Şimdi Ara

Kız konularında merak ettiğinizi sorabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
7
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız konularında problem olan arkadaşlar var epeyce.Kız ile aranızdaki konuşmayı özetlerseniz yardımcı olabilirim.Amacım kızları ezdirtmek değil aksine erkeklerin ezilmemesini sağlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 18 Ağustos 2013; 14:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Kız konularında problem olan arkadaşlar var epeyce.Kız ile aranızdaki konuşmayı özetlerseniz yardımcı olabilirim.Amacım kızları ezdirtmek değil aksine erkeklerin ezilmemesini sağlamak.

Kizlarla nerde tanisilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ortamda bulunursan tanışman için bahane olur ama sokakta gördüğün bir kızla Turan taktiği tarzı tanışmak istersen kızlardan tepki görebilirsin.Dershanede falan çekinmeden gidip konuş birşey demezler çokta ciddi olma yok senle tanışmak istiyorum tarzı şeyler deme.Adını falan sor veya hangi sınıfta olduğunu.

Onun haricinde burger gibi yerlerde kasiyerlerle tanışmıştım ama o iş biraz da kıza bağlı pas vermesi gerek
  • quote:

Aynı ortamda bulunursan tanışman için bahane olur ama sokakta gördüğün bir kızla Turan taktiği tarzı tanışmak istersen kızlardan tepki görebilirsin.Dershanede falan çekinmeden gidip konuş birşey demezler çokta ciddi olma yok senle tanışmak istiyorum tarzı şeyler deme.Adını falan sor veya hangi sınıfta olduğunu.

Onun haricinde burger gibi yerlerde kasiyerlerle tanışmıştım ama o iş biraz da kıza bağlı pas vermesi gerek

Hm peki kizlar nasil erkeklerden hoslanir?

• teklifine düşünmem lazım dedikten birkaç ay sonra kabul eden kızı bu sefer ben kabul etmesem çok kaba davranmış olur muyum? Tahmini sonuçları ne olur?

Not: İstemiyorum kızım, teklif ettiğim zaman kabul edicektin sevmiyorum şuan alla alla!
  • quote:

Kız konularında problem olan arkadaşlar var epeyce.Kız ile aranızdaki konuşmayı özetlerseniz yardımcı olabilirim.Amacım kızları ezdirtmek değil aksine erkeklerin ezilmemesini sağlamak.

Kızlarda bizim gibi azıyolarmı arada ?

• @Citizenim : Kıza göre değişir ama lise çağındaysan suskun tiplerden hoşlanmazlar, atılgan aktif tipler hoşlarına gider.

@c00ll0s : O kızdan sana hayır gelmez, kızın yedeğindesin.Kabul etmemen kabalık olmaz aksine kurtulduğun için iyi olur o tipler daldan dala atlarlar , yufka yürekliysen üzülürsün

merdo1661 : Erkeklerden daha fazla azgın olurlar ama herkese karşı belli etmezler, seni yakın gören bir kız sana dokunur yanağından makas alır bu tür hareketleri olur ama çok yakın olması şart.Bizden
    daha çok keserler karşı cinsi.

@RancStone : Yap dostum ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 18 Ağustos 2013; 16:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlara karsı ozguvenı yuksek zekı ortamına gore davranan bırısıyım ancak son 1 yıldır yalnızları oynuyor tum tecrubelerımı unutuyorum . Sımdılık ızledıgım psıkolojı yontemı onu anlama deger verme ve ezme psıkolojısı uzerrıne kurulu , ne derece dogru veya yanlıs yapıyorum ? Ya da genel olarak nasıl bır yontem ızlemelıyım basarılı olmak ıcın ? , yaS 18 . Bırde bu aralar ıletısım konusunda bıraz gucluk cekıyorum , bır kızı tavlamak ıcın dıl cok onemlı , bos konussak bıle yınede konusalım mı ? Yanı susan erkegı oynamaya gerek yok sanırsam ? Bırde sert erkek mı yoksa yumusak erkegı oynamak mı daha basarı oranını artırır ? Kızları onemsemeyıp ezmek su aralar yaptıgım yontem . Bıraz fazla oldu sorularım ama yanıtın lazım . Kafamdakı soruları cozmem gereklı .

