Şimdi Ara

Kız Mevzusu Önerilere açıktır arkadaşlar bekleniyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen seneden tanıştıgım arkadaşım vardı onun sevgilisi vardı onunla kankaydım cocuk ayrıldıydı vs bundan 1 2 ay önce kızlak onusurken makarasına sarkarım genelde hoşlanıyorum tarzı dedim ölesine buda gitmiş cocuga demiş cocukta şimdi bana laf yapıyo ben napayım ben kızı yolladım gitti cocuk ters ters konusuyodu bastım küfürü halada laf yapıyor bu yok öle yok böle ben napım şimdi beyler acil

edit : kız ve cocuk normal bişe yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor.. dün konustuk hallettik şimdi nabıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montajelemani -- 11 Kasım 2012; 16:13:10 >

• anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

anlamadım

ya usta arkadaş vardı geçen seneden okuldan tanıdıgım bununda sevgilisi vardı..

şimdi bunun sevgilisiyle ben konusuyodum kanka olduydum cocukta ayrıldıydı o sırada..

işte 1yıl dır felan görüşmüyorlar şimdi aynı sınıftalardı kızla cocuk hala konusuyorlardı hala sevgili değiller ama şuan..

bende kıza makarasına dalga geçerek yaklaştım iyice..

buda gitmiş cocuga demiş bu bana acılıyo yaklaşıyor felan..

cocukta benim arkadaşım.. ters ters konusuyor şimdide..
  • Çocuğuda yolla öle arkadaşmı olur:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Çocuğuda yolla öle arkadaşmı olur:((

30dkdır içimden konuşmaktan sesim kısıldı nerdeyse ya bide her yazdımı sesli olarak içimden tekrarlıyorum sinirli oldugum için.. cocuk atarlı atarlı daldı konuşmaya peşine sakinleşti busefer beni sinirlendirdi hala ters ters konusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: montajelemani

quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Çocuğuda yolla öle arkadaşmı olur:((

30dkdır içimden konuşmaktan sesim kısıldı nerdeyse ya bide her yazdımı sesli olarak içimden tekrarlıyorum sinirli oldugum için.. cocuk atarlı atarlı daldı konuşmaya peşine sakinleşti busefer beni sinirlendirdi hala ters ters konusuyor

efenin bi lafı vardı ben arkadaşlarıma inanırım,ben arkadaşlarıma güvenirim,bu yoksa o senin için önemli biri olmamalı,sinir olmana değmez muhattap alma artık kes herşeyini.

• quote:

quote:

anlamadım

şimdi bunun sevgilisiyle ben konusuyodum kanka olduydum cocukta ayrıldıydı o sırada..

işte 1yıl dır felan görüşmüyorlar şimdi aynı sınıftalardı kızla cocuk hala konusuyorlardı hala sevgili değiller ama şuan..

kızla konuşma diğer bebede olayı uzatırsa muhtemelen kavga edersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haketmişsin,umarım iyi bir dayak yersin.
  • İkisinide öldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Haketmişsin,umarım iyi bir dayak yersin.

yahu dostum cocuk benim yanımda takılan 2yıldır benle popi tarzı bi tip kavgayla alakası olmaz bitane vursa dayak yiceğini biliyor ama vurmam ben ona kızdan gaza gelip bana yazıyor cocuğu kaç kere döveceklerdide ben aldım ellerinden ben daldım mevzulara arkadaşlarlada aldım aralarından cocugun yaptığı şey ayıp kızdan gaza geliyor kızın doldurusuna gelmiş bana yazıyor.. ben nabıyım .. kızın söyledikleriyle benim yazdıklarım tutmuyor alakası yok cocuga acıklamasını yaptım hala yok öyle yok böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montajelemani -- 11 Kasım 2012; 2:37:27 >
  • quote:

quote:

anlamadım

1-ya usta arkadaş vardı geçen seneden okuldan tanıdıgım bununda sevgilisi vardı..

