Bildirim
Kıza mesaj atma sorunsalı.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle yaşları belirtirsen iyi olur,numarasını başka biryerden bulmuşsun herhalde senin ona mesaj atman garip kacabilir tavsiyem öncelikle face yada twitterdan sohbeti başlat 2–3 like derken burada pek aktif olamayıyorum whatsappn var mı de tabi bu muhabbete göre 1 gūnde olur 1 ayda aceleci olmamaya çalış yakın zamanda muhabbetiniz olduysa işin çok kolay olur.Tabi direk numaradanda yuruyebilirsnde dedigim gbi garip kacabilir gidisati bildirirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Alt okul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
Alt okul
Alt okul dediğim bi binada birden fazla lise var hızlı yazdığımdan alışkanlık olmuş kusura bakma bro
@gkhn0654 yaş 18 kardeşim ters tepki verir diye yazamıyorum numarasını arkadaşından almıştım -
Sorunsalı
Kızın karşısına çık durumunu belirt tanış ve uzaklaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Corelliux
Bugün sabah dışarda karşılaştık , kısa bir sohbetten sonra konuşmamıza gerek yok diyip o uzaklaştı -
Knock-out
quote:
Orijinalden alıntı: .Roccat.
quote:
Bugün sabah dışarda karşılaştık , kısa bir sohbetten sonra konuşmamıza gerek yok diyip o uzaklaştı
paraların cebinde kaldı üzülme... -
quote:
Orijinalden alıntı: Saygılı Üye
quote:
Orijinalden alıntı: .Roccat.
quote:
Bugün sabah dışarda karşılaştık , kısa bir sohbetten sonra konuşmamıza gerek yok diyip o uzaklaştı
paraların cebinde kaldı üzülme...
Aynen öyle
-
Kısa bir sohbet dediğin yerde çuvallamışsın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X