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight999

Kızlara karsı ozguvenı yuksek zekı ortamına gore davranan bırısıyım ancak son 1 yıldır yalnızları oynuyor tum tecrubelerımı unutuyorum . Sımdılık ızledıgım psıkolojı yontemı onu anlama deger verme ve ezme psıkolojısı uzerrıne kurulu , ne derece dogru veya yanlıs yapıyorum ? Ya da genel olarak nasıl bır yontem ızlemelıyım basarılı olmak ıcın ? , yaS 18 . Bırde bu aralar ıletısım konusunda bıraz gucluk cekıyorum , bır kızı tavlamak ıcın dıl cok onemlı , bos konussak bıle yınede konusalım mı ? Yanı susan erkegı oynamaya gerek yok sanırsam ? Bırde sert erkek mı yoksa yumusak erkegı oynamak mı daha basarı oranını artırır ? Kızları onemsemeyıp ezmek su aralar yaptıgım yontem . Bıraz fazla oldu sorularım ama yanıtın lazım . Kafamdakı soruları cozmem gereklı .

Güzel sorular sormuşsun şimdi dışarı çıkıcam akşam uzun yazarım dostum :) öncelikle amacın sevgili yapmak mı yoksa çevrende epey kız olması mı?

• Tesekkurler beklıyor olucam . Oncelıklı olarak bır kız arkadasım olmasını ıstıyorum . Daha sonrasında ıdeallerım dahada gelısecektır . Ama oncelık sevgılıde .

• quote:

Tesekkurler beklıyor olucam . Oncelıklı olarak bır kız arkadasım olmasını ıstıyorum . Daha sonrasında ıdeallerım dahada gelısecektır . Ama oncelık sevgılıde .

Dershaneye, okula gidiyor musun veya kursa yani böyle çevrende çok kız olan bi ortamda mısın?

• quote:

quote:

Tesekkurler beklıyor olucam . Oncelıklı olarak bır kız arkadasım olmasını ıstıyorum . Daha sonrasında ıdeallerım dahada gelısecektır . Ama oncelık sevgılıde .

Dershaneye, okula gidiyor musun veya kursa yani böyle çevrende çok kız olan bi ortamda mısın?

Hayır lıseden yenı mezunum . Bu haftada ısten cıktım ve yazı buyuk oranda bos gecırdım calısmaktan . Unıversıte tercıhlerımde bı yerıde kazanamadım . Fakat dershane kız ortamı yapmak ısteyen bırı ıcın harıka bır ortam ! Yenı gıtcek olan varsa aklını kulllansın degerlendırsın :) maalesef dostum kız ortamına sahıbım ama onlarıda cok fazla devrede tutmak ıstemıyorum . 1,2 defa kullanmıstım . Cok fazla kullanırsam kendımden sogutmaya sebep olurum . Imkanlarım cok sınırlı olcude . Istanbulda oturuyorum bu arada .

• quote:

quote:

Bu arada ılk attıgım mesajjıma sorularıma cevaplarını cok buyuk olcude beklıyorum. Kafamı en cok mesgul eden seyler onlar cunku

• Öncelikle ezmeye çalışma yani anladığım kadarıyla alay ediyorsun.Mesela bıyıklı , kısa boylu , gözlüklü falan olabilir ben o tür şeylere takılmam.Alay etme + iğneleyici konuşuyorsun ve bu durumda da karşı tarafa itici olursun ayrıca senin kusurun yok mu deyip egoist lakabı takarlar.

Kızların dertlerini fazla dinlemene gerek yok , yoksa dert ortağı olursun onunda üst versiyonu meriç olmaktır zaten.Bu yıl dersaneye gidicek misin anlamadım ?

Valla başarılı olmak için öncelikle ne kendini ezdireceksin ne de kendini üstün göreceksin.Eğer kızla başbaşaysan mutlaka konuşmayı senin yönetmen gerekiyor yani onlar bizden daha heyecanlı oluyorlar genelde ve mimiklerinden anlarsın ama gerçekten tecrübelileride var tabii.Heyecanlanmıyorsan işin daha kolay.Boş konuşmak değil yani alakasız şeyler söylemede , işte konuş ne biliyim kendinden bahset izlediğin filmden vs yaşadığın trajikomik olaylardan.Espri yapıcam diye gemileri batırma bence özellikle bayat espri yapılmaması gerekiyor.

Susmak derken şunu kastettim , ister başbaşa ister arkadaş grubuyla yani minimum 3-4 kişiyle beraberken sadece sırf sana soru sorulduğunda konuşma yani onlar konuşurken sende fikrini belirt.Suskun olursan sıkıldığını sanıp onlarında keyfi kaçar ve genelde de soğurlar.

Arkadaş ortamıyla beraberken helede senin kızdan başka kızlarda varsa muhabbette arkaplanda kalmanda problem yok.Zaten kızlar daha çok konuşurlar , kızlara karşılıklı anlatmadığı şeyleri anlatırlar erkekler varken.İşte "dün krem aldım gider gitmez sürdüm sabah kalkınca suratım tariş olmuştu" yani bunun gibi aklına gelebilecek saçma şeyleri söylerler.Erkeklerin bu tarz dertleri yoktur.

