Şimdi Ara

Kız-Çiçek-Not Buyrun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
4
Favori
12.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: `bELa

tavuklar çiçek açmış
    ellerinde poğaça
    madem yüzme bilmiyordun
    niye çıktın ağaca
    alakaya maydanoz
    bu ne biçim lacivert
    ben köyümü özledim
    yaşasın cumhuriyet...

Yaz da gönder

Hocam karnima agrilar girdi bu ne yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

tavuklar çiçek açmış
    ellerinde poğaça
    madem yüzme bilmiyordun
    niye çıktın ağaca
    alakaya maydanoz
    bu ne biçim lacivert
    ben köyümü özledim
    yaşasın cumhuriyet...

Yaz da gönder

• sadelik her zaman iyidir hocam.. buketi gecin..sacma ask cumlelerine hic gerek yok..tek gul yaninda ufak zarf icinde bos bembeyaz bi kagit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

vay adam incelik yapacak

yarın gülleri ben alıp geleyim istiyorsan,yaka ismini söylersin bende gider bırakır sonra tv'lere bakarım

Vallahi Fatih Çok İyi Olur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Çiçek gül not ise "Bu gülleri sana değil, seni güllere sunuyorum.Güzellik neymiş görsünler" yada arabeske vuralım "Bu mesaj sana gelmeden önce aşkımı taşıyordu. Şimdi aşkım bu mesajı taşıyor".

Süpermiş Başka Önerebileceğin Varmı Peki ?
  • Cicegi ne alirsin bilmem ama omrumun geri kalani falan yazabilirsin :) Gunaydin omrumun geri kalani tarzi bisi de olabilir kolay gelsin :)
  • Daha iyi notlara ihtiyacım var.
  • En iyisi notu falan bosver sen git direk birinci elden kiza ver emin ol daha cok hosuna hider
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

Kısaca özet geçiyorum. Aynı yerde çalıştığım sevdiğim bir kız var, açıldım ona ama klasik olarak aldığımız cevaplardan birtanesi olan "şuan yeni bir ilişkiye hazır değilim" cevabını aldım. Bazen olucakmış bazende olmuyacakmış gibi davranıyor. Ama gözü hep üzerimde sürekli mesajlaşma ve görüşme içerisindeyiz. Sağlam bir ilişki için birbirimizi iyi tanımamız lazım sonra ikimizde üzülmiyelim diyor. Bende jest olsun diye üzerinde isimsiz not olan bir çiçek vermek istiyorum. Notun isimsiz olması aynı ortamda bulunan diğer arkadaşların anlamaması için kız zaten çiçeğin benden geleceğini bilecek.

Çiçek beyaz güllerin arasında yek birtane kırmızı gül düşünüyorum.

Şimdi üzerine etkileyici bir not ne yazabilirim.

gardaş sana tavsiye vereyimmi.
    kızın peşini bırak ilgilenmiyo gibi davran. bu sefer de o senin peşinden gelir

• Öncelikle beyaz güllerin içinde kırmızı gül olmaz. Hoş olduğunu düşünürler ama değildir, kadınlar beğenmez.

İlla birşey yaptırmak istiyorsan bunu gönder:

Kız-Çiçek-Not Buyrun.

Ayrıca notu madem isimsiz göndereceksin. Yine de senden geldiğini anlasın ki bir cacığa yarasın çiçek. Yoksa başkasından (örneğin eski sevgilisinden yada ondan hoşlanan başka birinden) geldiğini düşünür, parana yazık olur. O nedenle notunu kendin yaz, buradan medet umma.

Ama yine de kıyak geçelim, elin şeyiyle gerdeğe girilmez bak, demedi deme...

İnsanların geleceğe emin adımlar atabilmelerindeki en önemli unsur, birbirlerini, huylarını ve davranışlarını tanımasıdır. Lakin yürüdüğümüz yollar eğer birleşecekse ilerde, şimdiden o yola beraber çıkmalı, birbirmizi o yolda tanımalıyız. Flört zaten bir tanışma dönemidir.
    Bana ellerini, gözlerini, yazdığın kalemi, tuttuğun fincanı, baktığın güneşi; kısacası seni tanıma fırsatı verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Çiçek gül not ise "Bu gülleri sana değil, seni güllere sunuyorum.Güzellik neymiş görsünler" yada arabeske vuralım "Bu mesaj sana gelmeden önce aşkımı taşıyordu. Şimdi aşkım bu mesajı taşıyor".

