Şimdi Ara

kız olmak; bir başka açıdan.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mesela benim en yakın arkadaşım da böledir :)

doğallık bizimki yaa

ya da garip miyiz bilmiyorum

Valla yağcılık yapmıyorum.

Ben şunları düşünürüm:

- Bir kız erkeklerle samimi olamaz; sınırı aşarsa adı k*ş*r olur.

Bu biraz abartı gibi gelmesin. Demek istediğimizi anlayabilirsiniz!

- Rahat giyinemezsiniz(!), abaza erkekler sizi dikizler. Gözgöze gelince yerin dibine girersiniz(haya varsa tabi).

- Çirkin olmak gibi çok kötü bir durumda sosyal hayat = 0 (tabi ki genelleme yapamayız)

- Ya okuyacaksın, ya da kocanın eline bakacaksın.

Herşeye oyun vs. olarak bakmayınız. Şahsen ben de erkeğim ama ailemin baskısı yüzünden mario bile oynayamıyorum.
    Sanırım akademik hayatım iyi olacak ama çocukluğumu yaşatmıyorlar.
    Cinsiyete takılmayın. Aslında kız olmanın da iyi yanları var. Nihayetinde erkekler kız peşinde koşar kızlar erkeğin değil(genel)!
    Aslında pek de hoş olmayacak ama sanırım bilimsel açıdan ispatlanmış bir bilgiyi paylaşayım:
    Kadınlar erkeklerden ?x daha çok zevk alıyorlarmış.
    Açıkçası aklıma bunlar geldi.
    Hepimiz böyleyiz illâ cinsellik katacağız.

Tekrar söylüyorum. Ben yağcılık yapmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 19 Mayıs 2008; 22:00:27 >

• maçtan bende pek hazzetmem ama yine de bunları duyduktan sonra kız olmayı istemezdim yani.

Orjinalden alıntı: .ceylan.

yaa bizim gibi düşünenler var tabi

mesela benim en yakın arkadaşım da böledir :)

doğallık bizimki yaa

ya da garip miyiz bilmiyorum

valla artık kabullendim 'garip, ilginç,..vb' sıfatları, o kadar çok diyolar ki
    bi de cüzdan çanta fln pek taşımıyorum ne var ne yok cebe atıyorum para, card, tel vs. ona çok takar benim arkadaşlar

• ben de çanta almamak istiyorum da cepte de taşınmaz,çalarlar her şeyi yav

bu konuyu senle bi ara özel mesajdan falan konuşalım buzin eğer istersen
    gitmem lazım da

Yazık size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 19 Mayıs 2008; 22:06:42 >

Orjinalden alıntı: buzin

zor brşey kız olmak; hele de kardeşlerinin hepsi erkek ise. onlarla büyümüş ve çocukluğun sokak oyunlarıyla geçmişse.. yolda yürürken bir playstation cafe çarpar gözüne, içeri girip akşama kadar şu kanlı bıçaklı oyunlardan oynamak istersin ama giremezsin. çünkü içeride senden başka kız olmayacaktır. bu ürkütür, alıkoyar seni içeri girmekten..
    dersaneye, okula gidersin. kızlarda aynı sıkıcı muhabbet, ünlü ve yakışıklı erkeklere duyulan gereksiz hayranlık, bitmeyen bir alışveriş tutkusu, aynı anda birsürü erkekten hoşlanmanın vermiş olduğu aşk sarhoşluğu, defalarca sorulan saçım nasıl güzel miyim soruları ve daha bir sürü dahil olmak istemediğin konu. oysa arkada erkekler ne kadar eğlenceli şeylerden bahsediyorardır; maçlar, son çıkan ps pc oyunları.. hepsini sen de biliyorsundur en az onlar kadar. ama adı üstünde erkk muhabbeti; almazlar seni aralarına..
    arkadaşlarınla maça da gidemezsin her ne kadar bunu gönülden istesen de; baban izin vermez; ne işin var ki onca erkeğin içinde. sadece babanla gidebilirsin; sigara yok! sen maç syretmeyi seviyor olamazsın, kızsın çünkü. maçta ki erkekler de pek iyi düşünmez hakkında zaten; kızkız maça gidenlerin amacı dikkat çekmektir...
    küsersin kaderine niye kız doğdum diye; neler kaçırdığını hesaplar durursun. sonra içinden çıkamazsın; 'benim gibi birileri daha olmalı' diye düşünmeye başlarsın. biz 70 milyonuz , vardır mutlaka benim kafadan der azimle devam edersin aramaya. vee; kanka dediğimiz kavram çıkar ortaya.. bulursun onu en umulmadık anda. çok sevinirsin. artık iddaa oynayabileceğin, bilardoya gidebileceğin, 'psp n bende kalabilir mi' ricasını kıramayacağın, GS şampiyon olunca ilk seni arayan, FB ye aynı kötü duygularla hitap eden,...; bir kankan var yanında..
    "kanka bu yazı sanaydı. iyi günümden çok kötü günümde yanımda oldun.. 12 mayıs doğum günündü. orjinal birşey yapamadım, fazla klasikti o kutlama.. bugün aklıma geldi; geç de olsa yapayım dedim.. iyi ki varsın ya!"

kusura bakmayın arkadaşlar yer işgal ettim ama çok içimden geldi, anlayışınıza tşkler..