İşyerinde/okulda yani aynı ortamda bulunduğun sürece kızlarla tanışabilirsin zaten terslemezler.Ama heyecanlı ve ciddi olmaman gerekiyor.Kızlar çoğunlukla ilk adımı atmazlar.Sen yanına gidip "seninle tanışmak istiyorum" dediğin zaman hoşlandığını belli edersin veya elin ayağına dolaştığı zaman anlarlar hoşlandığını.Aynı ortamdaysanız salakça bir konudan sohbet ederek tanışabilirsin.Ben mesela kızlardan telefon numarası zorunlu olmadıkça istemem veya gidip seninle tanışmak istiyorum demem.Aklına gelebilecek her türlü yerde tanışabilirim.Kantinde , panoya bakarken vs örnekler çoğaltılabilir.Özgüven ve cesaret olduğu sürece her yerde kızla tanışabilirsin.Kızla konuşurken sağa sola bakmak değilde kızın gözlerine bakarsan iyi olur , gözlere bakmayı önemsiyorlar.Sağa sola bakarsan konuşmayı sevmiyor heralde derler.Ayrıca konuştuğun kız dekolteli veya mini giyiyorsa malum yerlere odaklanma derim bazen ters tepebilir

Yerine göre sert/yumuşak olmanda fayda var.Mesela haklı durumdayken kız suçu sana atarsa özür dilememek gibi.Yani canını yaktığı zaman sineye çekme veya yapmaması gereken birşeyi yaptığı zaman.O mutsuz ediyorken senin mutlu etmeye çabalaman hep negatif hareketlerdir , ve kız saf sanır.Kız düzgün konuşurken de terslersen gene geri teper ve soğuyabilir.

Sevgili yapmak istiyorsan vurkaç yaparsan bir zaman sonra gizemin kalmaz ve kabak tadı verir.Eğer o seni önemsiyorsa sende önemse.Ama o seni önemsemiyorken sen hiç ve hiç önemseme.Ayrıca rol yaptıkları zaman kesinlikle yumuşak davranma.Zaten konuşmalardan anlarsın çelişkili konuşurlar rol yaptıkları zaman.

Sokaktaki kızlada tanışmak biraz şans işi , onunda beğenmesi gerekiyor seni.

Birde kız ortamındayken neden soğutuyorsun onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 18 Ağustos 2013; 20:58:02 >

• quote:

Öncelikle ezmeye çalışma yani anladığım kadarıyla alay ediyorsun.Mesela bıyıklı , kısa boylu , gözlüklü falan olabilir ben o tür şeylere takılmam.Alay etme + iğneleyici konuşuyorsun ve bu durumda da karşı tarafa itici olursun ayrıca senin kusurun yok mu deyip egoist lakabı takarlar.

Kızların dertlerini fazla dinlemene gerek yok , yoksa dert ortağı olursun onunda üst versiyonu meriç olmaktır zaten.Bu yıl dersaneye gidicek misin anlamadım ?

Valla başarılı olmak için öncelikle ne kendini ezdireceksin ne de kendini üstün göreceksin.Eğer kızla başbaşaysan mutlaka konuşmayı senin yönetmen gerekiyor yani onlar bizden daha heyecanlı oluyorlar genelde ve mimiklerinden anlarsın ama gerçekten tecrübelileride var tabii.Heyecanlanmıyorsan işin daha kolay.Boş konuşmak değil yani alakasız şeyler söylemede , işte konuş ne biliyim kendinden bahset izlediğin filmden vs yaşadığın trajikomik olaylardan.Espri yapıcam diye gemileri batırma bence özellikle bayat espri yapılmaması gerekiyor.

Susmak derken şunu kastettim , ister başbaşa ister arkadaş grubuyla yani minimum 3-4 kişiyle beraberken sadece sırf sana soru sorulduğunda konuşma yani onlar konuşurken sende fikrini belirt.Suskun olursan sıkıldığını sanıp onlarında keyfi kaçar ve genelde de soğurlar.

Arkadaş ortamıyla beraberken helede senin kızdan başka kızlarda varsa muhabbette arkaplanda kalmanda problem yok.Zaten kızlar daha çok konuşurlar , kızlara karşılıklı anlatmadığı şeyleri anlatırlar erkekler varken.İşte "dün krem aldım gider gitmez sürdüm sabah kalkınca suratım tariş olmuştu" yani bunun gibi aklına gelebilecek saçma şeyleri söylerler.Erkeklerin bu tarz dertleri yoktur.

