Bildirim
Kız yüzünden instagram ve facebook ta gezemiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gerek yok bunu çekmene. Niye? Diye soracaksın o yüzden direkt cevabı da veriyorum. Birgün nasılsa patlayacaksın ve muhtemelen ayrılacaksınız. Ne oldu? Boşuna onca stres. Güvenmiyorsa zaten gitsin, seninle işi ne? Onun evcil hayvanı mısın sanki? Ayrıca zamanında facebookum çalınmıştı, listemdeki 3 arkadaşa kod göndertip o kodları girerek geri almıştım, tavsiyem onun o arkadaşlarını listeden çıkarman, yoksa bir gece ansızın ağırlığını şimdiden koyarsan belki bir şeyleri düzeltebilirsin, ayrıca rahat rahat kullanamadıktan sonra ne anlamı var sosyal medyanın? Olmadı sil hesapları, hiç değilse kafan rahat eder.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle olmuyor işte, kendime sahte hesap açtım. Nijeryalı diye ne kadar affrikalı varsa ekledim. Bu seferde telefon numaramı aratarak bulmuşlar. Aslında hoşuma gidiyor böyle kıskanmaları :) Instagram neysede facebook ve twitter çok seviyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X