Şimdi Ara

Kız Kulesinde Açık Büfe Brunch Keyfi 29,9-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayında birliktealalim.com sitesinde satılan açık büfe kahvaltı fırsatını alıp mayısın son haftası kız kulesine gittim.kahvaltı çeşidi çok abartılı olmamakla birlikte kaliteli ve lezzetliydi.kahvaltı dışında kız kulesine gitmenin heyecan ve mutluluğu bir başka zaten.üstelik sadece tekne ile kız kulesine gitmek 20 lira.bu nedenle 29,9'a açık büfe brunch keyfi için fiyat gerçekten çok sıcak ve bu keyfi yaşamanızı şiddetle tavsiye ederim.

http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/341-kiz-kulesi-restaurant-kahvalti-brunch/22504525?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_158&a=671

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

Mart ayında birliktealalim.com sitesinde satılan açık büfe kahvaltı fırsatını alıp mayısın son haftası kız kulesine gittim.kahvaltı çeşidi çok abartılı olmamakla birlikte kaliteli ve lezzetliydi.kahvaltı dışında kız kulesine gitmenin heyecan ve mutluluğu bir başka zaten.üstelik sadece tekne ile kız kulesine gitmek 20 lira.bu nedenle 29,9'a açık büfe brunch keyfi için fiyat gerçekten çok sıcak ve bu keyfi yaşamanızı şiddetle tavsiye ederim.

http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/341-kiz-kulesi-restaurant-kahvalti-brunch/22504525?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_158&a=671

29.9a tekne ile ulaşım dahil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2500 Yıllık Tarihi Kız Kulesi'nde Tekne ile Ulaşım ve Müze Girişinin Dahil Olduğu Zengin Açık Büfe Brunch Menüsü 29,90 TL!
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Mart ayında birliktealalim.com sitesinde satılan açık büfe kahvaltı fırsatını alıp mayısın son haftası kız kulesine gittim.kahvaltı çeşidi çok abartılı olmamakla birlikte kaliteli ve lezzetliydi.kahvaltı dışında kız kulesine gitmenin heyecan ve mutluluğu bir başka zaten.üstelik sadece tekne ile kız kulesine gitmek 20 lira.bu nedenle 29,9'a açık büfe brunch keyfi için fiyat gerçekten çok sıcak ve bu keyfi yaşamanızı şiddetle tavsiye ederim.

29.9a tekne ile ulaşım dahil mi?

"1 Kişilik Brunch, Müze Girişi ve Ücretsiz Tekne Ulaşımı 29,90TL "

• Ben 2-3 sene önce buna benzer bir fırsat almıştım, zannedersem 2000 kişinin üzerinde bir alım vardı, haftasonu rezervasyon yaptırmak neredeyse imkansızdı. Haftaiçi bir gün gidebilmiştim.
    Bu fırsat 1 ay geçerli ve sadece cumartesi günleri için. Alacak arkadaşlar buna dikkat etsin.
  • quote:

Hocam çok kalabalık oluyor mu, gidip de masa bulamayıp yere oturup yemeyelim ayrıca sadece cumartesi günleri saat:10:00-13:00 arası diyor, başka yerlerde brunchlar daha uzun sürerken neden burda saat kısıtlaması bu kadar kısa, ulaşımda sorun olurmu tekne saatleri v.s varmı? diyelim fırsatı 2000 kişi aldı sadece cumartesi günleri diyorlar, 1 ay içerisinde 4 cumarteside 2000 kişiyi kabul edebileceklermi ? bilgi verirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_Reis_cCc -- 7 Haziran 2013; 12:09:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

Hocam çok kalabalık oluyor mu, gidip de masa bulamayıp yere oturup yemeyelim ayrıca sadece cumartesi günleri saat:10:00-13:00 arası diyor, başka yerlerde brunchlar daha uzun sürerken neden burda saat kısıtlaması bu kadar kısa, ulaşımda sorun olurmu tekne saatleri v.s varmı? diyelim fırsatı 2000 kişi aldı sadece cumartesi günleri diyorlar, 1 ay içerisinde 4 cumarteside 2000 kişiyi kabul edebileceklermi ? bilgi verirmisiniz

Hocam onlar her şeyi çok güzel ayarlıyorlar. Kesinlikle sıkıntı olmuyor. Masa bulamamak diye bir şey yok masalar kişiye rezerve zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ'DE KAHVALTI 15 TL OLDU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Menüde ne var yazmamış
    10 çeşit kahvaltılık seçeneği koyup ekmeği bile seçenekten sayıp iteklemesinler sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

herkesin masası ayrı ayrı ayarlanıyor yani masa sayısına göre kişilere rezervasyon yapılıyor.kahvaltı faslı 1 saati buluyor.gelenlerin çoğunluğu etrafta dolaşıp fotoğraf çektiriyor.biz giderken dış bahçeye masa kurmamışlardı.15 hazirandan sonra dışarıya masa kuruyorlarmış.içerde alt katta ışık ve manzara var üst kat ise tavan arası gibi bişey.rezervasyon yaptırırken alt katı özellikle istedim ama bana üst katı vermişlerdi.15 hazirandan sonra dış bahçede masa kurulacağından herhalde alt kat üst kat sorunu olmaz ama ben yine dış bahçede bir masa ayarlamalarını istiycem.

kabataştan gidenler için yarım saatte bir, üsküdardan ise 15 dakikada bir tekneyle ulaşım sağlanıyor.bir de kız arkadaşınızla gidecekseniz kuponla gittiğiniz anlaşılmıyor çünkü rezervasyon yaptırırken kupon kodunu alıyorlar teknelere binerken sadece rezervasyon isminizi soruyorlar.mekana gidince de isminizi söylüyorsunuz size ayırdıkları masa numarasını söylüyorlar.

ilk defa gidecekler için gerçekten çok zevkli vakit geçirilebilecek bir yer, bu nedenle ben tekrar gitmek için 2 tane kupon alıcam.

ayrıca birliktealalim.com sitesinden kupon aldığımızda son kullanma tarihi 5 mayıstı ancak daha sonra bunu 25 mayısa uzattılar ben de 25 mayısta gittim zaten.yani kupon alan kişilerin hiçbiri mağdur olmasın diye süre uzatımına gidebilirler.bu da ayrıca dipnot olsun.

• geçen kaçırdım diye üzülmüştüm bu sefer üşenmedim aldım bu cumartesi de gideceğim.

izlenimlerimi anlatırım.
  • Bitti mı?

• geçen sefer kaçırmıştım bu seferde kaçırdım :)
  • binanın içinde yedikten sonra kız kulesi olmuş ya da olmamış fark eder mi? Ankaradayım ben gerçi yararlanamıyorum ama aklıma direk bu geldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.