Ohoo tango kursu öyle kızların oluk oluk aktıgı yerdir bende yeni kesfettim. Hem sadece su an kız tavlamak için degil ilerde de lazım olur mantıgıyla gidiyorum.Ve eglenceli de. Ben de önceden erkek adam dans eder mi mantıgınla düsünüyodum ama gittikten sonra bayıldım resmen.
Kızlar da oraya galiba kaliteli erkek bulabilmek için geliyo. Zira günümüzde kaç erkek tango biliyo ki.
Farkındayım tabiki ama ben daha çok işime yarar şeyler ihtiyacım olan şeyler doğrultusunda çalıştım.. Örneğin 1 yıl box 1 yılda ninjutsu eğitimi aldım.. Tatilde gittim paraşütle atladım falan.. Şuandada düşünüyorum tango benim hayatımın hiç bir noktasında işime yaramaz.. Çünkü öyle bir ortamda takılmıyorumki bir gün kalkıp tango yapmaya ihtiyacım olsun Gidersem piyano kursuna falan giderim piyano sesinden çok hoşlanıyorum.. Şuandada zaten jimnastik ve freerunning ile ilgileniyorum..
@Morphinz
Bu konuda kesin konuşmamalısın derim Ben başımdan geçen şöyle bir olayı anlatayım.Antalyada yaşıyorum ve burda salsa,bachata,tango çok moda.Annemin zoruyla salsa ve bachataya başladım bu yaz ki ben hayatta dans ettem diyen adamlardan biriydim.Neyse gittik yazıldık ilk başlarda mal gibi görüyodum kendimi bakıyodum aynadan dedim sen git başka bişey yap felan.Neyse devam ettik baya hoşuma gitti ve artık müziği hissetmeye başlamıştım ve 3 ay gibi kısa bir sürede profesyonellere taş çıkartıcak kadar dansı kavradım.Neyse demek istediğim bu değilde dans geceleri olur haftanın 5 günü değişik yerlerde genelde kurstan tanıştığım insanlarla beraber giderdik.Üni için staj yapıcak iyi bir yer arıyordum(bilg müh) bende.Hatunun biriyle dans ederken abisinin İstanbul'da sağlam bir yazılım şirketi olduğunu isterse beni tanıştırabileceğini söyledi neyse tanıştık ettik adam ekşi sözlüğün sahibi Sedat Kapanoğluyla felan yakın arkadaşlar vs vs.Yani bana çok yararı oldu.Hatun konusunda ise sürüyle kızla tanıştım sürüyle kızla dansettim baya bir çevrem oldu bir sürü anım oldu universitede bir süre hocalık yaptım.Eğer yakınında varsa bir yer sadece senin için değil herkes için dans kurslarını bir kere olsun deneyin.
Gerçekten öyle kursların ortamı çok iyiymiş ve ayrıca yararlıda hiç değilse dans etmeyi öğreniyorsun bi ortama gitsen şeklin oluyor ve dans yakınlaşma,birbirini arzulama anlamınada gelen bişy ben sevgilimi asla tangoya yollamam ama güzel ortamlar şçinde gitmeye değer dışarda normalde yüz vermeyecek güzel bi kız öyle kurs ortamlarında birden bire sana yakınlaşabilir benim kuzenim ankarada öyle dans kurslarına gidiyordu çocuğun 1 tane bile selam verdiği kız yoktu bi kaç ay sonra çocuğu her gün bi kız arayıp görüşüyordu artık o teli meşgule alıyordu :) ama ben Elazığda yaşıyprum burda öyle kurs ne arar
Beyler haklısınız gerçekten bende gitmek istiyorum dans kursuna fakat şuanda zaten kısıtlı vaktim kaldı... Mayıs'ta askerim yakında bana çok güzel danslar öğreticekler Bende gitmeyi düşündüm aslında ama orada bulunan kızlar çok yapmacık geliyor.. Böyle narin dokunsan kırılacak tarzda.. Ninjutsu eğitimi aldığım aralar Arkadaşım vasıtası ile aikido salonuna gitmiştim.. Orda sarışın bi hatun gördüm.. Antrenman esnasında bana çok çekici gözüktü açıkcası Sonra bi baktım o salondan ayrılmıyorum hatunu bekliyorum fln.. Konuştum muhabbet ettim, nişanlısı varmış büyük bi yıkıma uğradım Bana herzaman jimnastik ve bu tip sporlarla uğraşan kadınlar çekici gelmiştir.. Siz dans ederken yakınlaşıyosunuz biz kitleme yaptığımızda pek fark yok
quote:
Orijinalden alıntı: Morphinz
Beyler haklısınız gerçekten bende gitmek istiyorum dans kursuna fakat şuanda zaten kısıtlı vaktim kaldı... Mayıs'ta askerim yakında bana çok güzel danslar öğreticekler Bende gitmeyi düşündüm aslında ama orada bulunan kızlar çok yapmacık geliyor.. Böyle narin dokunsan kırılacak tarzda.. Ninjutsu eğitimi aldığım aralar Arkadaşım vasıtası ile aikido salonuna gitmiştim.. Orda sarışın bi hatun gördüm.. Antrenman esnasında bana çok çekici gözüktü açıkcası Sonra bi baktım o salondan ayrılmıyorum hatunu bekliyorum fln.. Konuştum muhabbet ettim, nişanlısı varmış büyük bi yıkıma uğradım Bana herzaman jimnastik ve bu tip sporlarla uğraşan kadınlar çekici gelmiştir.. Siz dans ederken yakınlaşıyosunuz biz kitleme yaptığımızda pek fark yok
KİTLEME
özelden yardimci olabilecek var mi ? P.m Atiniz lütfen
vay be burası coçmuş resmen.Benim görüşüm kız ayarlamak içib belli bir çevreniz ve samimi derecede bir kaç kız arkadaşınız olması gerekiyor.Gerisi kendisi geliyor ama bende gelmiyor.
