Şimdi Ara

KIZ ORTAMI (ÜNİVERSİTE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrKcNzN -- 14 Mayıs 2020; 10:27:51 >

• Neyine ciddi ciddi tavsiye veriyorsunuz la şunun? Fırsatı olsa yola birlikte çıktıklarını yolda buldukları için satacak karakterde bir tip işte.

Sen ders proje derken adamların etinden sütünden sonuna kadar sömür, sonrada arkalarından asosyal tipler diye küçük gör!! O arkadaşların seni ortaya alıp şöyle temiz bir sopa çekse yeridir.

Ayrica "ortam herşeydir" şeklinde bir cümle kuracak adamdan bir haltda olmaz.

Unutmadan, kız falan çok derdim değil diyorsunda bir yandanda yanıyosun be fuat abi ne iş ? ;))
  • Aile yanındaysan üniversite okuyorum falan demiceksin kardeşim bunu bi kabullen.

ilk işin hemen eve çıkmak olsun, çok samimiyim bu konuda ailenden ayrı eve çık izin vermezlerse karşı çık git kendi yoluna.

bunları yap, karı kız kendiliğinden olacak hiçbi şey yapmana bile gerek yok.
  • Bu sene geçtim üniversiteye birinci sınıf mühendislik öğrencisiyim Mersin'den Ankara'ya geçtim annemler gelelim dedi yok dedim. Daha hayatımda bi kere yatak düzlemedim . Çok havalı hissettim ilk iki gün, sonra evi mok götürmeye başladı . Bir ay sonra arayıp annaneme yalvardım yanıma gel diye. Bardağı taşıran son damla klozet kapağında mok görmemdi . Kesinlikle tek yaşamayı belli bir süre sonra tekrar deneyecem ama en azından ilk sene yanımda kalsın çok vurma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy_Returns -- 15 Şubat 2018; 20:47:52 >

• Sanki lisenin devamı gibi oluyor gerçekten haklısın.
  • Happy_Returns kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın zaten şehir dışı yazmama sebeplerimden biri buydu zaten.Ama dezavantajlarıda var aile yanında kalmanın.
  • BrKcNzN B kullanıcısına yanıt
    Yurt çıkarmayı denesen hocam?
  • Happy_Returns kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şehirdeyken o işlere girmem sanırım.Baştan ya şehir dışı falan yazacaktım ya da şu an oldugum durum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlonunkedisi

Aile yanındaysan üniversite okuyorum falan demiceksin kardeşim bunu bi kabullen.

ilk işin hemen eve çıkmak olsun, çok samimiyim bu konuda ailenden ayrı eve çık izin vermezlerse karşı çık git kendi yoluna.

İzmir'deyim, aileyle kalıyorum ve başka illerden gelip kendi evinde yaşayan çoğu insandan daha rahat yaşıyorum. Ne sosyallik sorunum var, ne kız sorunum, ne arkadaş ortamı sorunum var. Ayrıca maddi yönden elime geçen tüm parayı eve değil kendi zevkime harcayabiliyorum ki bu büyük bir lüks bence. Daha 2. sınıftayım, şu ana kadar tek yapamadığım aile evine kız getirebilmek ki ona da gerek kalmıyor. Özetle tüm genellemeler gibi bu da yanlış, her şey senin potansiyeline bağlı.

• Hocam bölümün nedir ?İbf yada sağlık bölümlerinde erkek kız popülasyonu dengeli veya kız daha fazla oldugundan sınıfta göz aşinalıgı yada sohbet ile bu işler olur.Ben ortamdan şikayetçiyim zaten.O yüzden öneriler istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKcNzN

Hocam bölümün nedir ?İbf yada sağlık bölümlerinde erkek kız popülasyonu dengeli veya kız daha fazla oldugundan sınıfta göz aşinalıgı yada sohbet ile bu işler olur.Ben ortamdan şikayetçiyim zaten.O yüzden öneriler istedim.

Hocam arkeoloji okuyorum. Bölüm zaten fazlasıyla rahat, üstelik edebiyat fakültesinde yani kız popülasyonu gayet olumlu. O biraz şansıma denk geldi açıkçası. Fakat şöyle söyleyeyim, bişeyler yaşadığım kızlar genelde arkadaş çevresi sayesinde tanıştıklarım oluyor. Hatta 20 gün önce beni terk eden kızla zamanında muafiyet sınavında tanışmıştık, kendisi sağlıkçıydı ve yabancı diller binasında kızla biraz göz teması olunca yanına gidip tanışmıştım. Çok yazamıyorum pek müsait değilim fakat abaza gibi yaldır yaldır aramaktan ziyade birkaç farklı ortamda adı geçen veya en kötü girip çıkacağın selam vereceğin birileri olsa, hobilerin organizasyonlarından denk gelen yerlerden, kızların sinyal vermesinden, senin hoşlanmandan vesaire her türlü çorban kaynar hocam.

