Şimdi Ara

Kız sevgilim yok diyene teknik gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kızdan hoşlanıyorsunuz ama utanıyormusunuz?

Kızla yakınlaşmak istiyorsunuz ama ortak mekanınız mı Yok?

Kızla yakınlaşmak istiyorsunuz ama ortak arkadaşınız mı Yok?

Kızla yakınlaşmak istiyorsunuz ama çevreniz mi yok?

Kızla yakınlaşmak istiyorsunuz ama muhabbeti mi yürütemiyorsunuz?

Artık buna son. Herkes susacak senle çavuşun konuşacak.

Adım 1: Kızı gözünüze kestirin.Kızla ortak arkadaşınız olmadığını varsayıyorum.

Adım 2: Kızın çevresini gözlemleyin.Kızın nasıl biri olduğu hakkında ilk izleniminizi yaratır.

Adım 3: Kızı gözlemleyin sevgilisi var mı yok mu nasıl konuşur nasıl nefes alır nasıl yürür nasıl güler kızı tavlamanız için ilk mesajlar verilir.

Adım 4:Kendinizi gözlemleyin.Kızın yakınından yürüyün ve eliniz ayağınız dolaşıyor mu terliyormusunuz yürüyüş şekliniz mi değişiyor gözlemleyin.Eğer bu tanılar varsa kendinizi kızın yanında yürürmüş gibi yapın ve en cool halinizi ortaya koyun.

Adım 5: Herşey tamam kız tamam siz tamam çevre tamam o zaman bu filmin yönetmeni olmaya ne dersiniz.

Adım 6: Kıza ilk gözleminizi vermek zorundasınız.Bir kız yada erkek arkadaşınızla rol yapacaksınız.Arkadaşınızla öncelikle kızın çevresine bakacaksınız kaç kişi var.Sonra o kızlardan birini hedef alın ve olayı anlatın.Sonra o kız arkadaşlara söyleyecek ardından arkadaşınız kızsa o sen miydin lan moduna erkekse kıza yazsın yavşasın.İşte başrol oyuncu geliyor.Olaya el atıp hey hey hey kızı rahat bırak bakayım ne yavşıyorsun kıza lan diyeceksiniz sataşan kızsa yanlış kıza sataşıyorsun hele bir el uzat kafanı asfalta sürttürürüm diyip maço delikanlı asil cool mert onurlu kişi oldunuz.

Adım 7: Kıza iyimisin diye sor kız evet der gözleri gülerse ben xxx diyip elinizi uzatın oda söyler ben yyy istediğin zaman buralardayım de telefonunu isteme kız mesajı alır tatlı tatlı tamam der

Adım 8: Bekleyin bekleyin bekleyin.kızın Ortak arkadaşlarıyla muhabbet kurun yardımınız için teşekkür ederim iyi arkadaşsınız falan 200 le girin acımayın ondan bundan konuşun.

Adım 9: Ortak arkadaşları kıza sizi över kız yanınıza gelir ve teşekkür mahiyetinde sizi bir yere davet eder telefonunu o ara verir sizde mutluluktan uçarsınız

Adım 10 :Özenli giyinin kendiniz gibi davranın ve iş bitmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın

Yalan
  • Programlı aşk sevgı mı olur ya? Bazen aşık olduğunu bile anlayamazsın ki sonradan çıkar acısı. Ve aşk sebepsizce bağlanmaktır birine en derinden...

• Çavuşunuz konuşacak nedir arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Umutlarla Okumuştum

• dostum türkçen ağlıyor
  • reis her şey tamam da tip yok sorun orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız sevgiliyi napacaksınız, erkek adamın erkek sevgilisi olur
  • Okuduğum en saćma şeylerden biriydi

• Ne tekniğinden bahsediyorsun?

• ben xxx diyip elinizi uzatın oda söyler ben yyy
  • Kanka çavuş mesaiye gitti akşama onada okuturum

• okuyamadık kardeş durumumuz yoktu
  • Okumayın kız tavladim.

• Ulen kız tavlayan olmadı mı daha o kadar
    4-4-2 taktiği bile verdim bu nedir taw

• Olm kiz sevgilim yok nedir ya once kiz arkadas edineceksin erkekle konusuyormus gibi ama kufursuz macosuz konusacaksin normal olacaksin baktin iyi gidiyor kiz arkadas cevresinde olayi iyi ceviriyorsun olay tm sonra kiz sevgili yapican.

Ama bu gozler konusmasini bile bilemeyen insanlarin guzel kizlarla evlendigini gordu.

Bence kader kismet zorlamiyacaksin karsina cikani degerlendirceksin.

Evlilik plani yapman lazim kadere evliligi yurutebilecegine ikna edebilmelisin.
    Ciddi emin ve kararli olmalisin.

Ciddiyetsiz gevsek hirssiz olursan kaderde kismette olmaz.

Gelelim kiz arkadas mevzusuna bakimli olmalisiniz sac trasiniz iyi olmali cilt bakimi yaptirmalisiniz.sakal birakmayin kizlar opemiyor olm az akilli olun ajansda oyuncumusunuzda sakal birakiyorsunuz.kizlar temiz erkeklerden hoslaniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.