bnmkiyle 2 aydir konusuyorum, 1 aydirda sevgiliyiz, ama kizla henuz bulusmadim, 2 kere disari cagirdim erken dedi, dun bu konuyu konustuk, nedenini bilmiyorum ama suan istemiyorum falan dedi, seni gercektn seviyorum ama daha erken , aceleye gerek yok falan dedi. Acaba kiz hazir degil mi? neden bole yapiyo olabilir ? ben be yapmaliyim
quote:
Orijinalden alıntı: taha644
bnmkiyle 2 aydir konusuyorum, 1 aydirda sevgiliyiz, ama kizla henuz bulusmadim, 2 kere disari cagirdim erken dedi, dun bu konuyu konustuk, nedenini bilmiyorum ama suan istemiyorum falan dedi, seni gercektn seviyorum ama daha erken , aceleye gerek yok falan dedi. Acaba kiz hazir degil mi? neden bole yapiyo olabilir ? ben be yapmaliyim
Bizim kızlarda ne nazlı be sanki gerdeğe girecek zamana bırakmak insanların bilinç altına yerleşmiş saçma bi düşüncedir,ne yani ben şerefsizin biriysem bana zaman verse 2 yıl sonra adam gibi adammı olacam belli bi yaştan sonra insanlar değişmezler nasıl başalrsan öyle gider dürüstce başlarsan dürüstce gider tamam zamana bırakmakta önemli ama dışarı çıkmayan buluşmayan bi kızla zamana bıraksan hatta 10 yıl geçse bile değişen bişey olmazki level atlamak için görüşmek yüzyüze gelmek lazım,mimikler bakışlar çok önemlidir,hem dışarı çıkma sadece mesaj atarak güvenmeyi dene bu kadar mantıksız aptalca bişey olamaz bunun seninki için demiyorum genel olarak söylüyorum.
Not:bizim yurdun kızları evlendikten sonra gerçek karakterini alıyor yani evlenene kadar bu hayata karşı,yada hayattaki seçimleri için kararlar alamıyorlar ben bunu iyi gözlemledim ve anladım cidden evlendikten sonra çok farklı oluyorlar,mesela sevgiliyken bana karışamassın der evlendikten sonra kocam ne derse odur der,kesinlikle saçmalık sadakat,yada sevgi sahiplenme için bi imzaya gerek yok,bu kadar yüreğiyle seven erkek var şu forumda ama bazen kızların yazdıgı forumlara bakarım ordada ah ah beni yürekten sevecek bi erkek bulamadım derler bu işte bi terslik var atomu parçalarına bölebilirim ama bunu anlayamam.
aynen ya kimse anlamiyo bu kiz milletini, hatta kiz milleti bile anlamiyo kendilerini, cok yakin kiz arkadaslarim var , onlara soruyorum bazen onlar bile anlam veremiyor
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
ya bi kız var herşeyimi verebileceğim bi kız diğerleri gibi değil buna sevecek gibi yaklaştım ben 2 yıl boyunca şimdi evette demiyor hayırda demiyor bide yüz yüze gelince konuşamıyor ıtkanıyor hatta yüz yüze konuşamıyor bile yüzü gözü kızarıyor sizce ben ne yapmalıyım artık
O tür muhabbet olduğunda artık öyle sakin falan konuşmayacaksın... Al kızı karşına yalnız olduğunuz biyere... De artık ben bu işin böyle gitmesini istemiyorum Seni seviyorum ulan (veriyosan ver artık yeter ! ) O kısmı söyleme tabide diğerini uygula.. Kızlar böyle ani çıkışlarda kendini mecbur hisseder ve evet demek zorunda kalır... Eğer kız hayır demiyosa EVET DİYECEK ULEYN!
