Şimdi Ara

Kiz ogrenci icin istanbul kyk yurtlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ülkedeki en büyük adaletsizlik sanıldığı gibi hukuk sisteminde falan değil. yemin ederim kyk yurtlarında daha fazla adeletsizlik var özellikle kız ve erkek yurtlarını bir karşılaştırın anlarsınız. Erkeklere lağım faresi muamelesi yapılırken maşallah kızlarımız otel gibi 2 kişilik yurtlarda kalıyor. Niçin? Hani cinsiyetçilik yoktu? afedersiniz de kıllı türk kızının amı altından mı? Ben neden 8 kişilik yurtta böcek gibi yaşarken onlar hayatın keyfini sürüyor?
  • Bu kyk yurtlarinin basvurulari ne zaman aciliyor bilen arkadaslar yardimci olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlonunkedisi

bu ülkedeki en büyük adaletsizlik sanıldığı gibi hukuk sisteminde falan değil. yemin ederim kyk yurtlarında daha fazla adeletsizlik var özellikle kız ve erkek yurtlarını bir karşılaştırın anlarsınız. Erkeklere lağım faresi muamelesi yapılırken maşallah kızlarımız otel gibi 2 kişilik yurtlarda kalıyor. Niçin? Hani cinsiyetçilik yoktu? afedersiniz de kıllı türk kızının amı altından mı? Ben neden 8 kişilik yurtta böcek gibi yaşarken onlar hayatın keyfini sürüyor?

Kesinlikle. Buraya bir yurt yapıldı. Kızlar için, DEÜ Tınaztepe'nin yanında, hatta dibinde. Odalar 2 - 3 kişilik. Konforlu olduğu söyleniyor. Bir de erkek yurduna bakıyorum, aman allahım diyorum.

• Dostlar ben de büyük ihtimal istanbul hukuktayım. Okula yakın 3 tane kız kyk yurdu var biri 3-4 kişilik biri 4 kişilik diğeri de 6-8 kişilik. Bana çıkar mı sizce? Durumumuz orta halli babam ssk emeklisi annem ev hanımı. Ev ve arabamız var. Bir de biraz tarla, dükkan. Ama sanıldığı gibi zengin falan değiliz ablam üniversiteyi yeni bitirdi kpss kursuna yazılacak yani onun da masrafları var özel yurda paramız yetmez

• Bana göre çıkmaması lazım.
    Ama kyk çok acayip durumu iyi olana çıkıp kötü olana çıkmıyor.
    Bizim üzerimizde ev araba yok. Babam çifçi bağkurlu olduğu için tarla ve arsa var. Onun da büyüklüğü çok az. Çıkar mı diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Dostlar ben de büyük ihtimal istanbul hukuktayım. Okula yakın 3 tane kız kyk yurdu var biri 3-4 kişilik biri 4 kişilik diğeri de 6-8 kişilik. Bana çıkar mı sizce? Durumumuz orta halli babam ssk emeklisi annem ev hanımı. Ev ve arabamız var. Bir de biraz tarla, dükkan. Ama sanıldığı gibi zengin falan değiliz ablam üniversiteyi yeni bitirdi kpss kursuna yazılacak yani onun da masrafları var özel yurda paramız yetmez

Zor

• mandymilkovich M kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiğim gibi durumumuz ne özel yurda para verecek kadar iyi ne de kyk kesin çıkar diyebilecek kadar kötü. İstanbul hukuku bir hevesle yazdım tercihe, herkes okulun yeri çok merkezi yurt çıkar dedi. Ama şimdi de forumdakiler moral bozuyor. Kız öğrenci olduğum için eve falan da çıkamam. Yurt çıkmazsa tüm hevesim kursağımda kalacak. 5 bin küsür sıralama yaptım derecemin bir yardımı olur mu yurt konusunda?

• HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Ablam ankarada okudu ona çıkmıştı. Bana istanbulda çıkmaz mı?

