evet arkadaşlar bu konuda çekilen sıkıntının asıl sebebi kültürdür. şöyle düşünün rusya'da bir sınıfta 20 kız 30 erkek varsa bunların neredeyse hepsinin aktif cinsel yaşamı var yani 20 kızın hepsi bu konuda rahat çünkü ne aile baskısı ne de din baskısı yok o yüzden bir erkeğe şehvet duymaları ve bunu belli etmeleri çok daha kolay. ayrıca namus verirsem oruspu derler gibi bir düşünce de yok veririm kimse de karışamaz derler ve bu erkeklerin de sevgili bulmasını cinsel olarak aktif olmasını sağlar. türkiye'de ise bir sınıfta 30 erkek 20 kız varsa bu 20 kızın 13 tanesi başörtülüdür veya açık olsa da dini ve ailevi sebeplerden ayrıca namus kavramının varlığından dolayı kimseyle cinsel ilişki yaşamazlar evlenene kadar bakire kalırlar sevgili yapsalar bile en fazla elini tutarlar veya öpüşürler o kadar. kalan 7 kızdan 5'i bekaretini bozmadan cinsel eylemler yapar. kız yatağa kadar gelir ama bozdurmaz evlenince lazım olacak çünkü. son kalan 2 kız özgürce cinselliğini yaşar. bu kızlar genelde izmir vs özgür rahat bi ortamda büyümüştür öyle namus olaylarına pek fazla gelemezler sg sanane der geçerler namustan bahsedenlere. sonuç olarak rusya'da 30 erkeğe 20 kız düşerken (ve bu kızların birden fazla erkekle ilişki yaşadıkları da bir gerçek.) türkiye denen namusu ve cinselliği tabulaştırmış memlekette 30 erkeğe 2 kız düşer. şanslı erkekler bu 2 kızla beraber olup duygusal ve cinsel açlığını giderebilir kalanlarsa neden sevgilim yok kimseyle sevişemiyorum diye ağlayıp durur. sözkonusu çıkarımım derin gözlemlerime ve tecrübelerime dayanmaktadır. |
kız konularında asıl sorun kültür

-
-
abi yıllardan sonra ilk defa mantıklı ve ortaya veri konulan bir konu görüyorum dh’de, gözlerim yaşardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısacası herkes komşu kızıyla iş pişirmek ister ama kız kardeşini kimseye yar etmez. Evinizde kız kardeşinizle kankanızın vakit geçirmesine razı olursanız bu kültür değişir. Diğer türlü ikiyüzlülük oluyor. Şu cümleyi okuyunca bile bazılarınız dehşete düşecek çünkü kültürümüz bu denli katı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 23 Mart 2021; 23:18:25 > -
seni kandırmışlar yeğen.
-
yeğenim kandırmışlarsa doğrusunu sen yaz bakalım neymiş. yüzlerce kızla tanıştım birçok kızla ilişki yaşadım. türkiye'deki her kız tipine hakimim gerçekler bu. senin gerçeklerin farklı olabilir tabi tipim kötü diyip bir köşede ezikçe ağlayabilirsin.
-
Derin gözlemlere ve çıkarımlara dayanan bu denli önemli bilgiler verdiğin için bu senenin Nobel a* ödülünü sana veriyoruz.
-
Türk kızlarının bu kadar muhafazakar olduğunu düşünmüyorum en azından yeni kuşak için bekaret erkek ve kadın için çok önemli değil
ABD'ye en fazla work and travel'la tuvalet temizlemeye gitmissindir.
O arkadaş eziğin teki cevap verme diye mesajlar geldi haberin olsun. Burada baya aktifsin heralde millet çözmüş seni.
Şehrine göre değişiyor. Mesela İzmir'de bu veren 2 kız 6-7 olur ya da doğuda ve iç Anadolu'da bu veren 2 kız 0 olur. Nispeten rahat olan 5 kız sayısı da 1-2 olur.
Nobel ya.rak ödülünü de sana verelim hocam.dondan fırlayan ya.rak gibi her yerdesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni üye1234 -- 24 Mart 2021; 0:43:26 >
Aynen dediğimin erkekler yönünden yansıması da budur.
Kız akrabasını bir erkekle görse çıldıracak bir milletiz burda kızlar neden vermiyor diye ağlamaya gerek yok.
Sağol dostum bu konuda çok fazla ağlayan kendini ezikleyen var burada o yüzden yazdım.
sizin hayattaki tek derdiniz kız mı sex mi yani hayattaki amacınız sex yapmak mı hayır bunu yapınca keşiş seviyesine falan mı çıktığınızı zannediyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patinajcekenaraba -- 24 Mart 2021; 1:5:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkedeki cinsellik sorununu çözmenin iki yolu var;
1 - Ülke genelinde erken evlilik (bu dönemde imkansız)
2 - Batı tarzı düşünce tarzı (bu ülkede imkansız, en azından 30 yıl daha)
Kısacası çözmek imkansız. İki kültürün arasında mal gibi kalmışız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne sinir dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterLink var mı abi
-
Kız kardeşim yok ama dediğin gerçekten cok doğru.İşine gelmez kardeşinin başkası ile vakit gecirmesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

abi yıllardan sonra ilk defa mantıklı ve ortaya veri konulan bir konu görüyorum dh’de, gözlerim yaşardı
![]() |
Kısacası herkes komşu kızıyla iş pişirmek ister ama kız kardeşini kimseye yar etmez. Evinizde kız kardeşinizle kankanızın vakit geçirmesine razı olursanız bu kültür değişir. Diğer türlü ikiyüzlülük oluyor. Şu cümleyi okuyunca bile bazılarınız dehşete düşecek çünkü kültürümüz bu denli katı. |
Benzer içerikler
- iki isim koymak sünnet mi
- bacak kılları neden dökülür
- tofranil 25 mg kullananların yorumları
- katrilyondan sonra ne gelir
- lustral 50 mg reçetesiz fiyat
- penis nakli
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
- moonwalker ayakkabı
- samsung projeksiyonlu telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X