyifli aktiviteler yapın veya sadece konuşarak bağlantı kurun.

• Küçük Jestler Yap: Çiçekler göndermek, onun için bir kahve almak veya el yazısıyla bir mektup yazmak gibi küçük jestler, sevgini göstermenin ince ama güçlü yollarıdır.

• Ona Saygı Duy: Fikirlerine değer ver, kararlarına saygı duy ve onu olduğu gibi kabul et. Saygı, sevginin sağlam bir temelidir.

• Destekleyici Ol: Onun hedeflerini destekle, hayallerini teşvik et ve zor zamanlarında yanında ol. Desteğin, onun güvenini ve sevgisini kazanmana yardımcı olacaktır.

• İçten Olduğundan Emin Ol: Sevgini ifade etmek, sadece kelimelerden daha fazlasını içerir. Eylemlerin ve sözlerin uyumlu olduğundan emin ol.

• Sabırlı Ol: Sevgi gelişmek zaman alır. Kızın duygularına saygı duy ve ona baskı yapma. Sabır, sonunda karşılığını alacaktır.

• Kendin Ol: En önemlisi, kendin ol. Sevgini gerçek ve samimi bir şekilde ifade et. Kızlar samimiyeti ve dürüstlüğü takdir eder.

Sevgini ifade etmek, bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, bir kıza olan sevgini açık, anlamlı ve kalıcı bir şekilde hissettirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kıvrılalım, takipte kalalım uplamış olalım
  • Kitap hediye et arasına not iliştir ne bileyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona özel bir gününde ( Doğumgünü olabilir ) veya normal bir zamanda içinde aşk geçen vs bir kitap hediye et
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Ona özel bir gününde ( Doğumgünü olabilir ) veya normal bir zamanda içinde aşk geçen vs bir kitap hediye et

Hocam birden hediye etmek garip olmaz mı kızla fazla konuşmuşluğum yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

kıvrılalım, takipte kalalım uplamış olalım

çok amaçlı üye
  • quote:

Orijinalden alıntı: özel karakter koymuyorum

quote:

Ona özel bir gününde ( Doğumgünü olabilir ) veya normal bir zamanda içinde aşk geçen vs bir kitap hediye et

Biraz ilerledin sanmıştım, kızın seni sevip sevmediğini bile bilmiyoruz daha. Senin onu sevdiğini direkt göstermek iyi olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Biraz ilerledin sanmıştım, kızın seni sevip sevmediğini bile bilmiyoruz daha. Senin onu sevdiğini direkt göstermek iyi olmaz

Peki.Yeni plan nedir

• konusurken abartmadan aralara tatli iltifatlar sıkıştır. Ve sakalasma havasinda bellu et. Mesela baskasiyla konusma konusu gecerse "baskasina ihtiyacim yokki benim xxx'im (kizin ismi) var" gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki.Yeni plan nedir

Derste derste ilgili konular falan sor, veya muhabbet açmaya çalış. Seninle ilgilenirse bir gelişme olabilir. Espri falan yapma gerekmedikçe. Kimsenin anlamayacağı veya çok saçma bir espri olursa, kız seni sevse de bırakır

• seni seviyorum beni emer misin de sevdiğini belli etmiş olursun o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 20 Mart 2014; 22:07:43 >
  • Agacım suan aynı sorunu yazıyoruz.tek fark ben acık acık soyleyecem 7 aydır konusuyoruz, konusurken araya serpıstırdıgım canımlı hayatımlı kelımelerden anlamıs oldugunu umuyorum.bence sende dırek soyle kal saglıcakla..

Not: edıtlıyecem bakalım kızın cevabı ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Agacım suan aynı sorunu yazıyoruz.tek fark ben acık acık soyleyecem 7 aydır konusuyoruz, konusurken araya serpıstırdıgım canımlı hayatımlı kelımelerden anlamıs oldugunu umuyorum.bence sende dırek soyle kal saglıcakla..

Not: edıtlıyecem bakalım kızın cevabı ne olacak.

Hadi bakalım hayırlısı.Her şey gönlünce olsun
  • Kitap al. Kitaptaki satirlari subliminal mesaj icerecek sekilde degistir, harfleri atla ve kaleyi icerden fethet. Artik senin icin cildiracak

• quote:

Orijinalden alıntı: Aestone

Kitap al. Kitaptaki satirlari subliminal mesaj icerecek sekilde degistir, harfleri atla ve kaleyi icerden fethet. Artik senin icin cildiracak

Durum o kadar ileri değil olsa zaten gerisini geri getiririm ben oralar uzmanlık alanımdır benim en tecrübesiz olduğum yer başta tanışma faslı.Mesela birde şöyle sorunum var sevmediğim kızla bi muhabbet kurarım yani sevmediğim derken arkadaş olarak sevdiğim bütün kızlarla ilk tanıştığımda deli muhabbet kurarım hiç çekinmeden konuşurum ama aynısı onun için geçerli olamıyor elim ayağım birbirine dolaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özel karakter koymuyorum -- 20 Mart 2014; 22:17:15 >

• Sürekli onu izle gözgöze gel

• quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Sürekli onu izle gözgöze gel

İşe yarar mı sizce çünkü gün içinde çok fazla göz göze geliyorum.
  • Mesajım gıttı ama 2 tik olmadı.sansımı bıcımlıyım.ınternet paketı bıtmıs ya beyler ne guzel cesaretımı toplamıstım.

• quote:

yapma bence,3 aydır sadece bakışıyorum malum kişiyle
  • quote:

quote:

İşe yarar mı sizce çünkü gün içinde çok fazla göz göze geliyorum.

Bence çok işe yarar
    Hatta göz göze gelince tebessüm edersen kesinlikle anlar bir şekilde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.