İşyerinde/okulda yani aynı ortamda bulunduğun sürece kızlarla tanışabilirsin zaten terslemezler.Ama heyecanlı ve ciddi olmaman gerekiyor.Kızlar çoğunlukla ilk adımı atmazlar.Sen yanına gidip "seninle tanışmak istiyorum" dediğin zaman hoşlandığını belli edersin veya elin ayağına dolaştığı zaman anlarlar hoşlandığını.Aynı ortamdaysanız salakça bir konudan sohbet ederek tanışabilirsin.Ben mesela kızlardan telefon numarası zorunlu olmadıkça istemem veya gidip seninle tanışmak istiyorum demem.Aklına gelebilecek her türlü yerde tanışabilirim.Kantinde , panoya bakarken vs örnekler çoğaltılabilir.Özgüven ve cesaret olduğu sürece her yerde kızla tanışabilirsin.Kızla konuşurken sağa sola bakmak değilde kızın gözlerine bakarsan iyi olur , gözlere bakmayı önemsiyorlar.Sağa sola bakarsan konuşmayı sevmiyor heralde derler.Ayrıca konuştuğun kız dekolteli veya mini giyiyorsa malum yerlere odaklanma derim bazen ters tepebilir

Yerine göre sert/yumuşak olmanda fayda var.Mesela haklı durumdayken kız suçu sana atarsa özür dilememek gibi.Yani canını yaktığı zaman sineye çekme veya yapmaması gereken birşeyi yaptığı zaman.O mutsuz ediyorken senin mutlu etmeye çabalaman hep negatif hareketlerdir , ve kız saf sanır.Kız düzgün konuşurken de terslersen gene geri teper ve soğuyabilir.

Sevgili yapmak istiyorsan vurkaç yaparsan bir zaman sonra gizemin kalmaz ve kabak tadı verir.Eğer o seni önemsiyorsa sende önemse.Ama o seni önemsemiyorken sen hiç ve hiç önemseme.Ayrıca rol yaptıkları zaman kesinlikle yumuşak davranma.Zaten konuşmalardan anlarsın çelişkili konuşurlar rol yaptıkları zaman.

Sokaktaki kızlada tanışmak biraz şans işi , onunda beğenmesi gerekiyor seni.

Birde kız ortamındayken neden soğutuyorsun onu anlamadım

Oncelıklı olarak cevapların ıcın tesekkurler , aydınlatıcı oldu . Yaptıgım hatanınn farkına varıyorum . Ben buyum begenen boyle begensın demek yerıne farklı ıdeolojık fıkırlere kapılıyordum . Dedıklerın aklımda buluncak ..

• Sorabilisiniz :) kız konularında deneyimliyim özellikle arkadaşlık konusunda

• quote:

Sorabilisiniz :) kız konularında deneyimliyim özellikle arkadaşlık konusunda

Dershanede bir kız var. Tatlı bir şey.. Konuşmak istiyorum fakat arkadaşları sürekli yanında oluyor ve arkadaşları yanındayken yaklaşmaya çekiniyorum. Bu gun aynı otobüse bindik onun evi benim evimden biraz daha uzakta.. Konusmak için onun evinin oradaki durakta inmeyi düşünüyorum fakat nasıl konuşacağımı bilemiyorum.

Help me.1
  • quote:

Burada sana yer yok.

Bkz: My Signature.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

quote:

Sorabilisiniz :) kız konularında deneyimliyim özellikle arkadaşlık konusunda

Dershanede bir kız var. Tatlı bir şey.. Konuşmak istiyorum fakat arkadaşları sürekli yanında oluyor ve arkadaşları yanındayken yaklaşmaya çekiniyorum. Bu gun aynı otobüse bindik onun evi benim evimden biraz daha uzakta.. Konusmak için onun evinin oradaki durakta inmeyi düşünüyorum fakat nasıl konuşacağımı bilemiyorum.

Help me.1

Arkadaşlarının olması daha iyi.Adam gibi sohbetiniz yokken başbaşa konuşman olanaksız konu falan bulamazsın.Dershanede aynı ortamdasın kardeş laf at hangi sınıftasınız de.Yaklaşmaya çekinme, özgüvenli erkeklere bayılırlar.Konuşmayıda önceden planlama doğaçlama ol biraz.Dediğim gibi adam gibi sohbetin yokken başbaşa birşey konuşamazsın yüzeysel olur ayrıca başbaşayken kız utanabili.Arkadaşlarının yanında daha rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

Burada sana yer yok.

Bkz: My Signature.

İmzanda ne var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.