• çıkmaz diye düşünmemin sebebi üzerinizde ev,araba olması. malesef ailenin üzerindeki mala mülke dikkat ediyorlar.
    ama kyk çok garip fakire çıkmıyor zengine çıkıyor. kyk diye düşünme sıralaman çok iyi diğer vakıfları da araştır burs alabilirsin.

bana da büyük ihtimalle istanbul üni iktisat gelecek. ben de kyk istiyorum. 3-4 kişilik olan kyk yurdunun adı ne acaba ?
  • mandymilkovich M kullanıcısına yanıt
    Fatih kız öğrenci yurdu 3-4 kişilik
    Vezneciler kız yurdu 4 kişilik
    Çemberlitaş kız yurdu 6-8-10 kişilik

Bu arada belki cevap arayan arkadaşlar vardır az önce istanbul üniversitesinde okuyup çemberlitaşta kalan biriyle konuşma fırsatım oldu. İstanbulda birsürü yurt var kızlara, mutlaka yedekten bile olsa çıkar bir yerler dedi. Yurt okula uzak düşse bile zamanla nakil istersin okula yakın bir yurda yerleşirsin dedi.

• quote:

Fatih kız öğrenci yurdu 3-4 kişilik
    Vezneciler kız yurdu 4 kişilik
    Çemberlitaş kız yurdu 6-8-10 kişilik

Bu arada belki cevap arayan arkadaşlar vardır az önce istanbul üniversitesinde okuyup çemberlitaşta kalan biriyle konuşma fırsatım oldu. İstanbulda birsürü yurt var kızlara, mutlaka yedekten bile olsa çıkar bir yerler dedi. Yurt okula uzak düşse bile zamanla nakil istersin okula yakın bir yurda yerleşirsin dedi.

Merhaba , acaba yurdun oda sayisina nereden bakiyorsun ogrenebilir miyim ?

• Gencler ist hukuk yazdim garanti gelir ben de kyk bakiniyorum ins cikar ataturk ogrenci yurdu acilmis gecen sene kiz yurdu ve cok iyiymis bir arkadasim orda kaliyor ist hukukta okuyan arkadasim var 10 dkda okula gidiyor diyo yurt cevizlibagda ben gebzede oturuyorum acaba dogudan gelenlere oncelik soz konusu mu? Gebze yakin diye bana cikmaz mi? Gebze yakin ama gunluk gidip gelmem mumkun degil 3-4 vasita degistirmem gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginhukukcusu -- 9 Ağustos 2016; 13:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Orijinalden alıntı: Starram

Gardaşım öncelikle eğer AKP li ise kız arkadaşın türgev onun için sıkıntı olmaz şimdi doğruyu konuşalım :)
    Kyk larda genelde kızları bilmemde erkeklerde son giriş 23:00 yada 23:30 olur
    Birde ayrıca denk gelmezse odasını değiştir ve eninde sonunda elbet kafa dengi arkadaşlar bulur

Heh canini yiyim oda degistirme oluyor degil mi hocam:) Hocam akpli degil simdi acik konusmak gerekirse onun icin sikinti ceker diye bende dusunuyorum. Kyklarda peki en dusuk kac odalilar var ?

Tam olarak bilmiyorum fakat 2 kişilik,4 kişilik var.
    Ama 8 kişilik odalarda varmış diye duyum aldım ne kadar doğru o kadar bilemem
    Ayrıca oda değiştirme vardır diye düşünüyorum çünkü arkadaşlık uyuşmazlığı olabilir çünkü insanız sonuçta :D

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Biraz zaman aldı bulmak, önce beyazıt kampüsüne yakın kız yurtlarına baktım haritadan, sonra da bulduğum yurtları google da yazıp forum sitelerinde ve facebook sitesindeki yazılanlara baktım

• quote:

Biraz zaman aldı bulmak, önce beyazıt kampüsüne yakın kız yurtlarına baktım haritadan, sonra da bulduğum yurtları google da yazıp forum sitelerinde ve facebook sitesindeki yazılanlara baktım

Cok tesekkur ederim.

Arkadaslar genelde okula yakin bir yerdr mi cikiyor yurt ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.