ya bi video hazırladım herşeyi anlatıyor ama içinde ne var diyor yüz yüze gelemiyor ben bunu nasıl verirrim ona direk ona vermem lazım bi şekilde
byozyky:
Video falan verme SAKIN öyle bi hata yapma... Bi arkadaşım üni'den bi kıza böyle bişey yaptı.. Sonra kız bunu gitti face'e koydu aleme madara etti çocuğu Arkadaş dertten sıkıntıdan alkole vurdu kendini insan içine çıkmadı 1 hafta
Ayrıca HİMYM'de belki görmüşsündür Barney Stinson'ında bu hale nasıl geldiğini anlatan bir bölüm var.. Aynı hatayı oda yapıyo sonra dalga geçiyolar Aşk da delil bırakmıyıcaksın benim güzel kardeşim... Git adam gibi konuş bu kadar basit.. Kabul etmezse aynen şunu de sende.. Hayat fani, ölüm ani, bir kere versen ne olur yani ?
Sünnetlikle çık kızın karşısına ama video ile çıkma benden söylemesi..
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
quote:
KİTLEME
Hoşunamı gitti reyiz
quote:
quote:
quote:
KİTLEME
Hoşunamı gitti reyiz
Evet reiş hoşuma gitti buda bunun tıbbi olanı vardır vajinüsmus kadınlarda yaşanan bi sorundur ve genelde ilk gecede olur penis o malum yerde kiltlenir ve bidaha çıkamaz böylece hastaneyye gidilirt allah kimseye vermesin yaf böyle bişey ama kitlenme diyince aklıma o geldi o video gibi olaylar kesinlikle saçma sapan asla kızlara güvenmeyin bu tür durumlarda benim baiıma hiç gelmedi çnkü asla öyle bişey yapmam ama üzüldüm yaf morphiz reis arkadaşının durumuna neden uyarmadın daha öncwe nankör arkadaş
Uyarıyı bırak video'yu ben editledim yaw asdjklads
Ayrıca hocam onun lojistiği nası oluyo çok ilginç bi durum harbiden Hadi ambulans geldi fln full komedi ya
quote:
Uyarıyı bırak video'yu ben editledim yaw asdjklads
Ayrıca hocam onun lojistiği nası oluyo çok ilginç bi durum harbiden Hadi ambulans geldi fln full komedi ya
Bizim bi azgın arkadaş vardı tamamı eni sonu çocuk evlendi,ee bizde tüm hastanede çalışanları tanıyoruz sartık sağlık ortamında herkes birbirini tanır ilk gece çocuğun evinin önünde bi ambulans beklettik esprisine sonradan söyledi sizin kulağınızı çok çınlattım diyiyorr
Açıklama:O olay cidden çok kötü inan aban onun yüzünden intihar eden adam bile var ön sevişme pek olmadan kadın hazır olmadan ve tam ilişkiye girildiği anda kadının vajina kısmı kasılır biraz yani korkar,ve penis o noktaya tam geldiği sırada vajina iyice kasılır ve penis vajinadan çıkmaz adam kadının üstümnde ambulansla hastaneye gider kötü bi durum allah düşmanıma vermesin bi keresinde bi hasta geldi bize ya adamın penisi kırılmış olayı eşi anlatıyor bize cinsel ilişki sırasında kadın penisin üzerrine sert bi darbeyle oturduğu için penisde kalçanın yanak kısımlarına geldiğinde çat diye gitmiş adamın penisi özel bi ameliyatla tekrar dikildi valla ameliyatta tam neler oldu bilemiyorum olayın iç durumunu tam öğrenemedim ama bi tuhaf oldum yaf
quote:
byozyky:
Video falan verme SAKIN öyle bi hata yapma... Bi arkadaşım üni'den bi kıza böyle bişey yaptı.. Sonra kız bunu gitti face'e koydu aleme madara etti çocuğu Arkadaş dertten sıkıntıdan alkole vurdu kendini insan içine çıkmadı 1 hafta
Ayrıca HİMYM'de belki görmüşsündür Barney Stinson'ında bu hale nasıl geldiğini anlatan bir bölüm var.. Aynı hatayı oda yapıyo sonra dalga geçiyolar Aşk da delil bırakmıyıcaksın benim güzel kardeşim... Git adam gibi konuş bu kadar basit.. Kabul etmezse aynen şunu de sende.. Hayat fani, ölüm ani, bir kere versen ne olur yani ?
