Şimdi Ara

Kız yüzünden işimden oldum ;(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Beraber çalıştığımız arkadaşım vardı arabadayken aramızda şöyle bir muhabbet geçti aynen aktarıyorum

-sağda bir yerde çiçekçi var mı
    /Bilmiyorum
    -ben çiçekleri severim bana kimse çiçek almıyor
    /hmm
    /En çok hangi çiçeği seviyorsun?
    -papatya
    /hmm

Bu muhabbete istinaden bende çiçek yaptırıp kendine gönderdim jest amaçlı. Tabi bu ters anladı ve patronuma söyledi ve işten çıkarıldım. Benim amacım ise tamamen jest yapmaktı. Kendisinede bu durumu açıklamama rağmen olduğumla kaldım ve çok sinirliyim beni ekmeğimden etti çok kötüyüm dostlar bana bir yardımcı olun lütfen :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enes D kullanıcısına yanıt
    İşyeri sana yazılı bir ihtarname verdi mi? yazılı savunmanı aldı mı? İşten çıkarılma sebebini sana yazılı olarak bildirmesi gerekiyor. Bunu yapmadılarsa işe iade davası açabilirsin. Hatunun sözlü beyanına göre seni işten çıkartamaz, bunun karşılığında senden yazılı savunma istemesi gerekir. Yoksa herkes herkese iftira atıp kolayca işten çıkarttırabilir, o kadar basit değil bu işler...

işten bugün çıkarıldıysan eğer yarın sabah işyerine git, niye geldin ettin diye atar yaparlarsa seni bu şekilde işten çıkaramayacaklarını, savunmanın alınması gerektiğini söyle, işe gitmemezlik yaparsan devamsızlık yüzünden işten çıkarırlar. Öyle yapıyor çünkü çakallar, işçiyi sözlü olarak kovuyor, işçi de kovuldum diye gitmiyor işe, işveren senin arkandan devamsızlık tutanağı düzenleyip seni işten çıkartıyor...

Eğer kovuldun, çıkarttık seni gibisinden laflar ederlerse tazminatını iste, yazılı olarak işten çıkarıldığına dair belge iste ve doğru bir avukatın kapısını çal, davanı aç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 18 Mayıs 2015; 17:51:25 >

• abi şu avatarı kullanmayın ya

neyse konuya gelirsek, geçmiş olsun. böyle artniyetli insanlar çok. özellikle de karşı cinsten korkacaksın abi
  • şaka oldugunu söyle bana ? yaşlar kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

İşyeri sana yazılı bir ihtarname verdi mi? yazılı savunmanı aldı mı? İşten çıkarılma sebebini sana yazılı olarak bildirmesi gerekiyor. Bunu yapmadılarsa işe iade davası açabilirsin. Hatunun sözlü beyanına göre seni işten çıkartamaz, bunun karşılığında senden yazılı savunma istemesi gerekir. Yoksa herkes herkese iftira atıp kolayca işten çıkarttırabilir, o kadar basit değil bu işler...

işten bugün çıkarıldıysan eğer yarın sabah işyerine git, niye geldin ettin diye atar yaparlarsa seni bu şekilde işten çıkaramayacaklarını, savunmanın alınması gerektiğini söyle, işe gitmemezlik yaparsan devamsızlık yüzünden işten çıkarırlar. Öyle yapıyor çünkü çakallar, işçiyi sözlü olarak kovuyor, işçi de kovuldum diye gitmiyor işe, işveren senin arkandan devamsızlık tutanağı düzenleyip seni işten çıkartıyor...

Eğer kovuldun, çıkarttık seni gibisinden laflar ederlerse tazminatını iste, yazılı olarak işten çıkarıldığına dair belge iste ve doğru bir avukatın kapısını çal, davanı aç...

Hayir savunma almadilar istifaya zorladilar

• quote:

Orijinalden alıntı: DearDaily

abi şu avatarı kullanmayın ya

neyse konuya gelirsek, geçmiş olsun. böyle artniyetli insanlar çok. özellikle de karşı cinsten korkacaksın abi

Allaha havale etmekten baska carem yok ;(

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

şaka oldugunu söyle bana ? yaşlar kaç ?

Benim 21 o 30

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes D

quote:

Benim 21 o 30

Kezbana bak 30 yasinda cicek begenmiyor ulan turk kizlarindan bir daha nefret ettim essek onlardan degerli

• quote:

quote:

Benim 21 o 30

Sürtüğe bak. Neyse geç bunları kardeş patron kıza yavşıyordur çok büyük ihtimalle. Hangi şehirdesin işin ne işiydi? Bak 21 yaş çok erken yeni daha iyi bir iş bulabilmek için bir fırsattır bu sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

quote:

Benim 21 o 30

Sürtüğe bak. Neyse geç bunları kardeş patron kıza yavşıyordur çok büyük ihtimalle. Hangi şehirdesin işin ne işiydi? Bak 21 yaş çok erken yeni daha iyi bir iş bulabilmek için bir fırsattır bu sana

Antalyadayim bilgi islem isi yapiyordum

• 30 Yaşında bir kadın bunun jest olduğunu anlamadı diyelim. Sana gelip sorsa amenna. Ne Biçim insanlar var. Birilerinin işiyle, gücüyle oynamak ne kolay olmuş. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kojirooo

quote:

quote:

Benim 21 o 30

Kezbana bak 30 yasinda cicek begenmiyor ulan turk kizlarindan bir daha nefret ettim essek onlardan degerli

Türk kızı olmasıyla ne alakası var bunun ? O zaman bir takım erkeklerin sapkınlıklarını, şiddetini bütün Türk erkeklerinin üstüne yıkalım? Kadının yaptığı davranış bildiğin onursuzluk buna katılmayan yok. Ama bütün Kadınlara ithamda bulunmak ne derece doğru?

• Lanet olsun lan bu türk kızlarına,iltifat edersin engeller,arkadaş jest yapmış şikayet etmiş. yazık ya
  • Çiçek dışında bir not felan var mıydı?

Her şeyi tüm açıklığı ile yazın.Karşınızdaki kişi ile muhabbetiniz felan yazın.

Düzgün ve her şeyi açık yazın.

Sırf çicek yolladıysanız ve not felan yoksa en basitinden ben yollamadım dersiniz ki buna bile gerek yok.

Çicek yollamak suç mu?
  • Ona çiçek gondermenden patrona ne pardon?

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Çiçek dışında bir not felan var mıydı?

Her şeyi tüm açıklığı ile yazın.Karşınızdaki kişi ile muhabbetiniz felan yazın.

Düzgün ve her şeyi açık yazın.

Sırf çicek yolladıysanız ve not felan yoksa en basitinden ben yollamadım dersiniz ki buna bile gerek yok.

Çicek yollamak suç mu?

Uzerinde herhang8 bir not yazmadim sadece kendi ismim vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sidikli Kontes

30 Yaşında bir kadın bunun jest olduğunu anlamadı diyelim. Sana gelip sorsa amenna. Ne Biçim insanlar var. Birilerinin işiyle, gücüyle oynamak ne kolay olmuş. Geçmiş olsun

Ne diyebilinir ki bu duruma artik bir isimiz bile yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Ona çiçek gondermenden patrona ne pardon?

Patrona söylemiş direk :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.