2-şimdi bunun sevgilisiyle ben konusuyodum kanka olduydum cocukta ayrıldıydı o sırada..

3-işte 1yıl dır felan görüşmüyorlar şimdi aynı sınıftalardı kızla cocuk hala konusuyorlardı hala sevgili değiller ama şuan..

4-bende kıza makarasına dalga geçerek yaklaştım iyice..

5-buda gitmiş cocuga demiş bu bana acılıyo yaklaşıyor felan..

1-geçen sene okuldan tanıdığım arkadaşımın sevgilisi vardı.
    2-kızla kanka olduğum sırada, arkadaşım kızdan ayrıldı.
    3-ayrılalı bir yıl oldu ama aynı sınıfta olduklarından hala konuşmaya devam ediyorlar.
    4-dalga geçme amaçlı kıza asıldım.
    5-kız, eski sevgilisine gidip arkadaşının kendisine asıldığını söylemiş.

doğru çözümlemişimdir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

İkisinide öldür

/>
    buyur
  • Çocuğa durumu açıkla uzatırsa da sallama herkes kendi yoluna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

quote:

anlamadım

1-ya usta arkadaş vardı geçen seneden okuldan tanıdıgım bununda sevgilisi vardı..

2-şimdi bunun sevgilisiyle ben konusuyodum kanka olduydum cocukta ayrıldıydı o sırada..

3-işte 1yıl dır felan görüşmüyorlar şimdi aynı sınıftalardı kızla cocuk hala konusuyorlardı hala sevgili değiller ama şuan..

4-bende kıza makarasına dalga geçerek yaklaştım iyice..

5-buda gitmiş cocuga demiş bu bana acılıyo yaklaşıyor felan..

1-geçen sene okuldan tanıdığım arkadaşımın sevgilisi vardı.
    2-kızla kanka olduğum sırada, arkadaşım kızdan ayrıldı.
    3-ayrılalı bir yıl oldu ama aynı sınıfta olduklarından hala konuşmaya devam ediyorlar.
    4-dalga geçme amaçlı kıza asıldım.
    5-kız, eski sevgilisine gidip arkadaşının kendisine asıldığını söylemiş.

doğru çözümlemişimdir heralde

Aynen dostum halletim mevzuyu zaten sakinleştim sinirle bişe cözülmüyormuş.. sakince yaklasık 45 50dkdır kıza yazdım anlattım durumu acıkladım cocuk gelsin onlada konuşucam şimdi ne yapıyorlarsa yapsınlar bu saatten sonrası benim umrumda değil.. bakalım..
    quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

Çocuğa durumu açıkla uzatırsa da sallama herkes kendi yoluna

Açıkladım zatende çekti gitti korktu zaten cocuk ters tepki verince ben bakalım gelsin konusucam sakinleştim yaklaşık 45dkdır kıza aralıksız yazıyorum oda dinledi bakalım

• quote:

quote:

quote:

anlamadım

kızla konuşma diğer bebede olayı uzatırsa muhtemelen kavga edersiniz

Benle kavga edemiceğini biliyor cocugu yiyeceğimi biliyor

Kızla konustum halettim yol alır kendisi zaten 2 3dkya..

Cocukta bakalım ne dicek..

• Beyler yardımlarınızı bekliyorum öneri verin
  • çocuğu da kızı da parçala.

Türkçe hocan görse yüzüne osururdu.O ne biçim bir yazıdır.Anladığım kadarıyla yorum yapıyorum zamana bırak hiç birşey olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece İnsan

çocuğu da kızı da parçala.

Türkçe hocan görse yüzüne osururdu.O ne biçim bir yazıdır.Anladığım kadarıyla yorum yapıyorum zamana bırak hiç birşey olmaz :)

PM Attım bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece İnsan

çocuğu da kızı da parçala.

PM Attım bekliyorum

cevap attım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.