|
![]() 卐 Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli’yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin. Mustafa Kemal ATATÜRK 卍
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Biraz gerçekçi olmak lazım şahsen herşeyden vazgeçerim ama illa karakterli,dürüst,merhametli,adil,vefalı olmak zorunda gerisi umrumda değil tabi birde vatan hainlerini desteklememesi lazım.Ben genelde kendi yaşıtlarımla anlaşamam 30 yaş üstü insanlarla takılıyorum gözlemlerime göre o yaşlarda insan ağır oturaklı oluyor kafa yapısı değişiyor buna istinaden istekleride değişiyor.Hayat o kadar garip birşey ki hiç uyumlu olmadığını düşündüğün bir insan yeri gelir kalbine öyle bir dokunur ki nikah masasında bulursun kendini.Önemli olan budur gerisi fasa fiso.Tabi ben evlenmeyi düşünmüyorum karakterim buna müsait değil bekarlık sultanlıktır her insan evlenecek diye bir kaide yok... Evlenirsem bile 30 yaşından önce evlenmem insan ilk önce kendini bir yetiştirecek (okumayı felan kastetmiyorum kişisel gelişim) olgunlaşacak ondan sonra evlenecek yarın birgün çocuk sahibi olduğunda ona verebileceğin birşeylerin olmalı diye düşünüyorum.

kullanıcısına yanıt