Şimdi Ara

Kız Arkadaşla Oynanacak MMORPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar b.ktan klişe mmorpg denemeyecek oyunları demiyorum

F2P de olur

P2P de

WOW- L2 düşünüyorum şu an Everquest , FF Online, Darkfall (çıkınca) da düşüncelerim arasında. Hangisini oynamalıyım. Wow sa, 0 dan box alıcam, çünkü levelim yüksek, haksızlık olur, satıcam wow u.

Lütfen söyleyin?:) WOW deneyimim var, gerisini bilmiyorum. Hatta bi aralar Xibus tu nickim.

Age oF conan çok sıkıcı

Warhammer beni sarmadı..:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivan Divandelen -- 9 Mayıs 2009; 12:37:46 >

• Wow tavsiye ederim.Ben çok gördüm kız arkadaşıyla veya eşiyle oynayan.
  • wow yeteri kadar sempatik bir oyun dur oyunda roleplay oynamadım hiç ama cok elverislidir oyunu bırak karakterlerle gez dolas çiçek topla dans et :D
  • :) bizim guildede karı koca vardı. hatta kocası guild başkanıydı, karısı yemek yapmıyor, (68 leveldi o zaman karısı ) 70 olcam diye tutturdu. Guildden attıydı. :D
  • WoW oynayın, F2P'den uzak durun bence. F2P'ler abaza dolu kız görünce nasıl yavşayacaklarını şaşırıyorlar
  • F2P de flyff oynayabilirsin grafikleri oldukça şirindir... Yada maple story buda bayaa güzeldir
  • evcilik oynayın ne mmorpgsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun arkadaşı
    geçen yıl açıldı
    LOL OYNAYACAK ARKADAŞ ARIYORUM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben l2 oynamıştım kız arkadaşımla.Sonra oyun sebebiyle ayrılmıştık.Dikkat et derim.
  • Metin2 oynayın bizim sınıfda bi kız var evlenme var galiba metin2de kocam beni kasıyor falan bişeyler diyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Metin2 oynayın bizim sınıfda bi kız var evlenme var galiba metin2de kocam beni kasıyor falan bişeyler diyordu.

Ya o oyun çok seviyesiz yaşları çok küçük insanlar var

Silkroad Online oynıyabilirsiniz bayan player fazla sayıda + bebe yok çünkü lvl kasımı zor onun için sro diyorum.
  • Silkroad hoşuma gitmedi alışamadım pek.

l2 de neden ayrıldınız ki? :D Bende aynı hatayı yapmayayım.

Flyff ye bakacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Metin2 oynayın bizim sınıfda bi kız var evlenme var galiba metin2de kocam beni kasıyor falan bişeyler diyordu.

Ya o oyun çok seviyesiz yaşları çok küçük insanlar var

Silkroad Online oynıyabilirsiniz bayan player fazla sayıda + bebe yok çünkü lvl kasımı zor onun için sro diyorum.

Silkroad'da bebe yok mu!? Oyun tamamen bebe dolu sırf bu yüzden arkadaşlarla bıraktık...

• WOW oyna
  • Gene mi sen len ? Git birini hackle kız arkadaşına verirsin onu.
  • Bıraktım o işleri değiştim. Bir zamanlar bebeydik bizde ...
  • xibus is back

O bir WoW forumunun belalısı...
    O bir kıytırık hekır...

Değişim rüzgarları seziyorum ? Hatun yapmışız adamım hadi bakalım sende Varimathras gibi çıkmada.
  • WoW
  • Varimathrası tanımam :))) Daha şerefsizimdir :P Değiştim ama :D

Wowdan baya bi süre uzak durdum bilmiyorum hack tekniklerini falan , uğraşamamda. No-Lifer dik bir zamanlar:) Şimdi sınav, kız, hayat , arkadaşlar saolsun bıraktım öyle aptallıkları.

Bilimsel teoriler, ders, kız, din spor falan onlara yoğunlaştım :) Ama özledim hacklemeyi. Ama yanlış.. Insanların bişeyini çalıp dalga geçmek:)=

Uslu çocuk olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivan Divandelen -- 9 Mayıs 2009; 14:11:57 >
  • lineage2 oyundaki karakterler kızlarında ilgisini çekebilceği karakterler hatta ve hatta bn kız arkadaşımla oynuyorum aksesuarlar fln var kızşara göre 5 ırktan oluşuyor oyun elf darkelf human orc ve cüceler silahlar fln 500 ün üzerinde tam kızlarla oynancak bir oyun ama tek bir sorunun var oyun 6 gb
  • Kızın pc yi bilmiyorum da benimki kaldırır :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.