İnanılmaz iyi sogutmaya sahipsin evinde calısan 4 tane kompresorlu sıstem var hayırlı olsun kesker.
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
la o karta bakarken gözlerim yaşardı birden ne etceniz olm uzayamı gitceniz hemen son verin projeye PM attım sistem boşa gitmesin adres yazılı kargoyu ben öderim...
sana fan satım hacı...çok pis üflüo...aratmaz birkatı
Büyük blok izolasyon vs.. komple bitti,küçük blokta vida kısa geldi,biraz daha uzun vidalar alınca tahmini salı günü o da bitecek,sora let the bench began
keso eller çok narin ve bakımlı yanlız..gözümden kaçmadı
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
keso eller çok narin ve bakımlı yanlız..gözümden kaçmadı
Sen bi de hareket ederken görsen onları msndeki smiley gibi
meke abi yanına eleman arionmu...
Şimdi ortalık pistir süpürürüz çay kahve servisi yaparız sana...
Büyük blok izolasyon vs.. komple bitti,küçük blokta vida kısa geldi,biraz daha uzun vidalar alınca tahmini salı günü o da bitecek,sora let the bench began
uzun zmanadır nete giremiyorum..1 solukta yüzlerce mesajı okudum sanki ford otosan o,ın fabrikasına gttiğimde yaşadağım heyecanı yaşadım..
seri üretime geçme planları hissettim şu usa li eleman gibi hani garajında 50 tane hazırlamış satmayı bekleyen adam gibi ne idi adı chiller mı ne
mete abi bu işi ypar zaten dışarıyada peynir ekmek gibi satar ihracata katkıda bulunur..artık bilgisyar parçaları adı altında ihracat kalemleride görebilirz belkide...
Mete abi öenli çalışman ve meslek sırarını payşatığın için(çoğu zöel yer mutfakalrını göstermez)
Mete bey yenge bu işleri yparken ii kızmıo sana.. evi bakırcılar çarşısına çevirdin die....
quote:
Orjinalden alıntı: meke
bismillah, o ne öyle
aynen o ne öyle baba yawww adam minare dikmiş üstündede bi yarış sahası içinde beygirler depişiyo galiba
abi ağlıcam ben ya
aha bunu da hortlattım, fikir serpiştirelim yeni arkadaşlara
çok güzel konuymuş forumda baska bunun gibi projeler varsa link verinde biraz bakalım gözümüz gönlümüz açılsın
quote:
Orjinalden alıntı: meke
aha bunu da hortlattım, fikir serpiştirelim yeni arkadaşlara
Tebrikler hemde 35 Aylık konu.
driver 555 kardeşim sen radyatör yerine güzel küçük hacimli 1 ewap bağlarsan sistemine iyi sonuç alırsın