< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız Benimle Seks Yapmak İstemiyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aga bende bi kızla tanıştım sürekli nazlı buluşma konusu geçiyor yok ben orda buluşmam yok orda oturmam yok lüks mekan yol verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka 2 sene nasıl sevgili kalmayı başardın böyle soğuk bi kızla cinsel şeyler isteyen kızlar hemen o tarz sohbetlere girer 1-2 haftada uzatmazlar diğer soğuk tayfa oyalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim anlamadigim Turk kizlari nasil dayaniyor bu duruma. Dunyadaki diger kadinlarla Turk kadinlarin yaratilisi fizyolijisi farkli mi? Cinsel istek yok mu? Romanya da hatunu 3. bulusmada en gec bafillemezsen morali bozulur 4.de ultimatom verir ustune atlar 5. de ayrilir zaten beni begenmiyor istemiyor demek ki diyerek.
-
Kafa yapisindan, Romanyada biriyle yatmak bir kadin icin yemek icmek gibi siradan bir olayken bizdeki kültür baska oldugundan öyle görülmüyor. Bu yüzden Türk kizlarini daha cekici buluyorum ama bana hayir diyen pek olmadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Mart 2022; 13:44:1 > -
ön sevişmeye de mi olmaz dedi
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevdim ama olmadı inan kendisini bekledim sürekli erteledi durdu artık bende durumu açıkladım ayrıldım.
Ben bekledim işte sevdim kızı üstelik kendisi bana şöyle teklif sunuyordu "git ihtiyacını başka birinde gider ben bir şey demem"
kaçmıyorlar abicim konuyu açan elemanı istememişler o kadar basit
kızlar o tabuları yıktı artık
-
Beni isteyen var dostum öyle düşünmeni anlamadım ben kıza yol verdim şuan Saliha diye kızla konuşuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 29 Mart 2022; 14:19:33 >
Doğru söyledik diye yorumum kaldırılmış saçmalık. Hani özgürlük
Hocam eskiden benimde Turk kizlariyla iliskilerim tek geceliklrim olmustu kimi gercekten yatakda iyiydi aslinda. Ama oyle zorla yaptiranlar yatakta sadece yatanlar bana zevk vermez bu saatten sonra.
Romanyada kadin seni mutlu etmek icin yapmadigi fantazi kiyafet vs kalmiyor lobut gibi yatan kadinla misyoner sarmaz artik 2 kereden sonra bikarsin.
-
Ben sekse karşı değilim kız belliki ciddi düşünmüş evlenmeden olmaz demiş ama konu sahibi kızı hayal kırıklığına uğratmış ayrılmaları iyi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X