Şimdi Ara

Kız konusu( çok az kaldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kız hem hevesli hem hevessiz gibi anlayamadım
  • arkadaslar bugun kizi bizi spor salonundan bi erkekle ps oynarken gordum, fena sinirlerim bozuldu. Mesaj olarakta bunu atti. Tasi duvari tekmeledim agladim o derece
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kız konusu( çok az kaldı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• kendini düşürdüğün duruma bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kendini düşürdüğün duruma bak

ne gibi? biraz acik konusun zaten cok kotuyum suan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kendini düşürdüğün duruma bak

ne gibi? biraz acik konusun zaten cok kotuyum suan

kız seni sallamıyor birader, dmye bakmıyorum filan yalan kız senden hoşlansın kral tvden altyazı geçirsen onu bile okur cevap verir.bu kız seninle sevgili olmayacak seninle dalga geçiyor.yaşın kaç senin
  • Çekemeyenler toplanmış. Olur diyor hocam işte. Daha da yazma sporda denk geldiğiniz gün git ne zaman çıkarsın bir kahve içicektik diye gir olaya
  • Bir kizin pesinden asla kosmadim onlar kostu benle ama bana yetisemediler kulagina kupe olsun hicbir kiz senden degerli degildir unutma bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: QqDay

Çekemeyenler toplanmış. Olur diyor hocam işte. Daha da yazma sporda denk geldiğiniz gün git ne zaman çıkarsın bir kahve içicektik diye gir olaya

Evet onları zaten sallamıyorum ama kızı bugün bizim sporda onla baya ilgilenen bi elemanla PS kafede gördüm. Gerçekten çok ama çok moralim bozuldu. Arkadaşlar mı yoksa yeni bi başlangıç mı bilmiyorum ama neden bana böyle bi umut verdikten sonra böyle bir şey yaptı kafam almıyor. Yarın gidicem spora son olarak hatırlatıcam eğer yine bir şey çıkarsa onu çok sevdiğimi bilmesini söylücem ve yoluma devam edicem yapıcak bir şey kalmıyor malesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Bir kizin pesinden asla kosmadim onlar kostu benle ama bana yetisemediler kulagina kupe olsun hicbir kiz senden degerli degildir unutma bunu

Eyvallah hocam sağolun, ilk defa birisini bu kadar sevdim. Bugün onları bir arada görünce intahar etmeyi bile düşündüm halada düşünüyorum gerçekten ama gerçekten çöküntüye uğradım, ne yapıcam bilmiyorum ama içimi ona dökmem lazım rahatlamam için. Saatlerdir ağlıyorum
  • Hocam umut kırmak gibi olmasın da belki arkadaşıdır ve sen gör diye yapmıştır
    Belki sevgilisidir
    Belki yeni tanışmıştır
    Belki tamamen arkadaştır

Ama sonuncusu hariç gide yol yok gibi %25 ihtimale ben gidip kızın egosunu şişirme riskini almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QqDay

Hocam umut kırmak gibi olmasın da belki arkadaşıdır ve sen gör diye yapmıştır
    Belki sevgilisidir
    Belki yeni tanışmıştır
    Belki tamamen arkadaştır

Ama sonuncusu hariç gide yol yok gibi %25 ihtimale ben gidip kızın egosunu şişirme riskini almazdım

Haklısınız :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.