Benimle evlenir misin?
    şaka tabii...

tam aradığım kız tipi, genelde bayanların yaptığı gibi aşırı güzellik düşkünü olmayacak, oturup benimle cips yiyip, ps atabilecek, futbol olmasa da basketbol tartışabilecek, Bilgisayar-teknoloji hastası.

• kızların tek + yönü emoları çok tatlı oluyo ya

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

kızların tek + yönü emoları çok tatlı oluyo ya

1.50 boyunda hafif kilolu emo olcak dimi

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

Eminimhttps://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/image/pm.gif yağmuru yağıyodur...

Yazık size...

yok ya pm falan bakma sen yorumlara eğleniyolar işte, bu siteyi seviyorum ben, arada birkaç tane çıksa da seviyeli insandan oluşuyor

quote:

Eminimhttps://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/image/pm.gif yağmuru yağıyodur...

Yazık size...

yok ya pm falan bakma sen yorumlara eğleniyolar işte, bu siteyi seviyorum ben, arada birkaç tane çıksa da seviyeli insandan oluşuyor

Çok merak ettim yaşınız kaç acaba?
    Eğlenmene bak ömrünü berbad etme..

• quote:

Orjinalden alıntı: köpük..

quote:

quote:

Yazık size...

Çok merak ettim yaşınız kaç acaba?

bence clean family girl

• Ya geçen akşam konu açtım silmişler.

Emo tam olarak ne!
  • Geçen gün öğretmen sordu kızlara, "sınıfta erkek olarak doğmak isteyen kız varmı?" diye...Meğerse bütün kızlar erkek olarak doğmak istiyorlarmış, hepimiz şaştık kaldık...Gerekçeleri dışarı çıkmak için 3 gün önceden hesap vermeleriymiş...Kızlar enterasan varlıklardır yaw mesela öğretmen bi erkeğe "kız olarak doğmak istermiydin?" diye sorsa kavga çıkar ama kızlar erkek olarak doğmak istiyor...

Ayrıca emin olabilirsin çoğu erkek senin gibi bir kız ister...Maçlara birlikte gidebileceğim, beraber evde karşılıklı Fifa oynayabildiğim, derbileri beraber izleyebildiğim, beraber iddia kuponu doldurabileceğim bir kız arkadaşımın olmasını isterdim doğrusu...Çünkü tikky kızlar beni genellikle sıkarlar,

"saçım nasıl aşkoooom"
    -İyi, çok güzel...
    "Yaaa iki gün sonra boatmayı düşünüyouum sence ne renk yapıyım aşkooom"
    -Sen bilirsin hepsi yakışır...
    "Yaaa sen benle hiç ilgilenmioonnn"

"Ya aşkooom bugün sınıfta aysun diye bi kızla kavga ettik, ya inanamıyorum benim gözlüklerimin aynısını almış...Güzel olsada yakışsa bareeee..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 19 Mayıs 2008; 22:18:05 >

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Geçen gün öğretmen sordu kızlara, "sınıfta erkek olarak doğmak isteyen kız varmı?" diye...Meğerse bütün kızlar erkek olarak doğmak istiyorlarmış, hepimiz şaştık kaldık...Gerekçeleri dışarı çıkmak için 3 gün önceden hesap vermeleriymiş...Kızlar enterasan varlıklardır yaw mesela öğretmen bi erkeğe "kız olarak doğmak istermiydin?" diye sorsa kavga çıkar ama kızlar erkek olarak doğmak istiyor...

Ayrıca emin olabilirsin her erkek senin gibi bir kız ister...Maçlara birlikte gidebileceğim, beraber evde karşılıklı Fifa oynayabildiğim, derbileri beraber izleyebildiğim, beraber iddia kuponu doldurabileceğim bir kız arkadaşımın olmasını isterdim doğrusu...Çünkü tikky kızlar beni genellikle sıkarlar,

"saçım nasıl aşkoooom"
    -İyi, çok güzel...

"Ya aşkooom bugün sınıfta aysun diye bi kızla kavga ettik, ya inanamıyorum benim gözlüklerimin aynısını almış...Güzel olsada yakışsa bareeee..."

Ben İstemezdim (!)

• quote:

Ya geçen akşam konu açtım silmişler.

Emo tam olarak ne!

Bence tam olarak kelimesi onlara biraz abes kaçar özellikle erkek emolardan bahsediyorsan buçuklu oldukları için, tam olarak birşeyi ifade etmezler...

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• _____________________________
    latte kattım ağam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Geçen gün öğretmen sordu kızlara, "sınıfta erkek olarak doğmak isteyen kız varmı?" diye...Meğerse bütün kızlar erkek olarak doğmak istiyorlarmış, hepimiz şaştık kaldık...Gerekçeleri dışarı çıkmak için 3 gün önceden hesap vermeleriymiş...Kızlar enterasan varlıklardır yaw mesela öğretmen bi erkeğe "kız olarak doğmak istermiydin?" diye sorsa kavga çıkar ama kızlar erkek olarak doğmak istiyor...

Ayrıca emin olabilirsin çoğu erkek senin gibi bir kız ister...Maçlara birlikte gidebileceğim, beraber evde karşılıklı Fifa oynayabildiğim, derbileri beraber izleyebildiğim, beraber iddia kuponu doldurabileceğim bir kız arkadaşımın olmasını isterdim doğrusu...Çünkü tikky kızlar beni genellikle sıkarlar,

"saçım nasıl aşkoooom"
    -İyi, çok güzel...

Tatlım sence pembe mi alsam, sarı mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.