Şimdi Ara

Kız Milletini O Kadar İyi Tanıyorum ki Hepsi Birer Şeytan! Biz Kiminle Evlenicez? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
12
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
166 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesela benim hayalimde de şöyle bir kız var.

Metal müzik dinleyecek
    Ateist veya en kötü deist olacak
    Anti kapitalist olacak
    Karakterli olacak
    Türkçü olacak
    Sosyalist-komunist ve humanistlerden nefret edecek
    Sadık olacak
    Doğaperest olacak
    Hayvanları sevecek
    Entellektüel birikimi olacak ama entel olacam diye kendi özünü ve geleneklerini unutmayacak
    Her ortama uyum sağlayacak yeri geldimi cemiyet insanı gibi yeri geldimi soğanı kırıp yer sofrasında yemek yiyecek
    Fantezileri olacak

Bunların hepsinin taşıyan dünya da tek bir insan var oda benim Biraz gerçekçi olmak lazım şahsen herşeyden vazgeçerim ama illa karakterli,dürüst,merhametli,adil,vefalı olmak zorunda gerisi umrumda değil tabi birde vatan hainlerini desteklememesi lazım.Ben genelde kendi yaşıtlarımla anlaşamam 30 yaş üstü insanlarla takılıyorum gözlemlerime göre o yaşlarda insan ağır oturaklı oluyor kafa yapısı değişiyor buna istinaden istekleride değişiyor.Hayat o kadar garip birşey ki hiç uyumlu olmadığını düşündüğün bir insan yeri gelir kalbine öyle bir dokunur ki nikah masasında bulursun kendini.Önemli olan budur gerisi fasa fiso.Tabi ben evlenmeyi düşünmüyorum karakterim buna müsait değil bekarlık sultanlıktır her insan evlenecek diye bir kaide yok... Evlenirsem bile 30 yaşından önce evlenmem insan ilk önce kendini bir yetiştirecek (okumayı felan kastetmiyorum kişisel gelişim) olgunlaşacak ondan sonra evlenecek yarın birgün çocuk sahibi olduğunda ona verebileceğin birşeylerin olmalı diye düşünüyorum.
    卐 Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli’yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin. Mustafa Kemal ATATÜRK 卍

• awolfinsky kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de öyle bir kız yok, Türkçü arıyorsan bıyıklı ülkücü kızlara, sosyalist arıyorsan Hdpli gene bıyıklı kızlar var. Artık mecbur birini seçeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: literaturca2

Türkiye'de öyle bir kız yok, Türkçü arıyorsan bıyıklı ülkücü kızlara, sosyalist arıyorsan Hdpli gene bıyıklı kızlar var. Artık mecbur birini seçeceksin

卐 Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli’yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin. Mustafa Kemal ATATÜRK 卍
  • 3 gün önce özür dileyen eski kız arkadaşım bu gün neyseki sevgilim var diye tweet atmış
  • Kizlarin buyuk cogunlugu cikarci. Ayrica geleceklerini garantiye almak icin zengin birilerini ariyorlar. "Zengin Koca Bulmak" diye bir kavram var, ben tersini duymadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum kimse 4 4luk degil ki ¿? Sen acikcasi kulturlu bisiyler gormus gecirmis evde oturmayi degilde evde ozel masalar kurup karsilikli sarap icmeyi birgun beraber gyzel bir meyhaneye gidebilecegin yada sana surda guzel bir otel ayarladim askim gidip 2 gun sehir yorgunlugundan uzaklasalin diyicek hatun lazim.Anladigim bu.Bu tip kiz arkadaslarim var ve gercekten nedemek istedigini anliyabiliyorum.Ancak oyle kizlar cok yok maalesef.Oyle bi hatun istiyosun ki sende onunla bazi seyleri ogrenicek oda senle.Ozaman normal iliskiler yasiyicsksin.Ciddi iliski aramakla bulunmaz.Cikarsin takilirsin olucaksa ozamanla olur.Umudunu kaybetme olmadi cevreni degistir ki ayni tiplerde seni bulmasin.Neyse cok uzun oldu yazi salicakla

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Mesela benim hayalimde de şöyle bir kız var.

