Şimdi Ara

Kız İle İlgili Sorunlar[Ciddi,Biraz Önem Lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Joker -- 13 Nisan 2011; 23:54:45 >

• sen seviyosan gerisi boş bana göre ver çoşkuyu kolonlar patlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan.1006

sen seviyosan gerisi boş bana göre ver çoşkuyu kolonlar patlasın

öyle mi diyorsun, zamana birakmaya düsünüyorum neler olup bitecek kızın sevgilsiinden ayrilip ayrilmadigi bir fikirim yok onu kesin bir ögrensem süper olacak
  • Zamana bırak, hemen lap diye atlama konuş kızla ama biraz daha tanı.. Sonra istersen baktın oda istekli teklif et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

Zamana bırak, hemen lap diye atlama konuş kızla ama biraz daha tanı.. Sonra istersen baktın oda istekli teklif et..

Aklımdakileri noktası virgülüne kadar aynen yazmısın bende böyle düsünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

Zamana bırak, hemen lap diye atlama konuş kızla ama biraz daha tanı.. Sonra istersen baktın oda istekli teklif et..

Aklımdakileri noktası virgülüne kadar aynen yazmısın bende böyle düsünüyordum.

Eski sevgilisi ile kavga etmiştir o yüzden seninle konuşuyor olabilir, yarın barışırlar mal gibi kalırsın dikkat et bu konudada kızları anlamak zordur..
  • diğerini sevdigi ne malum.hoşlanıp çıkmıştır belki.hemen karamsarlıga kapılmamak lazım.

ancak sende agırdan al kesinlikle.alttan alttan çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.