Süpermiş Başka Önerebileceğin Varmı Peki ?

Sen net olarak nasıl bir şey istiyorsun belirt ona göre önerecek çok söz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Öncelikle beyaz güllerin içinde kırmızı gül olmaz. Hoş olduğunu düşünürler ama değildir, kadınlar beğenmez.

İlla birşey yaptırmak istiyorsan bunu gönder:

Kız-Çiçek-Not Buyrun.

Ayrıca notu madem isimsiz göndereceksin. Yine de senden geldiğini anlasın ki bir cacığa yarasın çiçek. Yoksa başkasından (örneğin eski sevgilisinden yada ondan hoşlanan başka birinden) geldiğini düşünür, parana yazık olur. O nedenle notunu kendin yaz, buradan medet umma.

Ama yine de kıyak geçelim, elin şeyiyle gerdeğe girilmez bak, demedi deme...

İnsanların geleceğe emin adımlar atabilmelerindeki en önemli unsur, birbirlerini, huylarını ve davranışlarını tanımasıdır. Lakin yürüdüğümüz yollar eğer birleşecekse ilerde, şimdiden o yola beraber çıkmalı, birbirmizi o yolda tanımalıyız. Flört zaten bir tanışma dönemidir.
    Bana ellerini, gözlerini, yazdığın kalemi, tuttuğun fincanı, baktığın güneşi; kısacası seni tanıma fırsatı verir misin?

Dostum ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ama teklif etmiyeceğim. Şuan amacım sadece onu etkileme, onunda ilgisinin üstümde yoğunluğunu arttırmak. Çiçeğ,n benden geldiğini çok iyi bir şekilde anlıyacak o yönden yana sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRises4You -- 20 Nisan 2012; 2:26:41 >

• Etkileme diyon da,bugün makine elindeydi,rafların,malların fotoğrafını çekeceğine gidip onu çekeydin ya

biliyorum alakasız ama anca bu kadar oluyor.
  • quote:

Etkileme diyon da,bugün makine elindeydi,rafların,malların fotoğrafını çekeceğine gidip onu çekeydin ya

biliyorum alakasız ama anca bu kadar oluyor.

Çekmediğimi Nerden Biliyorsun
  • ben ordayken rafları çekiyordun,ben çıktım gittim,sonrası beni ilgilendirmez
  • quote:

ben ordayken rafları çekiyordun,ben çıktım gittim,sonrası beni ilgilendirmez

O senin görmediğin kısım kendini kaçırdı ama yakaladım pozu müdürede yakalandım görmezden geldi iş yapıyorum diye
  • lan durrrrrr 2 dakikaaaa ben ordayken karşıda ki elemanı çekiyordun, yoksa yoksa yoksaaaaaaaa
  • quote:

lan durrrrrr 2 dakikaaaa ben ordayken karşıda ki elemanı çekiyordun, yoksa yoksa yoksaaaaaaaa

Lan Bas Git Konuyu Saptırma Başka Şeye İstediğim Notu Bulmamda Yardım Et Çiçekleride Sen Getircen Hadi Bakim
  • hahaah

imzamda yazan metni yaz ver,eğer notu aldıktan 10 dakika sonrasına kadar anlarsa yazılı olan şeyi,eminim çok mutlu olursunuz,anlamazsa da yapacak bir şey yok iş işten geçmiş olur.
  • quote:

hahaah

imzamda yazan metni yaz ver,eğer notu aldıktan 10 dakika sonrasına kadar anlarsa yazılı olan şeyi,eminim çok mutlu olursunuz,anlamazsa da yapacak bir şey yok iş işten geçmiş olur.

Olm Bak İşine Fatih Sen Bir Ara Tekrar Gel Mağazaya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.