Şimdi Ara

Kız Arkadaşla İzlenecek Flim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla sinemaya gidicez.Aşk romantik ve sıkıcı olmayan eskilerden kalmış olmayan ve seni seviyorum sözleri fazla geçen bir flim arıyorum.Daha vaktim var sizinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyın397

Kız arkadaşımla sinemaya gidicez.Aşk romantik ve sıkıcı olmayan eskilerden kalmış olmayan ve seni seviyorum sözleri fazla geçen bir flim arıyorum.Daha vaktim var sizinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Şimdi bir dakka kız arkadaşınla sinemaya gidiceksin ,ama eskide kalmış olmayan aşk filmi istiyorsun nasıl olucak bu vizyonda ne varsa aşk üzeri temalı film ona gidiceksin, hani eskide kalmış demek nedir anlamadım orasını *
  • 9 Ocakta Burak Aksak'ın filmi geliyor romantik komedi ''Bana Masal Anlatma'' .Tam aradığın şey olmayabilir ama onun dışında vizyonda pek istediğin tarzda film yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_OnuR_-

9 Ocakta Burak Aksak'ın filmi geliyor romantik komedi ''Bana Masal Anlatma'' .Tam aradığın şey olmayabilir ama onun dışında vizyonda pek istediğin tarzda film yok .

En iyi seçim bu gibi ama komedi yönü ağırlıklı senin isteğini karsilamayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle gitmemeniz ve izlememeniz gereken filmi söyleyim GONE GİRL.Birbirinizden soğursunuz demedi deme !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Kız arkadaşımla sinemaya gidicez.Aşk romantik ve sıkıcı olmayan eskilerden kalmış olmayan ve seni seviyorum sözleri fazla geçen bir flim arıyorum.Daha vaktim var sizinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Şimdi bir dakka kız arkadaşınla sinemaya gidiceksin ,ama eskide kalmış olmayan aşk filmi istiyorsun nasıl olucak bu vizyonda ne varsa aşk üzeri temalı film ona gidiceksin, hani eskide kalmış demek nedir anlamadım orasını *

Eskilerde kalmıs derken yeni çıkanlardan bahsettim.Peki senin önerin nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinyap

Kesinlikle gitmemeniz ve izlememeniz gereken filmi söyleyim GONE GİRL.Birbirinizden soğursunuz demedi deme !!!

Sagol arkadasim pekı tavsiye edebileceğin bişey var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küçükken bi film izlemiştim..
    15 yıl önce açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    5 ay önce açıldı
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yani arkadaşım bu aralar kız arkadaş ile izlenebilecek bir aşk filmi pek yok gibi, ama mahsum kırmızı gülün mucize filmini şiddetle tavsiye ediyorum kız arkadaşında mendil barındırırsa iyi olur ben eşimle gittim oda ağladı

ama ev ortamında izlemek gibi bir seçeneğin varsa istediğiniz aşk filmini tavsiye verebilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani arkadaşım bu aralar kız arkadaş ile izlenebilecek bir aşk filmi pek yok gibi, ama mahsum kırmızı gülün mucize filmini şiddetle tavsiye ediyorum kız arkadaşında mendil barındırırsa iyi olur ben eşimle gittim oda ağladı

ama ev ortamında izlemek gibi bir seçeneğin varsa istediğiniz aşk filmini tavsiye verebilirim

Aynen ev ortamında da olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.