• bana niye bişey kanıtlıyosun ki kardeşim sen?

İşte sorun da bu ya bu kadar rahat olup çaresizliği tatmamış olman... kendi ayaklarının üzerinde nasıl duracağını asla öğrenemeyecek olman vs. bunlar burdan yazınca öğrenebilecek şeyler değil, ana kuzusu olmayı bırakmanız dileğimle.
  • Yaldır yaldır aramayıp düzgün bir iletişimle olmasını istediğimden burada tavsiye istiyorum zaten hocam diğer türlü şu anda buraya yazmak yerine arıyor olurdum değil mi :) ?
  • Dururumumuz aynı sakın çevrene alışma yoksa sende pasifize olursun sana tavsiyem okul içerisinde bir kafede çalışmaya başla yada okul klüblerine gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aile yanındaysan üniversite okuyorum falan demiceksin kardeşim bunu bi kabullen.

aile yanında yaşamayıp da arkadaştan beter durumda olanlar çok var, hatta öylesi daha da kötü. iş insanın kendisinde bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bana niye bişey kanıtlıyosun ki kardeşim sen?

İşte sorun da bu ya bu kadar rahat olup çaresizliği tatmamış olman... kendi ayaklarının üzerinde nasıl duracağını asla öğrenemeyecek olman vs. bunlar burdan yazınca öğrenebilecek şeyler değil, ana kuzusu olmayı bırakmanız dileğimle.

Bişey kanıtlama niyetinde değilim hocam, yanlış olan algıyı kırmak istiyorum sadece. Üniversiteye kadar aldığı sorumluluk mahalle fırınından ekmek almaktan öteye gitmeyen adamlarla dolu çevrem, bu adamların evlerine de girip çıkıyorum ve bu yaştan sonra yaşken eğilmeyen ağacın sonradan çok zor yontulduğunu gözlerimle görüyorum. Kendilerinin yaşam tecrübesi veya sorumluluk bilinci olarak adlandırdığı fakat aslında aileden kaçmak için ele geçen ilk fırsatı ünv ayağına değerlendirmelerini gayet görüyorum. Kendimden örnek verecektim de kendimi kanıtladığım sanılır diye uzatmıyorum fakat, aileden gelen hazır parayı idare ettirmeye çalışıp çöp evlerde yaşayınca, kimse kendi ayakları üzerinde durmuş olmuyor haberin olsun.

• Neyine ciddi ciddi tavsiye veriyorsunuz la şunun? Fırsatı olsa yola birlikte çıktıklarını yolda buldukları için satacak karakterde bir tip işte.

Sen ders proje derken adamların etinden sütünden sonuna kadar sömür, sonrada arkalarından asosyal tipler diye küçük gör!! O arkadaşların seni ortaya alıp şöyle temiz bir sopa çekse yeridir.

Ayrica "ortam herşeydir" şeklinde bir cümle kuracak adamdan bir haltda olmaz.

Unutmadan, kız falan çok derdim değil diyorsunda bir yandanda yanıyosun be fuat abi ne iş ? ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy_Returns

Bu sene geçtim üniversiteye birinci sınıf mühendislik öğrencisiyim Mersin'den Ankara'ya geçtim annemler gelelim dedi yok dedim. Daha hayatımda bi kere yatak düzlemedim . Çok havalı hissettim ilk iki gün, sonra evi mok götürmeye başladı . Bir ay sonra arayıp annaneme yalvardım yanıma gel diye. Bardağı taşıran son damla klozet kapağında mok görmemdi . Kesinlikle tek yaşamayı belli bir süre sonra tekrar deneyecem ama en azından ilk sene yanımda kalsın çok vurma .

Ben o klozet kapağındaki moktum... Onurumu kırdın...

• quote:

Hocam yurtta kalanlar içinde geçerli mi aynı durum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o moka hakaret mi ettim şimdi
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Hepsiyle bunu konuşuyorum zaten hocam hallerinden memnunlar emin ol asosyal den daha ağır şeyler bile söylemişimdir ama hallerinden memnunlar ben memnun değilim sıkıntı orda sen cok yanlış anlamışsın konuyu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.