Arklar bugün iş dagıtıyordum herneyse konusuyorduk arkadasla o kızın arkadası arkadasıma dedi sabahtan beri çalışıyor dedi Benim bahsettigim kızda arkasından kaç kere eğildigi kalktıgı belli degil dedi tebessumle arkadasıma Kızla hiç bir muhabbetim yok onuda tekrar belirtim ne yapayım kafam çok karışık oysaki ben onun kafasını karıştırmak istiyorum
kardeşim aylardır sürüneceğine git konuşsana
iyide adam dioki 1.2.3 defa bakar tesadüf dersin dio ama kız dewamlı bakıomus işde bence git acıkca söle hoşlanıorum senden die hiç bekleme aqa beklersen hep elinden kaçar red edersede bi kapak koyarsın uutursun bu kadar büyük bişi değil zaten kıza ablanmı ne sölemiş kız bilio yane belki seni bekliodur davet etsin die,ne cins la bu kızlar
quote:
Orijinalden alıntı: Dragon Heart
quote:
Orijinalden alıntı: cekodaya
Arklar bugün iş dagıtıyordum herneyse konusuyorduk arkadasla o kızın arkadası arkadasıma dedi sabahtan beri çalışıyor dedi Benim bahsettigim kızda arkasından kaç kere eğildigi kalktıgı belli degil dedi tebessumle arkadasıma Kızla hiç bir muhabbetim yok onuda tekrar belirtim ne yapayım kafam çok karışık oysaki ben onun kafasını karıştırmak istiyorum
Yani kızların önüne iş veriyorum yani kutu veriyorum neden bole bi laf attı baktı bende bi cacık yok laf atim bari karsılık verir tavrımı takıldı?
Fazla dusme ustune arada espiri yap denk gelirsen gulerse eger birinde daha sonra punduna getirip teklif et ama zaman yay acık .
2x+3y*(2x5) : x-15
boşver bakar bakar gidersin resmen s.... çeker okulda kızın biri var sürekli bakıyor bende bakıyorum falan sonra sordum arkadaşlarına sevgilisi varmış bunlar böyle sırf kendilerini tatmin için bakar bakar sonra baktırırlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme