Şimdi Ara

Kız Tuhaflaştı 2 gündür konuşmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kzıla yaklaşık 9 -10 gündür faceden konuşuyoruz. neyse 3-4 gün önce buluştuk. güzel geçti. hatta akşam faceden ilk o yazdı. naber yazmış. sonra hayırdır konuşmuyosun sana iyi geceler dedi. bende gördüm cevap yazdım. neyse biraz konuştuk sonra 2 gün face e girmedi.dün girdi birşeyler yazdım gördü ama cevap yazmadı.sabah mesaj attım cepten. canım sıkkın sonra konuşalım dedi. akşam gene aradım açmıyo.eve gittim sinirle faceden sildim. son aramamdı yazdım ceptende. sonra dayanamadım mesaja attım bak ben sennle ciddi düşünüyorum canını sıkan birşey varsa bana anlat vs diye. görüşmek istemiyorsan da söyle alınmam dedim. canım çok sıkkın sonra konuşuruz dedi. bende faceden geri yazdım sildim ama senden vazgeçemem diye. ekledim kabul etti. ama konuşmuyor. şu an çok merak ettim ne olmuş olabilir. bu arada kızın annesi babası yakın zamanda vefat etti. sorunları var. ama bu başka birşey . sizce ne olabilir. beni beğenmese o gün akşam faceden trip yapmazdı. benle alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 10 Haziran 2014; 23:30:43 >

• Yemin ediyorum eziksiniz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Yemin ediyorum eziksiniz ya

niye abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

quote:

niye abi

Suan anlayamazsin, diledigin gibi devam et. Yillar gecip bunlari deneyimledikce kizlara acimaman gerektigini, bir durusun olmasi gerektigini ve kizlara taviz vermemen gerektigini ogreneceksin. Kim olursa olsun, hangi kiz olursa olsun. Diyeceksin ki, yolun acik olsun.

• abi kızın ailesi yakın zamanda vefat etti diyorsun,aklına anıları felan gelmiştir.
  • quote:

quote:

quote:

niye abi

Suan anlayamazsin, diledigin gibi devam et. Yillar gecip bunlari deneyimledikce kizlara acimaman gerektigini, bir durusun olmasi gerektigini ve kizlara taviz vermemen gerektigini ogreneceksin. Kim olursa olsun, hangi kiz olursa olsun. Diyeceksin ki, yolun acik olsun.

iyide benle alakalı olmadığını söyledi sadece ne olduğunu söylemiyor. benle alakalı olduğunu hiissetsem zaten uzatmam çeker giderim

• ezdirmişsin kendini, geçmiş olsun, acılar trafikte, pek geçmeden gelir. eğer acılara evde olmadığı yalanına inandırmak istiyorsan evden uzaklaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

abi kızın ailesi yakın zamanda vefat etti diyorsun,aklına anıları felan gelmiştir.

sanmam zaten vefatından sonra konuşmaya başladık. sürekli ilk o yazıyordu face den.ne olabilir diye düşünüyorum ama bulamadım.benle alakalı olsa direk keser görüşmeyi. sildim tekrar eklemezdi faceden. zaten görüştüğümüz gün hoşlanmasa yazmazdı facedende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nist

ezdirmişsin kendini, geçmiş olsun, acılar trafikte, pek geçmeden gelir. eğer acılara evde olmadığı yalanına inandırmak istiyorsan evden uzaklaş.

• bende 2 gündür konuşmuyom kızla hangi kız la bu
  • sen verdikçe daha çok ilgi istiyor.
  • aybaşı gelmiştir, bi kaç güne normalleşir
  • Kizin gercekten bir sorunu varmis gibi gorunuyor. Yapacagin sudur. Ona mesaj atma baska birisiyle takil. Bosver sen bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Kizin gercekten bir sorunu varmis gibi gorunuyor. Yapacagin sudur. Ona mesaj atma baska birisiyle takil. Bosver sen bunu.

zaten biri var hemde oldukça güzel. ama bunu ondan daha fazla önemsiyorum. hatta ciddi bile düşünebilirim.
  • bu isleri kolay mi sandin sincap

baskasiyla da konusup hanginizi sececegine karar veremiyor olabilir
  • ezik değilsin yeğen eziğin dibisin
  • quote:

quote:

quote:

niye abi

+ sonsuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: accayiip

aybaşı gelmiştir, bi kaç güne normalleşir

bak bunu hiç düşünmedim. ama o kadar değiştirir mi bi kadını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: accayiip

aybaşı gelmiştir, bi kaç güne normalleşir

bak bunu hiç düşünmedim. ama o kadar değiştirir mi bi kadını

fena hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

bu isleri kolay mi sandin sincap

baskasiyla da konusup hanginizi sececegine karar veremiyor olabilir

yok ya öyle olsa daha önceden de konuşmazdı baya ilgiliydi benle. gerçekten ciddi bi sorun var gibi ortada. ısrarla canım çok sıkkın kesinlikle senle alakalı değil diyor.ben biraz soğuk davrandım görrüştüğümüz günden sonra 2 gün aramadım ama zaten normaldede faceden konuşuyoduk. dediğin şeyle alakalı olduğunu sanmam.öyle olsa gene konuşuru benide idare eder. ondan hoşlanıp benden hoşlanmasa beni siler. ama ailevi bi sorun oalbilir diye düşünüyorum yada maddi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.