Sünnetlikle çık kızın karşısına ama video ile çıkma benden söylemesi..
hocam videoyu benm yaptıgımı anlıocak bi durum yok yani hem öle bişi %100 yapmaz ama utangaç yüz yüze gelemiyor ve bi şekilde gelmesi lazım onu almaya emri vaki yapıcam yukardaki gibi seviyorum seni lan dicem nası verebilirim onu söylerseniz çok iyi olur
Benim bi arkadaşında kırıldı aynı şekilde çok fena bi durum Herif uzun bi süre çatı kalkık vaziyette gezdi.. Yolda yürüyo milletin bi bakışı var ölüyodum gülmekten... Bi gün işlek bi caddede gidiyoruz.. Liseli kız grubu geliyo karşıdan.. 6-7 kişiler.. Biri bak bak dedi hepsi birden kafayı kitledi noktaya.. Bakışları görmen lazım ölüm ya
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaanworld
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaanworld
Arkadaslar ben bu hesabib sahibinin ygs'ye giren ergen kardesiyim :D tipim yerinde cok sukur. Gecen sene cok takildigim ileri seviye arkadas kanka oldugum bi kiz vardi. Hatta bi kere gezerken moda'da kaybolduk felan :D Hatta bana bu cocuk benden hoslaniyo galiba kanka felan dedi :D Ama bu olay ne zaman oldu hatirlamiyorum. Bana mesaj atmadan oncemi sonrami oldugunu attigi mesajda aynen suydu. Farkimi farkedemedin ya artik fark etsende fark etmez. Dedim noldu felan :D tik yok. Yanlis atti heralde :D Ertesi gun sinifdada gayrt iyiydik ama cikmadik. Not: Okuldaki cogu Cheddar kizlarla takiliyorum ama daha fazlasini istiyorum yapim boyle :D Abimi hic sormayin bi tane kiz buldu kiz guzel ama ben abim gibi tek esli olmam olamam :D
Mrhaba kardeşim öncelikler farkımı farkedemedin fark etsende farketmez sözünü hemen facede duvarıma yazacam gerçktn baya etkiledi beni herşeyin iyisni istemen süper bn mesela kendime gör benle aynı düzeyde olan biriyle olsam yetrli ama tabi siz iyisini isteyin bu yaşlarda en iyilerini kapın,çoğu kişi öyle kızların daha havalı oldugnu dşünür ama geneld hep tersi olur nedense daha çok mütevazi oluyorlar tabi yine aralarında havalı tipler çıkıyor :)
Aslında ben kızların ne dediğini yada ne mesaj çektiğni pek umursamam bazen garip şeylr yazarlar ama zatn o kızla gün içinde brabersem gersini düşünmem sonuç önemli berabersen ne saçmaladığı ... olmamalı
:D bakalim dostum ama bu yaz cok buyuk vurgun yapicam gibi bi yaz gelsinde :D
sENİ TÜM GAZETELERDE,haberlerde görmek isteriz türkiyede yılın çapkınııııııııııı donjuan kaann yine sosyetik güzellerle görüntülendi hemde küvette köpüklü bi şekilde görüntülenen kaanın çok rahat oldugu belirtildi hatta bazı rivaytlere göre kaan beraber oldugu kızların sol gögsüne DH yazdırıyormuş herkes bunun açılımını merak ediyor bakalım zaman neler gösterecek ben Utkuhan ERKAN
Haha yapsakmi acaba sadece gogus kismina dh ve nickleri yazsak kizlarida rencide etmicek sekildr topic acsak :D
Merhaba güzel bir konu bir kaç sayfa okudum. Benimde bir sorunum var
Benim sorunum utangaç olmam bunu nasıl yenebilirim tanımadığım kişilerle hemen samimiyet kuramıyorum. Arkadaş olarak gördüğüm kızlarla muhabbetim çok iyidir ama hoşladığım bir kıza gelince fazla konuşamam hele tanımıyor ama aynı ortamda bulunuyorsam hiç konuşamam. Bu güvensizliği utangaçlığı yenmem lazım bunu nasıl başaracam yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Mcann
Merhaba güzel bir konu bir kaç sayfa okudum. Benimde bir sorunum var
Benim sorunum utangaç olmam bunu nasıl yenebilirim tanımadığım kişilerle hemen samimiyet kuramıyorum. Arkadaş olarak gördüğüm kızlarla muhabbetim çok iyidir ama hoşladığım bir kıza gelince fazla konuşamam hele tanımıyor ama aynı ortamda bulunuyorsam hiç konuşamam. Bu güvensizliği utangaçlığı yenmem lazım bunu nasıl başaracam yardım ederseniz sevinirim
2 kere karıya git utangaçlık falan kalmaz etkili yöntem Annen yaşındaki hatunu yedikten sonra geri kalan çerez kalıyor
Bunun dışında sana KONUŞ demekten başka tavsiye veremez kimse.. Onlar ilah değil altı üstü aptal yaratıklar.. Bunu kabul et gerisi kolay