Metal müzik dinleyecek
    Anti kapitalist olacak
    Karakterli olacak
    Türkçü olacak
    Sadık olacak
    Doğaperest olacak
    Hayvanları sevecek
    Entellektüel birikimi olacak ama entel olacam diye kendi özünü ve geleneklerini unutmayacak
    Her ortama uyum sağlayacak yeri geldimi cemiyet insanı gibi yeri geldimi soğanı kırıp yer sofrasında yemek yiyecek
    Fantezileri olacak

Bunların hepsinin taşıyan dünya da tek bir insan var oda benim Biraz gerçekçi olmak lazım şahsen herşeyden vazgeçerim ama illa karakterli,dürüst,merhametli,adil,vefalı olmak zorunda gerisi umrumda değil tabi birde vatan hainlerini desteklememesi lazım.Ben genelde kendi yaşıtlarımla anlaşamam 30 yaş üstü insanlarla takılıyorum gözlemlerime göre o yaşlarda insan ağır oturaklı oluyor kafa yapısı değişiyor buna istinaden istekleride değişiyor.Hayat o kadar garip birşey ki hiç uyumlu olmadığını düşündüğün bir insan yeri gelir kalbine öyle bir dokunur ki nikah masasında bulursun kendini.Önemli olan budur gerisi fasa fiso.Tabi ben evlenmeyi düşünmüyorum karakterim buna müsait değil bekarlık sultanlıktır her insan evlenecek diye bir kaide yok... Evlenirsem bile 30 yaşından önce evlenmem insan ilk önce kendini bir yetiştirecek (okumayı felan kastetmiyorum kişisel gelişim) olgunlaşacak ondan sonra evlenecek yarın birgün çocuk sahibi olduğunda ona verebileceğin birşeylerin olmalı diye düşünüyorum.

belli bir yaş grubunda bu özellikleri taşıyan nice insan vardır zaten. ama doğası gereği, bu özelliklere sahip bir kız psikolojik olarak normal değildir. çünkü kadının anaçlığının bu denli eksik olduğu radikal fikirlerde, muhtemelen bozuk bir aile ve/veya hormonal eksiklik söz konusudur. merhametli birisi nasyonel sosyalizme çok da meyilli olmayacaktır. ha objektif konuşacaksak, bahsettiğin fikirlere sahip birisi muhtemelen ortalamanın üstünde bir zekaya sahiptir. orası ayrı.

not: 10 yıl öncesinin black metalcisiydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 26 Eylül 2015; 12:46:25 >

• Kısmen haklisin ama sen ve senin gibi kızları gibtikten sonra agzini yaya yaya "evlenilecek kız mı var yeaa" diyip gezmeyi ve hareketlerine devam etmeyi biliyorsun. Fakat şunu atlıyorsunuz bi gibtiginiz kadınlar da evlenilecek erkek olmadığı anlayışına itiliyor. Çözümde yer almayanlar problemin bir parçası haline nasıl geliyor iste senin örneğinde görebiliyoruz

Orijinalden alıntı: demonchild

quote:

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Mesela benim hayalimde de şöyle bir kız var.

Metal müzik dinleyecek
    Anti kapitalist olacak
    Karakterli olacak
    Türkçü olacak
    Sadık olacak
    Doğaperest olacak
    Hayvanları sevecek
    Fantezileri olacak

belli bir yaş grubunda bu özellikleri taşıyan nice insan vardır zaten. ama doğası gereği, bu özelliklere sahip bir kız psikolojik olarak normal değildir. çünkü kadının anaçlığının bu denli eksik olduğu radikal fikirlerde, muhtemelen bozuk bir aile ve/veya hormonal eksiklik söz konusudur. merhametli birisi nasyonel sosyalizme çok da meyilli olmayacaktır. ha objektif konuşacaksak, bahsettiğin fikirlere sahip birisi muhtemelen ortalamanın üstünde bir zekaya sahiptir. orası ayrı.

not: 10 yıl öncesinin black metalcisiydim.

Nasyonel sosyalist değilim milliyetçiyim sadece.İmzamda ki işaretten dolayı öyle düşündüysen o ''Oz Tamgası'' binlerce yıllık Türklere ait bir işaret.Merhamet konusuna gelirsek haketmeyene merhamet etmem humanistler gibi tüm insanlar kardeştir kafasında değilim.Onun dışında dediklerine katılıyorum herkes kendisi gibi birini istiyor ama hiç hesap etmediğimiz biçimde aynı kafadan iki kişi anlaşamayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.